Френдзона

• 18 302
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Далечният изток
Жената току що затвори моята френдзона. Хич не е съвременна.
Сготвила ти е шкембе чорба?! Grinning

# 496
Жените са много съвременни, по-съвременни от нас. Докато се омъжат. Тогава рязко им се вталява кройката.

# 497
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Thinking Sweat Smile
Тая с очилата съм я виждал. Гугъл ме беше усетил че си падам по библиотекарки. От малък много чета, някаква награда получих от селското читалище щото баш тогава открих библиотека галактика.
хмм, сега като го казваш аз наскоро гледах библиотекарите та сигурно оттам Laughing

# 498

Моята още като се появи и омете всичко от френдзоната. Твоята много късно се е сетила

# 499
  • София

Виж сега как се излиза от подобна ситуация! Отиваш при жената и казваш, че ЕС е против лобизма и ти трябва да вземеш мерки срещу него, защото си европеец. Когато поиска уточнение, казваш, че затварянето на френдзоната ти е лобизъм за жена ти. Когато тя шумно възрази, я уверяваш, че разбираш исканията ѝ, но онези от Брюксел са пуснали директива и ако не я спазиш, ще има глоби, които ще платите от семейния бюджет. Също така казваш, че в наши дни евроатлантическото бъдеще на семейството ѝ е важно и осигурява нови възможности, сред които свободно придвижване от един брак в друг, получаване на средства по различни програми за саниране на жилището или собствената ни фасада, както и бъдещото въвеждане на еврото като единствено средство за изплащане на пари от заплатата при нужда от пари на свързаните с теб лица. Допълваш и, че това е нещо дребно и е по-добре да се притеснява за предстоящите последствия от "Зелената сделка", които ще те принудят да спреш да плащаш за отопление, базирано на определени източници /това у дома/, но пък няма да те ограничи да плащаш отоплението на разни субекти от женски пол във френдзоната ти, които ползват позволени от ЕС източници.

Ако бракът ти и ти оцелеете след тая реч /с лексика, която политиците редовно ползват, но пък те си водят охрана със себе си и не знам дали без охрана щяха да навъртят десетилетия стаж като такива/, ще те чакаме да докладваш. Ако нещата станат страшни, можеш да се оправдаеш, че си бил подведен от руска пропаганда и да се надяваш това да смекчи гнева на жена ти. А ако не ти се рискува толкова, слагаш една табела "Френдзона на Абуто - съществувала х години/месеци/дни (открита през хх година, закрита през 2022-ра)", евентуално правиш страница във Фейса на бившата ти френдзона, в която всеки желаещ да се отбие и да потъжи за онова време. И си оставаш със спомените от френдзоната си...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 01:20 от Странната птица

# 500
Искам да питам тука, абе колко поста тряа да ѝ лайкна, та да ѝ влеза във френдзоната?
Или напрао да пращам голите снимки?
Питах вече в гугъл, ама търся и компетентно второ мнение.

# 501
  • Далечният изток
Само да кажа на Странна птица, че се хаби, щото Абуто не е в ЕС.

# 502
  • Агент под прикритие
Моите наблюдения са не по-различни от на мъжете тук и по-конкретно това на rf. Аз лично предпочитам да наблюдавам какво правят жените, а не да слушам какво твърдят, че харесват или обичат да правят. Направо е невероятно колко много неща могат да се научат когато просто наблюдаваш.
И, да, характерно е предимно за такива в 20-те си години, макар, че съм го виждал при някои чак до късните 30 години. Научно (психологично) доказан факт е, че жените са по-привлечени от мъже, чиито чувства са неясни, поне в началото със сигурност.
Видях доста коментари за незрели мъже, търсещи незрели жени, и в някои (не всички) случаи може и да е вярно, но в масата случаи винаги по-лесния вариант е първоначалното отрицание в комбинация с лепене на етикети, отколкото човек да признае, че може и да не е прав, особено ако някога се е случвало да участва в подобно... кхм... състезание, но в крайна сметка, на кой както му е по-лесно да се справя с мисълта и каквото му помага да спи по-спокойно вечер.

Дали има изключения? О, със сигурност, но както много обичам да казвам, изключенията НЕ правят правило.

# 503
Ммм, добре, значи в живота си съм срещала само изключения.

# 504
Научно доказано е,че жените са привлечени от поведението, а мъжете - от визията, затова мъжете първи казват обичам те, дори когато не го мислят, а жените се гримират.
Също е научно доказано, че която и да е жена има в пъти повече шансове да се уреди с мъж, отколкото мъж (мисля, че процентите бяха от рода на 50-60% жени и 17-20% мъже), което значи, че жената теоретично може да натрупа двойно и тройно повече реална практическа база за сравнение, докато мъжът все още говори чисто хипотетично и обичайно греши.

# 505
Нарци, с това умно и вярно заключение, направо ги разби тия мъже тука.🙈

# 506
Хммм това обаче май не важи за непривлекателните външно жени, както и за мъжете с дебел портфейл. Иначе съм съгласна.

# 507
  • София
Научно доказано е,че жените са привлечени от поведението, а мъжете - от визията, затова мъжете първи казват обичам те, дори когато не го мислят, а жените се гримират.
Също е научно доказано, че която и да е жена има в пъти повече шансове да се уреди с мъж, отколкото мъж (мисля, че процентите бяха от рода на 50-60% жени и 17-20% мъже), което значи, че жената теоретично може да натрупа двойно и тройно повече реална практическа база за сравнение, докато мъжът все още говори чисто хипотетично и обичайно греши.
Абе според зависи. Тия 20% мъже имат 95% база за сравнение, А 90% от жените имат 15% от мъжете база за сравнение. И те са все същите типажи. Затова и слушаме, такива били, онакива били, не щели връзка, нямало подкрепа, въртяли по 5 и тн. И това по адрес на всички мъже. Никоя жена на тая Земя не можа да се сети, че като избира 10%, базата ѝ за сравнение е само от тия 10%, които са все едни и същи.

Съвсем отделно, нито "обичам те" върши работа, нито гримирането.

# 508
Мая, не точно така за непривлекателните жени. Имаше едни доста фрапантни процентни разлики какво мъжете определят като средна работа и какво - жените. Доколкото си спомням, 70 или 80 % от мъжете са определяни от жените като недостатъчно привлекателни, докато мъжете биха минали поне 60% (тука съм объркала процента и коригирах) от жените. Т.е., трябва да отиваш ама наистина на вещица в лице и тяло, за да те отхвърли мъж.
Тангра, не знам откъде го изкара тези проценти... 95% база при мъжете на картинка сигурно. Няма как математически мъжете да имат по-голяма база за сравнение, след като имат пъти по-малко шансове да създадат такава.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:13 от Нарцùса

# 509
  • Агент под прикритие
Нарци, с това умно и вярно заключение, направо ги разби тия мъже тука.🙈
В случая не случайно използвах "по-привлечени" и нейните аргументи НЕ противоречат по никакъв начин на това, което съм ползвал като изразни средства, така че не виждам как точно някой се аргументира с приказки за краставици пред човек, говорещ за домати, и го "разбива", ама както и да е... 😁

Общи условия

Активация на акаунт