Френдзона

• 18 390
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Съгласна, ама не всички имат привилегията да могат да сравнят и изберат от няколко варианта за партньор. Както се видя от темата, дори и най-шеметните и бомбастично сексапилни красавици имат проблеми с намирането на мъж понякога.

# 166
То някой път от голям избор човек чак се обърква и не знае кое да избере.

# 167
Може да не искаш да избираш. Тогава и Грейс Кели да ти е сред избора, няма значение (сори, не се сетих за достатъчно привлекателни крале и принцове Trollface )

# 168
То някой път от голям избор човек чак се обърква и не знае кое да избере.

Ми случва се, чак се чудя що съм бил такъв на 20, трябваше всичко да прекарвам под ножа, че сега вече не може Simple Smile

# 169
Ожени се и ти скриха ножа ли?

# 170
Прибраха го в ножницата и не дават да го вадя навън. Ножа де, някой да не си помисли нещо друго Simple Smile

# 171
Само веднъж ми се е случвало. Търсехме се с човека отвреме навреме, имаше закачка, приятен разговор, но нищо повече. Като че ли липсваше химия и нещата плавно си минаха към приятелство. Няколко години по-късно (години!!!) една вечер нещо си пишехме кой как е и се оплаквахме от гадното време и настъпващата есен. Не знам как дойде идеята да се махнем малко от студеното и да идем в Испания следващия уикенд. Което и направихме. Обикаляхме из Валенсия, вино, плаж и нещата рязко завиха в друга посока. Всъщност изкарахме някакво приятно време заедно, но нещата така и не се задълбочиха в посока любов и сериозни отношения. Въпреки това имам най-добри чувства към него, той е прекрасен човек. И двамата сега сме щастливо обвързани, чуваме се да си честитим рождени дни.

# 172
Прибраха го в ножницата и не дават да го вадя навън. Ножа де, някой да не си помисли нещо друго Simple Smile
Ама нали редовно го излъсквате? Че то..ръждясва.

# 173
  • СИ

С помощ отвън се получава по-добре.         Yum

# 174
С помощ отвън се получава по-добре.         Yum
Зависи колко отвън Innocent

# 175
Е, колко отвън. Ако не е дясната, ще е лявата. Като чуждо. За разнообразие. Satisfied

# 176
Голема навалица направихте.
Колегата отиде да наточи ножа.

# 177
  • Столичанин ама не в повече :D
Съгласна, ама не всички имат привилегията да могат да сравнят и изберат от няколко варианта за партньор. Както се видя от темата, дори и най-шеметните и бомбастично сексапилни красавици имат проблеми с намирането на мъж понякога.
И най-шеметните и бомбастично сексапилни красавици с мислене като по-горе описаното трудно биха намерили читав мъж. Smiley
Цитат
Колко жени съм виждала да правят чудеса от храброст...
Героини, героини, героини... още се чудя на оная от картината "Свободата води народа" - кой и скъсал роклята.
Нищо геройско няма в това да обичаш един задник, дето се чуди как да ти изпили нервите. Пред очите си наблюдавам семейна драма в 1726365 действия, която продължава години наред. Говедото си е говедо, колкото и свястна жена да има. И по темата за моделката и нейните колебания - по-добре грозен и свестен мъж, отколкото грозен и гаден.
Странно как съм свидетел точно на обратното положение. Thinking

# 178
  • София
Грозен мъж си е обида, моля ви.

# 179
  • СИ
Голема навалица направихте.
Колегата отиде да наточи ножа.

От много навалица файда няма...
Ключът за мазата се крие под формулата масаж с щастлив край.      Wink

Общи условия

Активация на акаунт