Френдзона

• 18 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Не , признавам само сертифицирани мерителни уреди. Аман от такива , които се мислят за средни или високи защото например "така им пишело в личната карта" .

# 571
Е то в ЛК пише ясни цифри...

# 572
Среден на ръст е малко по-нисък от висок.
Между един и два метра.

# 573
Каква роля играе ръстта на мъжа в изграждането му като личност? По моя опит, единственото което мога да потвърдя, че на високо мозък не вирее. За възпитание и отношение, не съм забелязала ниските да са по-свестни или средните (това сигурно са около 1,80?!!).

# 574
  • Далечният изток
А, играе... Комплекси, ала бала.

# 575
Играе. Визия, ръст, размер, тегло, пари и имоти играят. Само акълът не играе, съм забелязала, съвсем сериозно го казвам.

# 576
Зависи от гледната( отправната) точка .

# 577
Точно това се опитвам да кажа. Гледната им точка е грешна.

# 578
  • София
Точно това, което написах показваш, Тангра. Това имах предвид.
Ама поне си показваш истинското лице.

Като казвам, че обичам мъжете, имам предвид мъжете. Не само по полови белези се определят...
Не знам за какво показване на истинско лице говориш. Аз никой не съм обиждал, за разлика от теб.

И следва нова обида. Мъжете във форума не били мъже, затова можело да бъдат обиждани на воля. Затова пък жените били все истински жени.
Сама себе си обиждаш по този начин.

# 579
  • Paris, France
Не, защото връзката е обратна. Ние искаме дадена жена, защото е млада, висока, слаба, заоблена, хубави крака, хубаво тяло, гърди, очи, коса, мекота. И по една случайност и други я искат такава.

Докато вие, жените сте слепи за обективността, не можете да оцените един мъж, когато ви се предостави, дори да е топ с качества, ами започвате да го искате ИМЕННО защото други жени го искат. И това съм го виждал на живо, динамично в моите отношения. Една и съща жена, не ме иска, после като види внимание от други жени и се обръща на 180 градуса и започва да се смее безпричинно и да търси внимание.

Демек не щат от френд зоната мо̀ма.
Анджак!

Не съм съгласна с популярността като приоритет за повечето жени. Няма начин да седя вярна на човек, който прилича на Bernie Ecclestone, още по-малко да му родя деца. Не ме привлича никак. Понеже Bernie Ecclestone е милиардер, обаче, няма да остане сам и лесно ще си намира жени с много по-добра от моята външност и много по-млади от мене. Не всички жени държат на качествата, на които аз държа.

Ние също искаме млади, високи мъже с широки рамене, тесни талии и ханш, хубави, мускулести крака, мъжествено лице, хубави очи и зъби, с хубава коса, поне с коса и твърди 🤩. И не е никаква случайност, че такива мъже ги искат много жени и имат много възможности. Не сме слепи за обективността, ами мъжете с алфа физика имат много опции, защото са от 10 или 15%, с които всяка би си легнала. 

Когато става дума за брак и деца, повечето жени имаме доста повече изисквания от средностатистическия мъж, освен ако не сме много богати, супер осигурени и се влюбим лудо в някого. Лудото влюбване рядко се случва след 25-30г, обаче. Затова вие предпочитате млади жени за брак и деца.

Нарциса, примерите с известните инвалиди не са меродавни. Stephen Hawking се жени на 22г, за момиче, което е срещнал на 20г. Не е бил инвалид като се срещат и влюбват. Жена му не му е била вярна и се развежда с него за да живее с друг. Втората му жена го е използвала финансово и май го беше насилвала физически, та се разведоха. Известност и пари трудно компенсират гнусна външност, болести, старост.

# 580
  • Далечният изток
Това всичкото кога го казах?!
Нито мъж, нито жена съм обидила в този форум.
Дори не говоря за форумните мъже и жени, защото животът ми не се случва тук...
Дори не говоря за всички мъже и за всички жени, както впрочем точно ти винаги обобщаваш.
Винаги съм се чудила, като чета определени хора, какво толкова са преживели, че са толкова озлобени и озверели?! Но честно да си кажа, съжалявам ги, но не помня да съм ги обиждала..

# 581
Невена, примерите не са само със селебритита, просто селебрититата са по-известни. Иначе мога да дам примери с инвалиди и от моето обкръжение, едните женени с деца и обичани, другите гонени. Вторите не могат, просто не могат да разберат, че не е от недъга им.

# 582
  • Paris, France
Е, има недъг и недъг. Не е все едно дали мъжът е бил читав като млад или е инвалид от детска възраст. Ако се влюбя в някого, създадем семейство и имаме общо дете и той се инвалидизира, ще остана с него и ще съм му вярна от уважение към собственото ми дете. Ще се грижа за него докато мога. Ако съм млада, нямам деца и срещна мъж с недъг, влюбване и връзка изобщо няма да се получат.

С толкова инвалиди около тебе, имала ли си връзка с инвалид? Би ли се оженила за подобен и би ли го избрала за баща на детето ти?

Искрено обичан, от честен партньор, инвалид и без рога не съм видяла все още, никъде.

# 583
  • Столичанин ама не в повече :D
Научно доказано е,че жените са привлечени от поведението, а мъжете - от визията, затова мъжете първи казват обичам те, дори когато не го мислят, а жените се гримират.
Също е научно доказано, че която и да е жена има в пъти повече шансове да се уреди с мъж, отколкото мъж (мисля, че процентите бяха от рода на 50-60% жени и 17-20% мъже), което значи, че жената теоретично може да натрупа двойно и тройно повече реална практическа база за сравнение, докато мъжът все още говори чисто хипотетично и обичайно греши.
Жената решава с кой да преспи, ама мъжа пък решава с коя да създаде връзка. А сравнението между "обичам те" и гримиране Laughing
Аз лично предпочитам да наблюдавам какво правят жените, а не да слушам какво твърдят, че харесват или обичат да правят. Направо е невероятно колко много неща могат да се научат когато просто наблюдаваш.
И, да, характерно е предимно за такива в 20-те си години, макар, че съм го виждал при някои чак до късните 30 години. Научно (психологично) доказан факт е, че жените са по-привлечени от мъже, чиито чувства са неясни, поне в началото със сигурност.
С болднатото съм напълно съгласна, важи за всички хора и ситуации. Често думи и действия не съвпадат, ако искаме истината, по-добре да вярваме на действията.
Аз съм от жените, които обикновено ги привличат мъже, при които има някаква степен на невъзможност за отношения, но бих се изненадала, ако е масово срещано. В смисъл, аз съм наясно с моите дефицити, които ме тласкат към това, но все си мисля, че повечето други жени не са като мен.
Ами не не си Simple Smile , просто обикновено човек иска това което не може да получи без да е задължително да е точно това от което има нужда за да е щастлив/а, ето и по-горе цитираната иска генерален директор (ако се разтърся ще и намеря и други списъци от милион и едно желания Laughing ), но това е вече е въпрос на личностно израстване, защото реалността е че за връзка (не за секс) всеки иска стойностен човек, от който да е обичан/а безрезервно (нали дори онази анонимната моделка в началото искаше същото, е как ще го получи точно от човек, който според нейните думи и гледа само външността (която винаги е до време) вече е друг въпрос) имах един много близък приятел дето приличаше на брад пит и дейвид бекъм и го харесваха много жени и в крайна сметка се ожени  за да речем доста по-неугледна така да го кажем, така че е имал някакви причини точно нея да избере (е не съм го питал за мотивите де, тогава вече не бяхме толкова близки, а и честно казано никога не ме е интересувало).
Интересно хора, които мразят жените, що се занимават с тях?! Аз като мразя мишки, не си ги отглеждам вкъщи...
А не се ли отнася същото за тези които мразят мъжете? Smiley

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:49 от jerami

# 584
Невена, за вродени недъзи говоря. Не паднал и загубил крак на 39.

Общи условия

Активация на акаунт