Френдзона

• 18 307
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Истински красиво момиче, пред което наистина съм занемявала, стана моден блогър и лице на един софийски мол. На живо има уникални очи и е много фина.  Не съм забелязала да е била самотна, бяхме в една гимназия и си имаше приятелки момичето. Тъй че външността не е оправдание да нямаш жени приятелки, нещо друго ще да е.

# 106
Аууу, осите забръмчаха...предвидимо! Вие се смете на нас, ние се смеем на Вас - важното е веселба да има Wink

П.С. Vondito, имах един много интересен случай. "Приятелката" ми и нейния мъж бяха поканени на рожденния ми ден. Господинът се напи и започна монолог към "приятелката" ми (а тя мълчеше като пукел)!: Той не разбирал защо тя ме смятала за "курва"....водиха си този разговор пред мен, на моят рожден ден!
Толкова за приятелството....дълги години беше мираж!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:09 от BelaDelSiera

# 107
  • София
Смейте се, това имате Wink

# 108
  • София
Нищо не знам! Аз уиски не пия. 🤣

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:13 от Rockstar

# 109
Тъжно е, че има хора, които цял живот не получават внимание, поради различни причини, най-често физически недъзи,  за тях по- може да седна да тъжа. За тези, които си измислят проблеми, и им валяли уискита от небето..ами забавно е.

# 110
Аз съм останала с друго впечатление, истински красивите жени не съм виждала да ги заливат с уискита, по-скоро ги гледат отдалеч (може и за страх да се приеме), защото тези жени си знаят цената и красотата, и излъчват неприкосновеност. Но пък съм виждала да черпят хубавки момичета, които след второто уиски ще се навият и за нещо повече.

# 111
  • София
Не схванах логическата връзка между пияндурника на рождения ден и моят пример с красивото момиче Flushed

# 112
Не схванах логическата връзка между пияндурника на рождения ден и моят пример с красивото момиче Flushed
Логическата връзка е че аз дълго време смятах тази жена за приятелка. Очевидно тя не е била такава....и ако не беше господин пияндурникът, аз нямаше как да знам всъщност какво е нейното истинско отношение към мен (не че не съм го усещала, де).
Така че да гледаш отстрани и да смяташ, че приятелствата на това красиво момиче са искренни и наистина са емоционално задоволителни за нея....е малко несериозно!

От мен лека вечер на всички, аз лично нямам желание за излишни спорове Simple Smile

# 113
  • Агент под прикритие
Леле, добре, че е пустата френдзона, че без нея хората, които са изградили цялата си персона около вниманието и валидацията, идващи от други хора, няма да знаят какво да правят с живота си и ще бъдат незначителни. Даже дори по-незначителни, отколкото са всъщност. Grinning

# 114
Истински красиво момиче, пред което наистина съм занемявала, стана моден блогър и лице на един софийски мол. На живо има уникални очи и е много фина.  Не съм забелязала да е била самотна
За две такива се сещам, едната е самотна майка от доста време, другата си смени пола. Моето впечатление по принцип е, че много уискита летят към дами, които мъжете възприемат като отворена врата над която пише "Всички са добре дошли!". Но това няма връзка нито с красотата (то обикновено този вид дами са навапцани с три пласта грим и отдолу не се и знае какво има, пресен пример в "Ергенът"), нито с френдзоната, хора разни, ситуации още повече. Повечето хора докато налучкат в коя зона са и вече са се изпоженили, или те или компанията с която общуват и единственото зониране което ги интересува от там нататък е към коя ясла и детска градина се числят.

# 115
  • София
Леле, добре, че е пустата френдзона, че без нея хората, които са изградили цялата си персона около вниманието и валидацията, идващи от други хора, няма да знаят какво да правят с живота си и ще бъдат незначителни. Даже дори по-незначителни, отколкото са всъщност. Grinning
И фактически имат само тая пуста френдзона, обаче нищо истинско.

# 116
  • София
О, моят пример е съвсем на другия полюс - на 30 има две дечица и успешен бизнес, омъжена е щастливо. Няма да издавам повече детайли, но е известна доста в инста и разните там инфлуенсърски платформи.

# 117
Върнах назад, за да видя какви са тия “момичета и момчета”, а то хора на по 30 нагоре.
Несериозно е да се мисли за себе си по този начин на тези години, още повече, че и потребностите се променят.
Красивата жена е такава и на 20 и на 80, като таргет група обаче възрастта на мъжете около нея се променя.
Анонимната най-вероятно ще си загуби времето с Мечо, а и неговото. Каква сериозна връзка, партньорство или каквото там се нарича може да излезе при положение, че не иска дори да се запознае с детето му?
Не вярвам в привличането от втори поглед, или го има или не.

# 118
Всички връзки все пак са тръгнали от "френдзона",не да видиш някои на улицата ,този /тази ме кефи ,и хоп "сватба" ,и да ти е приятел и върши услуги ,все пак има някакви симпатий от едната страна ,ако няма въобще няма да ме интересува за нея/него (казвам за отношението между различните полове) .А за красавицата иска някои да и угажда че е самотна сега ,не че връзка ,ако нямаше здравословни проблеми ,надали щеше да обърне внимание на този .

# 119
...Едната беше предизвикала катастрофа, защото шофьорите на 3 коли се въртяха да я гледат, докато тя вървеше по улицата. Това с очите си го видях, заедно бяхме.
Мииии... жени шофьори, тъй става.
А тая що върви по улицата, за тротоари не е ли чувала. И крава да излезе на улицата пак ще стане катастрофа.

Общи условия

Активация на акаунт