Френдзона

• 18 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • СИ
Аааа, нидей тъй. В съседната тема една такава, уж с бройка, искаше да се такова на тъмно, щото има комплекси.
На моите години предпочитам да седя на сухо. Тая работа, с всеки да ми прескача сърцето дали съм му достатъчно хубава, нямам здраве за нея.

Тюх...! Накъде отиде този Свят? Млади булки да стоят на сухо потънали в тежки терзания...         Yum

# 151
Чета, чета и все повече ми се струва, че "френдзоната" според жените е територията в радиус на една педа от венериния хълм.
И а тоя, а оня искат да влязат в зоната.

# 152
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре де. Следната ситуация. Самостоятелна мацка. Разделила се е някакъв преди време и сега ежедневие, работа, скука, няма време за нови познанства...
Що пък да не разрови стари профили, номера?
Поне ги познава тези хора. А може пък да погледне някого с нов поглед.
Според мен това е възможност, само ако е имало примерно преспиване след запознанство без особено опознаване, и след не най-перфектното допадане в леглото са се френдзоннали ама само на думи демек без да се сближават, и тогава след време решат все пак да се поопознаят по-сериозно, тогава може и да се погледнат с други очи, ама някой/я дето го/я познаваш добре дълго време и не те е впечатлил/а да мислиш че изведнъж ще го направи... Thinking
Роки, писах, правила съм го. За секс става, да, но бързичко се сещам защо не е имало повече.
Еми значи ето го отговора на темата.
Една приятелка наскоро ми разправя. Излязла с един бивш колега на по бира. По едно време взел да й се обяснява. От друга страна той си е стар ерген, живее с техните и никога няма да направи крачка за сериозна връзка. Така че - не си струва, наистина.
А тая колежка що не направи тя първата крачка, нали еминципация феминизъм ала бала? Хората, които все чакат да им се случи винаги са от губещата позиция. Нали имаше една приказка който играе пичели. Smile

# 153
Предпочиташ да седиш на сухо, отколкото да се тревожиш дали си му достатъчно хубава ….? Много скромно откъм възможности за избор, уважаема, ти мъж не щеш, не знам какво още му мислиш. Нас да ни изпитваш, файда няма.
Ай, наздраве!

# 154
  • Столичанин ама не в повече :D
Иска ама по нейните правила, същото се отнася и за миската, интересно е обаче как това много се вписва в употребяваната непозната до вчера за мен дума, защото прочетох част от описанията и там какво пише: "Те искат да могат да се свързват социално, но при техните условия." Smiley

# 155
  • СИ
Иска ама по нейните правила, същото се отнася и за миската, интересно е обаче как това много се вписва в употребяваната непозната до вчера за мен дума, защото прочетох част от описанията и там какво пише: "Те искат да могат да се свързват социално, но при техните условия." Smiley

Е-е-е-е-е... То всеки иска така. Ама нЕма...! Пълното щастие е идеално понятие. Няма как всичко да става само по твоята. И не знам как има хора, които живеят с мисълта, че това е възможно.          Smile

# 156
Има пълно щастие и зависи какво и как го искаш.
Е, разбира се, и кой го иска.
Нека не подценяваме силата на човешкия ум. И външност като бонус.
Уиски дамите са ясни. Там всички ги желаят, но никой не ги сака дОма.
Тъжно.

# 157
  • София
Когато обичаш, правиш компромиси. Въпросът е да усещаш, че и от другата страна има любов и подкрепа, заради която тези компромиси си струват.

# 158
  • София
Някаква много измъчена я представяте любовта. Леко насилена, леко опърпана.
Пък тя не е.

Какво обичате, как обичате? Не разбирам…

# 159
Разбира се. Тя е там, където трудно стигаме. Високо, високо, високоо.
ЗАрежи.

# 160
  • София
Когато обичаш, правиш компромиси. Въпросът е да усещаш, че и от другата страна има любов и подкрепа, заради която тези компромиси си струват.
Колко жени съм виждала да правят чудеса от храброст, заради тая пуста обич. На някои може да им се стори дори глупост и са прави, глупаво е. Но контролът над сърцето, емоциите не е лесен, пък ако си и влюбен…

# 161
Цитат
Колко жени съм виждала да правят чудеса от храброст...
Героини, героини, героини... още се чудя на оная от картината "Свободата води народа" - кой и скъсал роклята.

# 162
Тоз пък. Аз се чудя защо не е намерила време да я зашие.

# 163
  • София
Цитат
Колко жени съм виждала да правят чудеса от храброст...
Героини, героини, героини... още се чудя на оная от картината "Свободата води народа" - кой и скъсал роклята.
Нищо геройско няма в това да обичаш един задник, дето се чуди как да ти изпили нервите. Пред очите си наблюдавам семейна драма в 1726365 действия, която продължава години наред. Говедото си е говедо, колкото и свястна жена да има. И по темата за моделката и нейните колебания - по-добре грозен и свестен мъж, отколкото грозен и гаден.

# 164
Да се сравнява лошо с по-лошо никога не е градивно и добър вариант. Примиренческо е.

Общи условия

Активация на акаунт