Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 023
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Със свободен достъп за учениците е, МОН (май) я бяха платили. Синът ми влиза в програмата през регистрацията си в Тиймса.

# 121
  • Бургас
Ще му кажа да се пробва през тиймс.
Благодаря ви!
Набора се върна от училище. Отпаднал е,боли го гърлото,не се чувства добре. Сега спи. Топъл е,явно вдига температура.

# 122
  • София
Може да е пипнал разпространения вирус. Давай му ако имаш коластра, вит. Ц. Нещо общоукрепващо. Дано му се размине.
Моят набор днес празнува.

# 123
  • София
Честито Simple Smile

# 124
Честит да му е празника!

# 125
  • Бургас
Здрав и успешен да е набора!

# 126
Честито на набора! Жив и здрав, и послушен и ученолюбив!

# 127
  • София
Rodiva, честит празник на младежа! Жив и здрав да бъде! Simple Smile

# 128
Жив и здрав да е рожденика!

# 129
  • Бургас
Болните да оздравяват бързо, а на порастващите весел празник Simple Smile

# 130
  • София
И от мен бързо оздравяване на болните деца.
Честит да е рожденика!
Синът ми групови проекти почти не са имали, да не кажа хич..., или пък той като енергоспестяващ не е изявявал желание за такива участия.
Но това с преразказа много ме изненада. Аз си го знам просто преразказ от моите ученически години, та се ококорих с този "трансформиращ" преразказ. Явно е нещо различно, щом вече не се прави в 3 лице, минало свършено време, а в сегашно историческо. Леле, леле, ще се уча и аз заедно с него.
Да минава утре теста по история, че е голям зор и тотална липса на интерес по сегашната тема. И с боговете беше мъка.
Иначе по математика е получил похвала от госпожата, справил се е най-добре на контролното от целия набор. Та и аз тук да го похваля. Олеква ми на душата, че засега е доволен от учителката и преподаването й по този толкова важен предмет.

# 131
  • София
Честит празник на рожденика и семейството му!!!

Бързо оздравяване на болните!!!

Засега при нас преразказът е само под формата на домашно. Г-жата е събирала на някои деца, включително моето, за да провери, но без оценка.

Груповите проекти основно са по ТП, но са в час, разделя ги на групи и правят задачата. Засега съумяват да се подредят - един прави основата, например, друг другата част и така...добре се
 справят.
Имат и проект по двама, по ЧП, например, но си избират с кой.
Още от първи клас правят проекти, така, че не е проблем. Даже в нас са се събирали - като обикновено всеки прави по нещо, разпределят се.

# 132
  • Варна
Rodiva, честит празник на цялото семейство!

# 133
  • Бургас
Покрай една започнала дискусия относно задачите в допълнителните ни сборници в математическите гимназии, прехвърлям тук съдържанието на трите, за които бях попитана Simple Smile
Скрит текст:

Жълтия на Пенка Рангелова

Синият за 5-8 клас

Полезната математика, който е с по-лесни задачи за приложение на математиката в ежедневието

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 18:16 от bradata

# 134
bradata, много благодаря. Този от последната снимка кой е?

Общи условия

Активация на акаунт