Френдзона

• 18 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз днес чистосърдечно на една жена ѝ блъсках по капака, след като изобщо без да съблюдава движението почти ме изхвърли два пъти от платното и един мъжага с А8- ца. Тя просто кара….. колкото може.
Не припаднахме по нея, тоя в Аудито по мен май да Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали се разбрахме, че приятелството е едно, френд зоната друго.

# 121
Всички връзки все пак са тръгнали от "френдзона"
Е в България е така, приятел те довежда в компанията и всичко е групово още от началото. Но терминът тръгва от американската социална култура, където е нормално просто да се запознаеш директно с някого и още от първото здрасти да се натиснеш да сте гаджета, тогава вече връзката тръгва от вакуума, а френдзоната е чистилището в което те пращат после (познато у нас като "У леву").

# 122
  • Столичанин ама не в повече :D
А, не, такова нещо не съм казвала.
Казвам, че мерака и интереса си върви и към ниските, дебелите, болните и очилатите.
А интерес няма там, където има кофти характер.

Твоят разбиращ интелигентен Мечо, нямаше и на йота да ти се вижда сносен, ако беше прост инсел.
А всъщност какво означава тая дума, не съм я чувал? Thinking
Не знам защо са подигравките към потребителките. Никога ли не сте виждали такива хора? Аз не съм от тях, но както казах имах 2 приятелки плюс бившият ми мъж и съм го наблюдавала това явление от първия ред.
Едната беше предизвикала катастрофа, защото шофьорите на 3 коли се въртяха да я гледат, докато тя вървеше по улицата. Това с очите си го видях, заедно бяхме.
Абсолютно никога (или може би на мен никоя никога не ми е влияела по такъв начин Thinking ).
Поредно доказателство, че има хора, които винаги ще намерят за какво да се депресират и страдат. Всички по тях се обръщали, истинска трагедия.
Еми трагедия е Sad https://www.youtube.com/watch?v=Lfcdg0Bl5JQ

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:02 от jerami

# 123
И аз имам подобни наблюдения за наистина много красивите жени- ми по-трудно им е. Не може да се хване с някъв оръфляк много под нивото и, повечето нормални мъже изобщо не се пробват, щото мислят няма шанс, налитат и разни играчи и женкари, които я искат като трофей... Може да не е при всички, но го има този момент. Пробвал съм се веднъж с такава жена, не мога да кажа, че беше супер неземна красавица, но пък като обноски, стил, интелект + супер визия беше топ като комбинация от всички. Въпреки многото ухажори беше сама през повечето време, но и си беше изградила една много трудно пробиваема преграда и просто не можах да стигна до нея. А и реших, че ще отнеме твърде много време и не ми се занимаваше. Така че определено го има тва, за което говорят тука анонимната и другите като нея.

# 124
Въпрос на характер е, не на външност. Simple Smile

# 125
  • София
Джер, образовай се, дарлинг
И слушай сега
Скрит текст:
в новата ми кола са ми оставили диск на Елвис, който обичам повече от всичко и тази сутрин без да искам намерих!!! Повече се зарадвах от трите бутилки вино в резервната гума!

Въпрос на характер е, не на външност. Simple Smile
Кажи им на тия хора.

# 126
Дамски обувки? https://mercari.bg/sportni-insel-199430184 Thinking
И като говорим за хората дето не могат да се отърват от внимание и Елвис https://www.youtube.com/watch?v=ngHzBS2T4TA Smiley

# 127
  • София
Щот си мазен ти прощавам.
Обувки от друго място.

# 128
Не може да се хване с някъв оръфляк много под нивото и
Че то с оръфляци винаги се хващат само които не могат нищо да предложат. Остава и топ красавиците да им придиряме, че не искат оръфляк, като и леля ти с мустаците от Люлин не го ще.

# 129
  • Агент под прикритие
Всички връзки все пак са тръгнали от "френдзона",не да видиш някои на улицата ,този /тази ме кефи ,и хоп "сватба" ,и да ти е приятел и върши услуги ,все пак има някакви симпатий от едната страна ,ако няма въобще няма да ме интересува за нея/него (казвам за отношението между различните полове) .А за красавицата иска някои да и угажда че е самотна сега ,не че връзка ,ако нямаше здравословни проблеми ,надали щеше да обърне внимание на този .
Шегуваш се, нали...? Grinning

# 130
  • София
Добре де. Следната ситуация. Самостоятелна мацка. Разделила се е някакъв преди време и сега ежедневие, работа, скука, няма време за нови познанства...
Що пък да не разрови стари профили, номера?
Поне ги познава тези хора. А може пък да погледне някого с нов поглед.

# 131
  • София
Нямането време за нови познанства показва цялостна нагласа.
За креватни забавления - бива.

# 132
Роки, писах, правила съм го. За секс става, да, но бързичко се сещам защо не е имало повече.

# 133
  • Агент под прикритие
Що пък да не разрови стари профили, номера?
Това също показва цялостна нагласа.

# 134
  • София
Роки, писах, правила съм го. За секс става, да, но бързичко се сещам защо не е имало повече.
Еми значи ето го отговора на темата.
Една приятелка наскоро ми разправя. Излязла с един бивш колега на по бира. По едно време взел да й се обяснява. От друга страна той си е стар ерген, живее с техните и никога няма да направи крачка за сериозна връзка. Така че - не си струва, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт