Френдзона

• 18 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Охх , аз тотално се обърках, честно! Говорим за обикновен приятел или приятел с опция за “джиджи-биджи”.😄
Френдзоната кое включва? Истинските приятели в коя зона са?
Опитваме се да обясним, че има една имагинерна зона в която могат да бъдат вкарвани индивиди от противниковия пол. Да ама индивидите от противниковия пол с които ходим да пием кафенце и да си правим сладки приказки са просто приятели, ние оная имагинерната зона не я поддържаме и следователно жените ни и мъжете ни не трябва да се притесняват за тия с които си правим благи приказки защото няма страшно да ги извадим от скамейката и да ги хвърлим в кревата.

# 481
  • Далечният изток
Ааа не, вашият пол не сте ми противници! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
Охх , аз тотално се обърках, честно! Говорим за обикновен приятел или приятел с опция за “джиджи-биджи”.😄
Френдзоната кое включва? Истинските приятели в коя зона са?
Опитваме се да обясним, че има една имагинерна зона в която могат да бъдат вкарвани индивиди от противниковия пол. Да ама индивидите от противниковия пол с които ходим да пием кафенце и да си правим сладки приказки са просто приятели, ние оная имагинерната зона не я поддържаме и следователно жените ни и мъжете ни не трябва да се притесняват за тия с които си правим благи приказки защото няма страшно да ги извадим от скамейката и да ги хвърлим в кревата.
😄😄😄

# 483
Само кафенцето от време на време да не завърши в хоризонтално положение, така истимарската Simple Smile

# 484
Answear.bg ми е голям фен!😄
Зарежи ги тия, прецакаха ме с едни еспадрили.

# 485
Answear.bg ми е голям фен!😄
Зарежи ги тия, прецакаха ме с едни еспадрили.
Ще ги сложа във “френдзоната” , ей така за всеки случай!😄😄😄

# 486
На мен що на тази страница ми дава помощ от психолози Joy

И обувки разбира се Sunglasses
Всички сме за лудницата в тоя форум. А на обувките не вярвай, ако въобще го има модела, номер няма да имат.

# 487
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Thinking Sweat Smile

# 488
Надявах се, че противников пол е автокорект, но явно не е.

# 489
  • Столичанин ама не в повече :D
Ти внимавай, щото така както хубаво обявяваш някакви неща дето нямало да приемеш и ще си намериш баш такъв майстор Smile

# 490
Това е под влияние на Световното първенството по футбол!😅

# 491
Скрит текст:
Thinking Sweat Smile
Тая с очилата съм я виждал. Гугъл ме беше усетил че си падам по библиотекарки. От малък много чета, някаква награда получих от селското читалище щото баш тогава открих библиотека галактика.

# 492
Жената току що затвори моята френдзона. Хич не е съвременна.

# 493
Метафора е, каквото е и скамейката.

# 494
Жената току що затвори моята френдзона. Хич не е съвременна.

Не, бе, грижи се са не вдигаш кръвно!😂

Аз честно казано не знам откъде хората намират време да поддържат френд зона, аз за добрите си приятели едвам намирам.

Общи условия

Активация на акаунт