Френдзона

• 18 447
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Тука стана години време слушам за един момък. Търси се жена. Намерихме мома, която отговаря на условия, съобразихме и при него същото. Ам ся, как ще ги срещнем. Еееее!
Никога, никога не се знае. То и моя мъж го бяха отписали, но човечецът се оказа свръхдеен в отношението си към мен.
Тя пък така пренебрежително…ми да излиза с млади ергени, да видим там от какво ще се оплаква.

# 136
Ох, със сълзи се смея Joy момичката само това чака сигурно.
И на мен един хазяин, след като му казах, че съм изхвърлила тогавашното ми гадже (заедно бяхме наели), ми беше намерил ерген - собствения си 30годишен племенник от и живеещ в село Х. Квартирата беше в широк център, аз бях на умнокрасива отговорна офисна работа.
И други такива са ми намирали. Какво е общото между мен и намерените, така и не разбрах. Освен че те са самотни, а аз комайче нямам гадже?

Генерален директор никой не ми е намерил още. Кажете къде да търся притеснена учинайка на такъв, да ни сватоса.

# 137
Генерален директор трябва да си го вземеш още от ниво офис служител или някъв там мениджър ниско ниво и под твоите грижи да изтасте.  Иначе трудна работа

# 138
Знам, бе, рф. Някои хора нямат вътък за директори обаче и после... им търсят булки със самостоятелна квартира, а ако е и собствено жилище - муци.

# 139
  • София
По начало мъжете приятели винаги, дори и несъзнателно, са мъже чакащи своя шанс, освен ако не сте крайно физически непривлекателна. Моята версия винаги е била, че мъж приятел на самотен остров ще бъде по-скоро изяден, отколкото друго, но познавам и друга гледна точка. Една позната казваше, що да не спи човек с приятелите си, тогава с кого – с враговете ли?
Та това е интересен въпрос, но отговорите варират във времето. Виждала съм хора от 20-30 години в нечия френдзона и накрая даже се оженят. Всичко е възможно вероятно.

# 140
Хич не е за подценяване ролята на сватовниците, едно време са били окомуш хора с богат житейски опит и трезва преценка за житейските обстоятелства и замесените хора. Далеч не се свеждат нещата до това да събереш "две самотни души" като в Адрес 4000 едно време (на 300 години съм). Още, че и с напредване на възрастта навици, хобита, среда и вече съществуващи ангажименти са все важни точки за обсъждане, които десетилетие по-рано едва ли са щели да стоят (всички) на масата.
Запознаването на откровено неподходящи партии нанася повече вреди, отколкото помага, внася нова доза отчаяние у търсещите, разколебава ги как изглеждат в очите на заобикалящите ги и доколкото биват видяни такива, каквито са.

P.S.
Редактирах, защото изглеждаше, че отговарям по същество, а реално имам навика да цитирам откъде вземам отправна точка за размисли, повече за мен самата го правя като пиша.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:25 от Обич Синеока

# 141
Понякога се получават точно уговорените срещи от познати и приятели. Ето история: събират се на уговорена среща у приятелка на двамата. Жената се чувства неловко и не иска повече да го види, а и той не блести с красота, докато тя - да. Обаче той се амбицира иииии... пламва любов, ама любов, оказват се и сродни души, ха семейство, дом, ситни дребни дечица... всичко като по учебник.
А тя първоначално никак не го беше харесала, обаче ей на, понякога се получават нещата по най-добрия начин. И то защото освен първото впечатление има и второ, трето... хората се разкриват в съвсем различна светлина.

# 142
По начало мъжете приятели винаги, дори и несъзнателно, са мъже чакащи своя шанс, освен ако не сте крайно физически непривлекателна.
Скрит текст:
Моята версия винаги е била, че мъж приятел на самотен остров ще бъде по-скоро изяден, отколкото друго, но познавам и друга гледна точка. Една позната казваше, що да не спи човек с приятелите си, тогава с кого – с враговете ли?
Та това е интересен въпрос, но отговорите варират във времето. Виждала съм хора от 20-30 години в нечия френдзона и накрая даже се оженят. Всичко е възможно вероятно.
А така, кажи им го на всички, хвалещи се с мъже приятели, които нямали никакви щения към тях.

# 143
  • София
Обаждам се веднага на жена му да ѝ кажа, че искал да ме … Joy

# 144
  • СИ
Обаждам се веднага на жена му да ѝ кажа, че искал да ме … Joy

Имам една такава позната. Обадила ѝ се някаква от махалата, че мъжът на тази моя позната искал да я такова... Слушала, слушала... И накрая питала: Ти сега хвалиш ли се или ми се оплакваш?          Satisfied

# 145
Горджи, що да не е искал, да не му е окапал? Ама едно е да искаш..друго..трето и четвърто.
Иначе пиша да ожаля красавиците в темата. Хора, къде намирате радост в живота си, като сте заети 24/7 да отклонявате уискита от масите си, а все пак ви смятат за леки жени? Домъчня ми за вас, не е честно.

# 146
  • СИ
Горджи, що да не е искал, да не му е окапал? Ама едно е да искаш..друго..трето и четвърто.
Иначе пиша да ожаля красавиците в темата. Хора, къде намирате радост в живота си, като сте заети 24/7 да отклонявате уискита от масите си, а все пак ви смятат за леки жени? Домъчня ми за вас, не е честно.

Има нещо такова май... Много красавици се събраха тук, много нещо. Много им се натискали, много оферти имали. Ама те не били такива... Стискат кълките и не се дават. Пък по-грозничките се таковат и си живеят живота без тежки терзания. И без да размишляват по цели нощи на тема: Колегата като ме кани на кафе, иска ли да ме опъне или не иска...?            Smile

# 147
Аааа, нидей тъй. В съседната тема една такава, уж с бройка, искаше да се такова на тъмно, щото има комплекси.
На моите години предпочитам да седя на сухо. Тая работа, с всеки да ми прескача сърцето дали съм му достатъчно хубава, нямам здраве за нея.

# 148
  • София
Еми, убави сме си. През годините на брака ми са ставали няколко интриги с приятели на моя, дето нещо са ме харесвали. В смисъл аз даже не си давах сметка, ама зад гърба ми са се разигравали някакви филми.

# 149
Добре де. Следната ситуация. Самостоятелна мацка. Разделила се е някакъв преди време и сега ежедневие, работа, скука, няма време за нови познанства...
Що пък да не разрови стари профили, номера?
Поне ги познава тези хора. А може пък да погледне някого с нов поглед.
Как пък го решавате жените така - преди не го исках, но сега го искам?
Аз като мъж винаги съм знаел от пръв поглед привлича ли ме една жена или не. Няма такъв филм - не съм я харесал в началото, но след време съм размислил (разбирай - като съм видял, че друго няма) - и да си кажа, хайде ще се прежаля.
То и винаги би било прежалване и насила, както в случая с манекенката.
Като съм бил ерген навремето си, за съжаление и аз като повечето мъже се е случвало да бъда във френд-зоната. После помъдрях. Като ти кажат "нека бъдем само приятели" не значи "обади ми се следващия път като си сменяш жилището, че да дойда да ти помогна с пренасянето", а значи "нямам интерес, най-добре не ме търси повече".

Общи условия

Активация на акаунт