Френдзона

• 18 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Интересно защо коментарите са предимно за лошите жени, а не какви усилия могат да положат мъжете за привличане на добрите жени. Инселски комплекси.

# 541
  • София
Аз пък си падам по властни, високи мъже. Да, играя си с огъня. Останалите са свободни да се редят в която зона желаят.

# 542
  • Далечният изток
Щото няма добри жени!
Питай ги, всички са лоши. Joy
Всъщност и без да ги питаш, разбрахме...

Аз пък обичам мъжете Heart Eyes

# 543
  • Агент под прикритие
Интересно хора, които мразят жените, що се занимават с тях?! Аз като мразя мишки, не си ги отглеждам вкъщи...
Ако личното мнение на един мъж изключва група от жени по някакъв критерии, то значи, че този мъж просто изразяват правото си на избор, както всички останали хора, а НЕ значи, че мрази жените, защото по дефиниция този етикет върви ръка за ръка с "всички жени" и тук няма място за интерпретации.
И практиката показва, че този етикет се ползва предимно от такива, изключени от този мъж и правото му на избор.

И това принципно е валидно за всеки, без значение от пола.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:47 от Phoenix Wright

# 544
  • Далечният изток
Ми не знам, аз от теб лично досега не съм прочела добра дума за някоя жена, айде да не е за жените като цяло, но въобще има ли "категория жени" (каквото и да значи това), за които да споменеш нещо добро...

# 545
Аз пък обичам мъжете Heart Eyes
И аз ги обичам. Мъжете не хленчат, не обиждат и животът им е подреден и успешен, вкл.любовният.
На мястото на някои мъже в темата не бих се обаждала много, защото, как да го кажа по-деликатно, не сме баш анонимни.

# 546
  • София
Тоя Кевин Самюелс има толкова дразнещ акцент "миен", че ми изтръпва мозъка като го слушам.
Аз лично познавам десетки свестни мъже. Обаче аз имам неправилен модел и кога ще го преработя и порасна, не знам.

# 547
За мен е писал хубави неща, Аида, ти си отскоро, та затова не си чела. Wink

# 548
  • Далечният изток
От скоро, от скоро, от 2008-ма Joy

# 549
  • София
За мен е писал хубави неща, Аида, ти си отскоро, та затова не си чела. Wink
Ти за едното писане ли си му майка закрилница в тоя форум Wink

# 550
  • Агент под прикритие
Ми не знам, аз от теб лично досега не съм прочела добра дума за някоя жена, айде да не е за жените като цяло, но въобще има ли "категория жени" (каквото и да значи това), за които да споменеш нещо добро...
Първо, как ще намериш добра дума за някой, когато болшинството теми в този раздел не са за хвалби, а за оплаквания и "съвети"?
Ако не съм казал добра дума за някой, това НЕ значи, че непременно му мисля лошото.
В този форум съм солил и мъже. Когато съм сметнал за необходимо, естествено. Старая се да съм обективен спрямо житейската и моралната МИ гледна точка, а не на база пол, религия и други. И тъй като мъжете във форума са изключително малко, оставям на теб математиката колко често може да се случи... Simple Smile

Лори, Kissing Heart
И други съм хвалил. Когато съм преценил...

# 551
Ние си знаем. Nature Sun With Face

# 552
  • София
И ние знаем Kissing Heart

# 553
  • Далечният изток
А мерси, точно математика не ми давай на мен, да кажем, че сме като разведени с нея...

# 554
Ако се разровя, ще намеря точния момент, когато се е случило зарязването от лошата жена. Ама бая ровене ще падне, а ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт