Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 283
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Отвъд алеята зад шкафа
От 5-ти клас влиза само Хайдути за НВО 7 клас.

# 511
  • София
Моят син е класиран. Още не е погледнал миналогодишни теми, за да се ориентира, а олимпиадата ще се проведе следващия петък. Няма време.
Да, и задачките не са лесни, искат повече знания от матераиала за 5 клас, че и за 6-ти. Нашата кака е любител астроном, та се е хванала да решава с малката. Ще видим какво ще направят. Но при всички случаи тези нови знания са полезни Simple Smile

# 512
  • Варна
Дали са само първата част от Хайдути наизуст. Почти го е научила. Ще видим какво ще и пишат другата седмица

# 513
А при нас Хайдути ще го учат може би март... Що така?

# 514
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разместват сигурно реда на произведенията.

# 515
Да, да, то е ясно, ама нямат ли си годишен план кое кога се учи? Само си мрънкам, отговор не диря. 🙂

# 516
  • София
А при нас Хайдути ще го учат може би март... Що така?
И моята каза, че Хайдути ще учат по-натам Simple Smile Може би зависи по кой учебник са. Не съм гледала, само я питах кога ще го учат.

# 517
  • Бургас
И моя по-нататък ще го имат на изуст.
Сега са още на ,,Трима братя,град градяха,, нещо от сорта

# 518
Разместват си уроците и с някои класове работят по-добре и по-бързо. Зависи и от учителя разбира се и от учебника.

# 519
  • here and now
"Тримата братя" ги научихме, сега са на Хайдути. Не искала да го учи.
То и аз не искам пиле златно, много неща да върша на работа, ама ...
Днес не отиде на олимпиадата по математика. Нямало да си хаби неделята. Казвам "Тъкмо ще можеш да си понаучиш прозиведението по литература". За малко да тръгне решава задачи..

# 520
Цялото ли?

# 521
  • here and now
Цялото. Нашта е от изискващите.

# 522
  • София
Ние вече имаме и дати за класните по БЕЛ и математика, датите за контролните по ЧП, География и горните два предмета вече са нанесени до май включително Simple Smile...Само по немски - няма, ама те правят тестове постоянно, така че няма нужда Simple Smile...Поне децата си знаят и така им е по-спокойно. 

# 523
Децата ще знаят, ако учителят им го каже.
Достъп до школо синът ми няма, мога аз да му кажа датите, но смятам че това е работа на учителите...

# 524
А защо няма? Учениците имат собствени профили и от там достъп до цялата информация в електронния дневник. Само съобщенията зависят до кого са адресирани - родител или ученик.

Общи условия

Активация на акаунт