Френдзона

• 18 316
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Далечният изток
Нали се разбрахме, че тия в зоната не са просто приятели?!

# 451
Ма мойта френдзона е много хубава. Казва се "Гугутка" и е само за печени жени. Без силикон и капризи, не искам да си дигам кръвното.

Без силикон може и да намериш, без изисквания и капризи, трудно.
Разсмя ме!😄😄😄

# 452
Ми така де, седят и чакат, всеки нещо се облизва, ако може да закачи, ама без да вложи нищо. Айй у лево.  Да не сме се намерили на улицата, я.

# 453
  • Paris, France
Невена, от това , което си написала:” Няма как мъж, който не ми харесва физически или не ми допада като характер и начин на живот да ми попадне във френдзоната.”
Правилно ли разбирам, че дори нормалните приятели си ги избираш по външност?
Втория абзац въобще не го разбрах с кариерата и бабите…

Правилно си разбрала, да. По дрехите посрещат. Мърляв, дебел приятел аз не ща и съответно нямам. Щом мъж няма хигиена, воля и ресурси да е елегантен, той трудно може да поддържа приятелски живот.

Един мъж може да не иска връзка докато учи, живее у родители, работи постоянно далече, но да поиска когато обстоятелствата се променят. Същото с жена. В един период излизах в 4 сутринта в понеделник и се прибирах в 22-23ч в петък, колкото да се изпера. Какъвто и мъж да срещнех в града, в който живеех, нямах сили за връзка. След свършване на проекта вече можех да се пробвам с мъж, в чиято френдзона бях или с мъж в моята.

# 454
Охх , аз тотално се обърках, честно! Говорим за обикновен приятел или приятел с опция за “джиджи-биджи”.😄
Френдзоната кое включва? Истинските приятели в коя зона са?

# 455
  • Далечният изток
Не са там.

# 456
  • София
Четейки темата - докато не пийнат три аперитива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 457
Добре, тогава питам за истинските приятели: държите ли да изглеждат супер добре и да ви харесват на визия?

# 458
  • Далечният изток
В моите очи са си хубави.
В смисъл не ги избирам по красота...

# 459
  • София
Добре, тогава питам за истинските приятели: държите ли да изглеждат супер добре и да ви харесват на визия?
Не. Но хубавите хора отвътре са хубави и отвън. Всички си ги харесвам Relaxed

# 460
  • София
Да взема и аз да си отворя една френдзона. Изискванията за кандидатстване после ще ги пиша, че списъкът е доооста дълъг Simple Smile
Абе и аз мисля после да напиша списъка, че и моят е дълъг (и дебел най-вече), ама точка 1 от изискванията е другарката да не списва в бг-мама. Че шансът за греда е голям. Joy

# 461
  • Paris, France
Охх , аз тотално се обърках, честно! Говорим за обикновен приятел или приятел с опция за “джиджи-биджи”.😄
Френдзоната кое включва? Истинските приятели в коя зона са?

Истинските ми приятели са си приятели и повечето са твърдо извън френдзоната, защото са жени и не ме привличат 🤩. Имам истински приятели, мъже, с които съм се запознала преди 30-40 години, били са във френдзоната, но вече ...... не са сред живите, примерно или сме се разминали завинаги, но сме приятели.

Във френдзона мъж, който преценям като не ставащ за приятел не държа. Ако един мъж няма качества за приятелство, не се виждам с него като с гадже.

Има мъже, които са ми били във френдзоната, но са станали бащи и съм ги извадила оттам. Остават си приятели, но като млада не излизах с мъже с деца, та нямаше как да се получи нещо между нас. В началото, докато не им се е родило дете, е могло.

# 462
С приятелите си пасваш по други параграфи.
Те не са в тая зона на котараците.
Също и те не гледат на теб, като на парче сочна пържола. А те харесват преди всичко, като човек и светоглед. Имам доста приятели от гей зоната. Но, са големи клюкари и интриганти.

# 463
  • Paris, France
Имам доста приятели от гей зоната. Но, са големи клюкари и интриганти.

И аз, и аз 🥳. Че в някои се бях и влюбила като млада, мани! Наивна бях. Моите гей приятели са само мъже, обаче. С лесбийки брашно не меля, не знам защо.

Двама от хомосексуалните ми приятели се самоубиха. Тежко го понесох.

# 464
Кому е нужно да се уточнява, че са от гей зоната? Нали уж човек човека харесвал?

Общи условия

Активация на акаунт