Френдзона

• 18 302
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Аз лично предпочитам да наблюдавам какво правят жените, а не да слушам какво твърдят, че харесват или обичат да правят. Направо е невероятно колко много неща могат да се научат когато просто наблюдаваш.
И, да, характерно е предимно за такива в 20-те си години, макар, че съм го виждал при някои чак до късните 30 години. Научно (психологично) доказан факт е, че жените са по-привлечени от мъже, чиито чувства са неясни, поне в началото със сигурност.
С болднатото съм напълно съгласна, важи за всички хора и ситуации. Често думи и действия не съвпадат, ако искаме истината, по-добре да вярваме на действията.
Аз съм от жените, които обикновено ги привличат мъже, при които има някаква степен на невъзможност за отношения, но бих се изненадала, ако е масово срещано. В смисъл, аз съм наясно с моите дефицити, които ме тласкат към това, но все си мисля, че повечето други жени не са като мен.

# 511
  • София
Мая, не точно така за непривлекателните жени. Имаше едни доста фрапантни процентни разлики какво мъжете определят като средна работа и какво - жените. Доколкото си спомням, 70 или 80 % от мъжете са определяни от жените като недостатъчно привлекателни, докато мъжете биха минали поне 40% от жените. Т.е., трябва да отиваш ама наистина на вещица в лице и тяло, за да те отхвърли мъж.
Тангра, не знам откъде го изкара тези проценти... 95% база при мъжете на картинка сигурно. Няма как математически мъжете да имат по-голяма база за сравнение, след като имат пъти по-малко шансове да създадат такава.
Ами аз ясно го написах. Бъркаш на 2 места.
Едното е, генерализираш всички мъже, и ги взимаш като общ фактор. В което няма смисъл.
Второто е, генерализираш, че щом като жените имали БАЗА за сравнение, то правят и правилни изводи. Ами не, не правят и точно дадох пример защо.
Като избираш 100 пъти червена кола, това не означава, че не съществуват зелени, сини и тн. Не значи, че всички коли са червени. А жените избират мъжете точно по тия белези (или корелативни), по които после ги обобщават, че са "такива или онакива".

Аз лично предпочитам да наблюдавам какво правят жените, а не да слушам какво твърдят, че харесват или обичат да правят. Направо е невероятно колко много неща могат да се научат когато просто наблюдаваш.
И, да, характерно е предимно за такива в 20-те си години, макар, че съм го виждал при някои чак до късните 30 години. Научно (психологично) доказан факт е, че жените са по-привлечени от мъже, чиито чувства са неясни, поне в началото със сигурност.
С болднатото съм напълно съгласна, важи за всички хора и ситуации. Често думи и действия не съвпадат, ако искаме истината, по-добре да вярваме на действията.
Аз съм от жените, които обикновено ги привличат мъже, при които има някаква степен на невъзможност за отношения, но бих се изненадала, ако е масово срещано. В смисъл, аз съм наясно с моите дефицити, които ме тласкат към това, но все си мисля, че повечето други жени не са като мен.
Масово са като теб, в различни степени, разбира се. Ако са по-силни емоционално и първично (изобщо не противоречи на интелигентността, както се подхвърли в темата) им е трудно, дори невъзможно да се овладяват. Други жени се овладяват, втори, заради страховете си предпочитат по-женствени мъже, които да са им "под ръка" (т.е. под чехъл), трети са възпитани по-обстойно по въпроса. Но чисто интуитивно, особено при някои, борбата е голяма.
Но с 2 думи, привличането към "неподходящи мъже" е основна инстинктивна програма при жените. Масово. Каквото и да си говорят. И изобщо не се влияе от интелигентност. Друг дял на мозъка е.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:07 от Танграта

# 512
Тангра, ти четеш ли изобщо какво пиша? Статистиката е на два клика да си я провериш и сам. Не някакви лични интерпретации на тема ма мъжете не сме толкова смотани и нежелани, вие, жените сте, защото аз съм мъж и не ви ща.

# 513
  • София
Малко се загубихте в превода. Да превеждам?

# 514
  • София
Това пък съвсем не съм го писал. Приключвам.

# 515
Приключвай и си върни дипломата от математическата, че е срамота.

# 516
  • София
Цъ. Аз съм горд състезател, а сестра ми беше единственото момиче в нац отбор по математика.
Доста от изводите са и от нея. Ама нищо, де. Говоря си хипотетично. Вярвайте си, щом ви е удобно.

# 517
  • Далечният изток
След толкова хипотези, практики и теории, да питам ли защо сте сами, че и из френдзоните май не се класирате...

# 518
  • София
Ами не си търсим половинка, дето никой не я е поискал. Просто е. А и казано вече.

# 519
  • Агент под прикритие
Хммм това обаче май не важи за непривлекателните външно жени, както и за мъжете с дебел портфейл. Иначе съм съгласна.
Напротив. Важи и за тях. Т.нар. "непривлекателни" жени просто имат малко по-малко възможности от тези, които са по привлекателни от тях, но като цяло, повече от тези на средностатистически мъж. За изключения от това няма да говоря, има такива, но не са важни.
И тук е момента да уточним, че говорим за "възможности за кекс", а не "възможности за връзка". А да се хвали човек с възможности за кекс, тоест ей сега, като свирне, колко човека ще се отзоват, е меко казано смехотворно, без значение за кой пол говорим.

В общия случай, мъжете с дебелите портфейли привличат жени, да, но това е само на повърхността. И тези жени излизат с тях, наистина. Това, което тези мъже не получават в повечето случаи обаче, е достъп до кекс или поне не във всички случаи, защото такива жени, които остават при тях трайно, отварят краката си, но за други мъже. Когато водиш с икономика, а не с биология, в най-добрия случай си beta bucks, както казват на запад. Демек, момчето, което само плаща.
И тук дори не говоря за поддържаните привлекателни мъже с дебелите портфейли, които са в изключително голям дефицит, а много жени ги искат.

...че и из френдзоните май не се класирате...
То това някакъв повод за хвалене/гордост ли е, че се класира човек за такива? Нещо съм изостанал явно... Grinning

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:27 от Phoenix Wright

# 520
  • София
Щото всички искат наготово.
А, аз трябва да си ги правя милионерите, пфу...

# 521
  • Далечният изток
Ами не си търсим половинка, дето никой не я е поискал. Просто е. А и казано вече.
Тъй де, искате тази, която всички искат... И затова се намирате там, където сте, мхммм.
Апропо, точно това, точно вие тримата мъже, които пишете тук, не го ли определяхте като типично женска природа от години из форума?!

# 522
  • София
Демек не щат от френд зоната мо̀ма.

# 523
  • София
Не, защото връзката е обратна. Ние искаме дадена жена, защото е млада, висока, слаба, заоблена, хубави крака, хубаво тяло, гърди, очи, коса, мекота. И по една случайност и други я искат такава.

Докато вие, жените сте слепи за обективността, не можете да оцените един мъж, когато ви се предостави, дори да е топ с качества, ами започвате да го искате ИМЕННО защото други жени го искат. И това съм го виждал на живо, динамично в моите отношения. Една и съща жена, не ме иска, после като види внимание от други жени и се обръща на 180 градуса и започва да се смее безпричинно и да търси внимание.

Демек не щат от френд зоната мо̀ма.
Анджак!

# 524
  • Агент под прикритие
Тангра, не бъркай търсенето на внимание с интерес за нещо повече. Вниманието и съответно, валидацията, идваща от това внимание, е валута при много жени.

Общи условия

Активация на акаунт