Френдзона

• 18 269
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Към бившата моделка - Вярно е, че много голяма част от мъжете са повърхностни говеда. Но ако искаш да имаш връзка с този човек, ти трябва да умееш да пазиш мъжкото му достойнство, не говоря за половия орган, а за мъжката му гордост. А ми се струва, че това ти е непосилно. Отправната ти точка не ми изглежда правилна, аз не бих почвала отношения с мъж, когото не уважавам достатъчно и към когото изпитвам физическо отвращение. Той може да не е дебел, ама като не те кефи на външен вид, как ще се доближиш до него дори..
По темата - споменавала съм и преди, по никакъв начин не вярвам в преданото и искрено приятелство между мъж и жена на близка възраст и сходни интереси. Винаги единият има интерес за нещо повече и в 99% от случаите това е мъжът, но се контролира, защото ясно му е показано от жената. При удобен случай обаче всеки нормален, хетеросексуален мъж би се възползвал от възможността. Аз имам приятелки само жени, с които си общуваме на много и най-различни теми и се чувствам прекрасно от факта. Преди да се омъжа, покрай мен се навъртаха разни “приятели”, които в най-различни ситуации показваха, че си имат и други намерения, съответно приятелството просто умираше.
Благодаря ви за интелигентно написаното мнение, напълно съм съгласна. Уважавам този човек много и винаги съм се държала прекрасно с него, съвсем интелигентно и честно съм му обяснила навремето че не се чувствам готова за отношения, аз бях и много наранена емоционално от предишни неща в живота си. Излизали сме защото ни е било хубаво заедно, не бих се държала с него всякаш съм повече от него. Възхищавам му се защото е много интелигентен и разбиращ човек, като интелект и душа мисля че той е повече от мен, но все пак не съм живяла с него, не сме били заедно, не мога да съм сигурна какъв е.
Не се надценявам, даже се подценявам, както и да изглеждам, при здравословни проблеми малко хора ще останат. Аз и не се чувствам толкова привлекателна колкото преди, въпреки че визуално не съм променена особено, всичко което пиша е в минало време и е изградило явно предпочитаемостта ми към визуално красиви мъже. Не ги търся умишлено, нито пък протфейли, но е добре да знам, че ако нещо  се случи с мен ще мога да разчитам на финансова помощ, аз също бих помогнала на партньора си и с ''богати мъже'' никога не съм била.
Горджъс, много симптатични млади момичета имат обожатели разбира се, но както ти сама каза сакатите, дебелите, очилатите с прекрасни души и интелект нямат чак толкова. Аз познавам прекрасни момичета, здрави, прави, млади, но не са привлекателни и от години нито едно момче не е проявило интерес към тях буквално.
Конче, да разбирам, че както и предполагах не познаваш мъже с подобни качества.
По-горе съм написала че съм била в съвместни съжителства цял живот, разочаровала съм се от всички по една или друга причина, не мисля че бившите ми са лоши хора, но с някои от тях се срешнахме в грешни моменти, преценила съм че не са хората, с които да продължа живота си и съм пожелала почивка от всичко в един момент. Не ми се вярва ти самият да си женен за прекрасна жена и да имате 2-3 ангелчета, та не вярвам да блестиш от качества.

# 76
  • София
А, не, такова нещо не съм казвала.
Казвам, че мерака и интереса си върви и към ниските, дебелите, болните и очилатите.
А интерес няма там, където има кофти характер.

Твоят разбиращ интелигентен Мечо, нямаше и на йота да ти се вижда сносен, ако беше прост инсел.

# 77
...
Ами всеки иска другар в живота в един момент, колкото и да обичам да бъда сама по принцип. Просто споделих по темата моя опит и чудения. Всички мъже приятели в живота ми са искали нещо повече, не ми се е случвало някой да не иска. Тъжно ми е да го кажа, но да - за мъжете визията е много определяща. Още по-тъжно ми е и да кажа, че абсолютно всички женени или обвързани мъже, които познавам/ съм срещала, дали колеги, дали познати са изразявали сексуалното си влечение към жени различни от партньорките им.
...
Добре, какво значение има, че за мъжете визията е определяща? Ето този те иска, каквато си в момента, дет' се казва, в болест и здраве, в случая - в болест. Ами значи, въпросът не е какво харесват мъжете, а ти доколко го харесваш, та да си станете едни сродни души и другари в живота. Нъл тъй.
Какво решаваш сега - взимаш ли го?

# 78
Не го.
Видно е.
Никога не бих се събрала с мъж, който не ме привлича физически.
Не говоря за красавци, а за привличане  - химия.

# 79
И аз не разбрах ква е драмата тук у другите коментиращи- анонимната пита дали може да се получи с човек, който и е близък по характер и имат близки отношения, без да я привлича физически. Пък ква бика тя, пък къв бил той тва са подробности, ся че в този форум някой като каже, че е красив, умен и успешен (някое от трите или в произволна комбинация) една камара потребители се почувстват засегнати на момента вече е друг проблем.
Пак да и кажа на анонимната, на базата на моя опит- в момента, в който го прилапа някоя друга и почне да го скъсва от секс, веднага ще поискаш да си на нейно място. Защо става така, не знам...

# 80
  • СИ
...
По-горе съм написала че съм била в съвместни съжителства цял живот, разочаровала съм се от всички по една или друга причина, не мисля че бившите ми са лоши хора, но с някои от тях се срешнахме в грешни моменти, преценила съм че не са хората, с които да продължа живота си и съм пожелала почивка от всичко в един момент. Не ми се вярва ти самият да си женен за прекрасна жена и да имате 2-3 ангелчета, та не вярвам да блестиш от качества.

То... Така като се замисля... И жени не познавам с подобни качества.     Smile
Ти си направо събирателен образ за роман от световната класика. Преливаш от качества, освен едно. Няма да ти  казвам кое. И сама ще се сетиш.      Smile
Жена ми не е идеална, както и аз. Но се нацелихме в подходящото време и място. И едновременно разбрахме, че съвместното съжителство означава малки компромиси всеки ден и от двамата. Сигурно и затова живеем над 20 години. Ангелчетата, тоест децата вече са почти пораснали и така като гледам, добре сме си свършили работата с жената.        Smile
Колкото до моите качества... М-да, не блестя с нещо особено. Средностатистически бял семеен мъж с две деца. Като цяло съм леко над средното ниво на образование и доходи. Това определя и невъзможността ми в момента да правя неприлични предложения на миски и манекенки.         Smile

# 81
  • Столичанин ама не в повече :D
Към бившата моделка - Вярно е, че много голяма част от мъжете са повърхностни говеда. Но ако искаш да имаш връзка с този човек, ти трябва да умееш да пазиш мъжкото му достойнство, не говоря за половия орган, а за мъжката му гордост. А ми се струва, че това ти е непосилно. Отправната ти точка не ми изглежда правилна, аз не бих почвала отношения с мъж, когото не уважавам достатъчно и към когото изпитвам физическо отвращение. Той може да не е дебел, ама като не те кефи на външен вид, как ще се доближиш до него дори..
По темата - споменавала съм и преди, по никакъв начин не вярвам в преданото и искрено приятелство между мъж и жена на близка възраст и сходни интереси. Винаги единият има интерес за нещо повече и в 99% от случаите това е мъжът, но се контролира, защото ясно му е показано от жената. При удобен случай обаче всеки нормален, хетеросексуален мъж би се възползвал от възможността. Аз имам приятелки само жени, с които си общуваме на много и най-различни теми и се чувствам прекрасно от факта. Преди да се омъжа, покрай мен се навъртаха разни “приятели”, които в най-различни ситуации показваха, че си имат и други намерения, съответно приятелството просто умираше.
Благодаря ви за интелигентно написаното мнение, напълно съм съгласна. Уважавам този човек много и винаги съм се държала прекрасно с него, съвсем интелигентно и честно съм му обяснила навремето че не се чувствам готова за отношения, аз бях и много наранена емоционално от предишни неща в живота си. Излизали сме защото ни е било хубаво заедно, не бих се държала с него всякаш съм повече от него. Възхищавам му се защото е много интелигентен и разбиращ човек, като интелект и душа мисля че той е повече от мен, но все пак не съм живяла с него, не сме били заедно, не мога да съм сигурна какъв е.
Не се надценявам, даже се подценявам, както и да изглеждам, при здравословни проблеми малко хора ще останат. Аз и не се чувствам толкова привлекателна колкото преди, въпреки че визуално не съм променена особено, всичко което пиша е в минало време и е изградило явно предпочитаемостта ми към визуално красиви мъже. Не ги търся умишлено, нито пък протфейли, но е добре да знам, че ако нещо  се случи с мен ще мога да разчитам на финансова помощ, аз също бих помогнала на партньора си и с ''богати мъже'' никога не съм била.
Горджъс, много симптатични млади момичета имат обожатели разбира се, но както ти сама каза сакатите, дебелите, очилатите с прекрасни души и интелект нямат чак толкова. Аз познавам прекрасни момичета, здрави, прави, млади, но не са привлекателни и от години нито едно момче не е проявило интерес към тях буквално.
Нито един? Буквално? Добре да приемем, че е истина, тея прекрасни момичета какво направиха за да види някой примерно че съществуват? Smiley

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 17:54 от jerami

# 82
Твоят разбиращ интелигентен Мечо, нямаше и на йота да ти се вижда сносен, ако беше прост инсел.
Инселите обаче в огромната си част не са такива поради генерална липса на интерес, а поради лична некадърност, която вече води до липса на интерес.
Ето, Мечо е дебел (ок де, бил е в миналото, но схващате) и грозноват, но е интелигентен и професионално успял. Някои дефекти просто са му простени.

# 83
Е хубаво,  ММ е женен за прекрасна жена и с прекрасни ангелчета, и какво?

# 84
  • СИ
И аз не разбрах ква е драмата тук у другите коментиращи- анонимната пита дали може да се получи с човек, който и е близък по характер и имат близки отношения, без да я привлича физически. Пък ква бика тя, пък къв бил той тва са подробности, ся че в този форум някой като каже, че е красив, умен и успешен (някое от трите или в произволна комбинация) една камара потребители се почувстват засегнати на момента вече е друг проблем.
Пак да и кажа на анонимната, на базата на моя опит- в момента, в който го прилапа някоя друга и почне да го скъсва от секс, веднага ще поискаш да си на нейно място. Защо става така, не знам...

Сякаш има нещо такова. Ако напредне още в кариерата, току виж някоя самотна колежка го хванала за ... Където трябва. А тя ще се чуди, защо и как стана така, че тя е по-умна и красива, а вече не я търсят.       Smile

# 85
  • Сф
Оф, темата станала " искам, а не ми стиска" . Ама момичета, правете по- често секс, пробвайте и отговорите сами ще дойдат.
Права уточнението и за Нарциса и за анонимна, че някой грознее ли ви физически, по- добре да го подминете. Пък , в който и списък да е.
Анонимен, имам въпрос. Как някой те привлича толкова интелигентно , едва ли не с възхита пък те отвращава физически? Същевременно ти пък имаш болест, заради която всички мъже от кръга ти те отбягнали и искаш някой да хванеш в капан. Да се грижи за теб. Ако подхождаш нечестно, ще получиш същото насреща. И не, външния вид е водещ донякъде само, не е основа на едни отношения. Гледаш много повърхностно над нещата от живота.

# 86
  • София
Ами ако Мечо е някакъв страшно добър в леглото?

# 87
Права уточнението и за Нарциса и за анонимна, че някой грознее ли ви физически, по- добре да го подминете. Пък , в който и списък да е.
А, това нещо аз го казвам отдавна. Знаеш ли как почнаха да се сърдят? Ще си останеш стара мома стана любима реплика. То щото зависи от това колко пускам...

# 88
Не знам кое е това твое обкръжение, но веднага бих ги засилила по баира надолу. Едва ли е тяхна работа твоят личен живот, и начин да избираш партньори.

# 89
  • Столичанин ама не в повече :D
Ахахаха ей точно сега във фийда ми излезна това https://www.youtube.com/shorts/RhUabHUy4VI Laughing

Общи условия

Активация на акаунт