Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 054
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
karzz, и от мен успех.

# 616
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Утре ще пиша, как е минало.

# 617
Karzz, успех!
Ваче, и моята се гримира тайно от мен, но поне гледам че си е взела нюд гримове, та не й личи много.

# 618
  • София
Karzz, успех!
Ваче, и моята се гримира тайно от мен, но поне гледам че си е взела нюд гримове, та не й личи много.
Оня ден се беше накичила с гердан от миди. Ама от големи миди, не някакво синджирче. Баща ѝ ме пита дали може да ходи така на училище. Аз викам "Естествено, че не може!", а тя.. "Що?!" Rolling Eyes Trollface

# 619
Вие сте добре. Моят се накичил с някакво чудовище от РС игра (беше го спечелил на някаква томбола), ама едно като дявол такова. Веднага му попарих мераците да ходи с него.

# 620
  • София
Вие сте добре. Моят се накичил с някакво чудовище от РС игра (беше го спечелил на някаква томбола), ама едно като дявол такова. Веднага му попарих мераците да ходи с него.
Ей, каква си лоша! Simple Smile)) Това с игрите да кажем е до време, ама с гримовете... за цял живот Wink

# 621
Такава съм аз, лошотия.....

Поне гримовете после ще са им полезни.

# 622
  • Бургас
Моята девойка засега не проявява желание за гримове, има 3 гланца, но зорът за тях беше, докато ги купим. В последно време обаче много държи да е с бижу, малки обеци, герданче, гривна.

Научи иначе "Хайдути" в срок, чак ме изненада. Госпожата успяла да изпита днес няколко деца на цялото стихотворение, от-до. Изключително неразумна постъпка за мен. Значи анализът на произведението им го даде за домашна, да се чудя аз какво да пишем, а часовете ще си ги запълним с рецитиране. Спокойно можеше един да започне, друг да продължи и така да се извърти целият клас. Някое от вашите деца работи ли по това помагало и само аз ли го намирам за неподходящо?
Скрит текст:

# 623
Моят е с това помагало. Доста е......хмммм сложно, ама каквото, такова. Гледам да не се вълнувам какво учат и по какви учебници, да се оправят.....

# 624
Нашите помагала седят в училище - изобщо не си спомням какво е.
Иначе все още не носи в училище бижута. Като е навън - слага чокъри.

# 625
Хванах моя, че не си пише учебната тетрадка по математика. Преди не пишеше тази по английски. Изобщо гледа всячески да си спести каквото може.

Чакам да чуя как е минало днес по литература. При него може да научат една част, може и цялото. Ако ще рецитират всички, няма да им стигне и цяла седмица да имат литература. Очаквано научи само първата част с голямо ръчкане от моя страна. Почивните дни само в това минаха. Накрая заключи, че не може да повярва как го е научил.

# 626
Проблемът с помагалата или УТ е един - децата не разбират какво се иска от тях или какво ги питат.
Ако няма кой да обясни, отиде тя ...
Всички скатават домашни, ако мине номера.

# 627
  • here and now
Не се гримира, не носи бижута (дори ушите ѝ не са пробити).
Пише всичко, учи, но не иска да носи униформа.

# 628
  • Бургас
Мина родителската.
Като изключим оплакването на всички учители,без тази по физическо! Всички повтарят едно и също - Лоша дисциплина на целият клас ! И няколко определени деца,които са си по-буйни,по-живи, по-енергични. И моя е в това число.
Аз си го знам,че не е от най-кротките. Нищо ново не ми казват!
Обаче ми харесаха коментарите на учителите,особено тази по математика ! Много хубаво ми похвали детето! И ми каза,къде и кое трябва да се коригира,за да е пълен отличник!
Математиката му е силна страна.
Въпросният господин по музика,също се изказа хубаво! Въпреки,че той не си спази обещанието,дадено пред Директор,класен и нас.
Утре ще говоря с него.
Та,това е общо взето!

# 629
  • София
Моята повече се интересува от бялата козметика - кремове, тоници, балсами, шампоани....Сега обаче е с активиран дерматит, за съжаление на лицето, така че сме зарязали любимата й козметика от The Body shop и DM сме за мое щастие на Aven и Uriage...
Има балсами за устни, много, но и там е по-скоро желание да ги има, не да ги ползва... в момента ползва едно вълшебно вазелинче от Англия за устни.
Носи една гривна от изкуствени перли...и отвреме на време висулка на сребърно синджирче...Обици - малки златни, от 4 годишна. 

Общи условия

Активация на акаунт