Френдзона

• 18 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Сега, и аз не съм за изхвърляне, мъжете ме желаят, но изключително би ме притеснило някой да ме вижда само като външност. Даже не само притеснило, а бих го разкарала.

# 91
  • София
Затова разкарваме 98% от мъжете.
А, че младите, хубави и скучаещи жени от години не вярвам.

За тоя месец 20 мъже ме питаха “Как си?”, като болнава да изглеждам.

Търсене има, интерес има, само да се мачнете и воала.

# 92
От пестеливите съм, нищо не изхвърлям, пазя, може да потрябва 😁

# 93
Да. То няма френдзона, има мъже, които ме харесват и искат. Някои са по-близо до мен(в обкръжението ми), други по-далече. Аз в мъже не се целя и не преследвам. Само избирам. Вие като щете, класифицирайте си ги на зони.

# 94
  • София
Бай дъ уей, френдзона има, след като има някой ексклузивен. Ако няма никой, всички са някаква възможна опция. А пък ако си много закъсала...

# 95
Остай ти тая ексклузивност.

# 96
Какво значи ексклузивност?
Анонимната моделка се представи като ексклузивна. Обаче, нещо хем все готини мъже около нея, но нещо не се спират не нея като личност, а все външността ѝ гледат.
Ами...
В кого е проблема? Simple Smile

# 97
Анонимната, толкова познато усещане, но няма как някой да го разбере, освен ако не е роден красив и сексапилен!
Няма как някой да разбере какви са чувствата, когато влезнеш някъде и цялото заведение се обръща да гледа теб, без значение от пола им.... на масата ти да валят уискита, след уискита. И да, с течение на годините, такова "нечовешко" внимание, няма как да не се отрази на психиката ти и критериите за мъже. И идва момента, в който съдбата те поставя на колене и ти се налага да смениш рязко гледната си точка. За ухажорите, които са избягали при първият проблем - и за това напълно те разбирам.Разбирам ти и желанието да срещнеш моногамно себеподобно и това себеподобно все пак да не е физическо отблъскващо....но, някак си като виждаш наистина толкова много обвързани мъже, как са готови само заради една твоя дума да си развалят направо браковете и започваш да осъзнаваш, че чудеса не съществуват!

Няма да го харесаш въпросният мъж, колкото и да се насилваш Simple Smile Винаги нещо ще ти липсва.
Единственият вариант е да осъзнаеш, че идеални хора няма. Мъжете се водят в живота си преди всичко от тестостерона и половият си нагон - това им е генетиката!
Другият вариант е да приемеш факта, че не можеш да смениш идеологията си и да се опиташ да си самодостатъчна.....защото при красивите и секси жени, приятелките от женски пол винаги си били тежък дефицит!

Та, по същество - да, имала съм и все още имам такъв тип "приятелства". Само че ясно съм очертавала границите и не съм позволявала да ме черпят по заведенията! И никога някой от "френдзоната" ми, не е успявал да да премине бариерата! Simple Smile

# 98
  • София
Ексклузивност значи да имаш гадже казано по старому. Един мъж.

# 99
Нямам френдзона, моят опит сочи, че всички мъже, които са се завъртяли уж като приятели са имали задни мисли и други намерения.
Не мога да поддържам фен клуб от мъже, които знам, че искат да спят с мене, а пък аз знам, че никога не бих го допуснала. Натоварващо ми е и досадно.
Нямам нужда да държа мъже около себе си да ми правят разни услуги, за услуги си плащам.

Анонимната модел - звучиш ми толкова чисто, искрено и човешки, че направо се чудя как може още да има хора като теб. Аз съм убедена, че си била, а и още си красавица. Говориш като красива жена, която цял живот е била красива и е привличала внимание без да го иска даже. Познавам точно две такива жени - изключително красиви, тяхното мислене се покрива с твоето. Не говоря за симпатични, с приятен характер, говоря за истински красавици.

На твое място бих опитала с този човек, щом във всичко друго те привлича. Имала съм отношения с такъв тип мъже, които на пръв поглед са ми изглеждали абсолютно неподходящи за сексуална връзка, но във времето силно са ме привлекли с други качества, така че за мен е възможно да се появи физическо привличане в по-късен момент.
Желая ти успех и здраве най-вече!

# 100
Цитат
Няма как някой да разбере какви са чувствата, когато влезнеш някъде и цялото заведение се обръща да гледа теб, без значение от пола им.... на масата ти да валят уискита, след уискита.
Joy Joy
Ой, че весела се оказа тази тема!
Искам още супер красавици да споделят.

# 101
Поредно доказателство, че има хора, които винаги ще намерят за какво да се депресират и страдат. Всички по тях се обръщали, истинска трагедия.

# 102
Не знам защо са подигравките към потребителките. Никога ли не сте виждали такива хора? Аз не съм от тях, но както казах имах 2 приятелки плюс бившият ми мъж и съм го наблюдавала това явление от първия ред.
Едната беше предизвикала катастрофа, защото шофьорите на 3 коли се въртяха да я гледат, докато тя вървеше по улицата. Това с очите си го видях, заедно бяхме.

# 103
Виждали сме, виждали сме, затова се смеем.

# 104
  • София
Ама, не, бе, ний перем на тепавицата и никой не ни бръсне за слива Joy

Виждали сме и сме преживявали всичко, Барби. Смеем се затова

Общи условия

Активация на акаунт