Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 298
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
На нас в понеделник ни нанесоа оценка от тест,правен последните дни на първи срок,по ЧП.

# 466
  • София
На нас в понеделник ни нанесоа оценка от тест,правен последните дни на първи срок,по ЧП.
Абсолютно същото и при сина ми, но тестът беше по БЕЛ.

# 467
  • Варна
Ние вече сме с 4 оценки от такива контролни от миналия срок. Промяната е, че е втора смяна и сменен учител по математика - за моя радост.

# 468
  • Бургас
О, да, още в понеделник имаха контролно по БЕЛ, за следващия понеделник има насрочено по математика.

# 469
И ние за три дни - четири оценки. Две от изпитване, и две от контролни от първия срок. Имам чувството че ги гонят за брой оценки.

# 470
  • Отвъд алеята зад шкафа
При моята просто си учат. Засега никой учител не е казал, че предстои контролно, няма нови оценки. Скоро е РС.

# 471
  • София
Честит втори срок!
При нас в понеделник - едно изпитване по БЕЛ и един тест по немски. После се разболя - респираторен вирус, и сега си е вкъщи, но междувременно имаха тест по БЕЛ и ще имат и по география. Но това го знаеха още преди ваканцията, бяха си предупредени. Моето обаче ги изпуска...
Сега си седи вкъщи и понеже е сравнително добре, гледа да учи наравно с другите, че като се върне в понеделник да не се налага догонване.
Вече нямаме 8-ми час, всеки ден по 7, което се е ок. Смени не сменяме, тъй като са на едносменен режим.

# 472
В школо са качени датите на всички контролни и класните дори, до края на годината.

РС не се чува да има при нас.

# 473
  • Бургас
И при нас няма нищо относно родителската. А ще е интересна,зарди проблемният ни господин по музика.

# 474
Ние имахме родителска точно преди ваканцията. Говориха доста общо, нямат право поименно, макар че на мен ми се искаше да чуя поне за моето диване и не ми дреме дали и другите ще чуят. Основно казаха, че класът се държи прилично, няма големи драми някакви, за бялото училище и така. Не минаха всички учители, някъде 5-6 само...

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нашата РС е онлайн и персонална, всеки учител говори само с нас и за нашето дете.

# 476
Нашата РС е онлайн и персонална, всеки учител говори само с нас и за нашето дете.

Звучи чудесно.
Искам и аз така Simple Smile)...но едва ли ще ме огрее...

# 477
За РС нищо не се чува, обаче вече дори има измислена екскурзия. При нас повечето контролни си имат дати и като гледам всяка седмица има по нещо.

# 478
Екскурзия има и при нас..

# 479
  • here and now
При нас ни РС, ни екскурзия. Само контролни. Качват ги в Школо от днес за утре.

Общи условия

Активация на акаунт