Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Скоро ще има - междусрочна Simple Smile Чакам я и аз с нетърпение.

# 346
  • София
Аз вече искам лятна Laughing

# 347
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахах, и аз отброявам за лятната ваканция, май остават 165 дни.

# 348
И на междусрочната ще съм доволна. Поне да се наспи...

# 349
и аз да си почина. ма много малка тая междусрочна. А до лятната половин година време има Disappointed RelievedDisappointed Relieved

# 350
  • Бургас
Междусрочната кога е ?

# 351
  • София
Карзче, от 01.02-5.02.

# 352
Имам леко подозрение, че може да им дадат и 30 и 31, което не е лошо де.....

# 353
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
И аз имах някакви спомени,че е в края на януари, ама....пусто забравяне ☺️

# 354
  • Бургас
Карз, заповядай
Скрит текст:

# 355
При нас в школо се появяват срочни оценки. По физическо гледам петица, сигурно бяга бавно Nerd..за това , поне може да пее, защото по музика има шестица...

# 356
  • Варна
Да ви питам, може пък някой да знае, от кога Илиадата на Омир се приема за исторически достоверна и фактите от нея се изучават като част от материала по история? Последната седмица девойката учи какво направили ахейците, пък как отговорили троянците и как Ахил убил Хектор. Като за последното трябваше да пише и нещо като кратко есе. Как се отнасяла към поведението на Ахил след убийството на Хектор.
Въобще тетрадката по история, в която се оказа, че са попълнили едва една трета и за една вечер трябва да попълни останалото до 35 страница е пълна с разни такива въпроси, на които само академици по история и философия биха могли да отговорят.
А другият ми въпрос е може ли на контролно по човек и природа да се дават въпроси, отговорите на които ги няма в учебника? А и не са такива, че да може да се отговори от обща култура.
Въобще покрай края на първия срок така съм им набрала на "другарките" в училището на щерката ....

# 357
Еха, вие какви подробности знаете само. Аз почти нищо. Каквото четох в учебника като беше болен двата дена преди, и това ми е ориентира. Никласно съм видяла, ни контролно, нито знам критериите за оценяване. Гледам оценките в школото и каквото разбера, това е. Един хоплит от Спарта запомних оня ден само по история, и те това Simple Smile

# 358
Despina, хвърли един поглед на учебната тетрадка. Оказва се, че там има също нов материал, който не е споменат в учебника. Това ние го забелязахме в учебна тетрадка на Просвета по История.

# 359
Започнаха днес и нас да ни пишат срочни...предполагам, защото вероятно ще ги пуснат другата седмица цялата във ваканция , ако може и по -отрано ..пак започват да се разболяват децата около нас - познати,съученици .....та хубаво ще е превантивно малко да се поизолират и да се излекуват болните и здравите да си останат здрави.
Това за грипната го чувам вече от поне 3 места и май на там отиват нещата Wink

Общи условия

Активация на акаунт