Френдзона

• 18 202
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много "но" има там. Секса ще преглътне, ама детето?

# 61
Или някоя го е лапнала и вталила, което е по- вероятно от мнението на Анонимната, че се старае за нея Laughing

Анонимната манекенка казва, че е на висок държавен пост. Ако действително е така, може да сменя миските редовно и без да ги търси. Те сами ще ходят. Следователно, нито тя е толкова красива колкото се мисли, нито той е на толкова висок пост.      Smile
Българска миска ли ти е представата за красота? Laughing
Не съм казала, че е министър, нито че е богат. Аз изкарвам колкото него, защото работя директно за UK компания. Манекенка не съм от години, както казах. Имам образование, издържам се сама, зная и езици, не търся мъж от нужда. Написах, че харесвам страшно много човекът като характер. Никога не съм харесвала никой така като човек, за съжаление не изпитвам привличане физически, той е поддържан, не е грозен човекът, вече не е и пълен както казах..но привличането е усещане.
Харесва ми как всички коментари от мъже освен 1 бяха насочени към визията ми и защо се имам за красива на първо място, а коментарите на жените насочени към характера Laughing

За детето, той го взима всеки втори уикенд. За преглъщане не знам, той е човек, който е чувствителен и има нужда от другар в живота, би направил всичко за да има мир. Аз съм много откровен човек, не съм крила нищо, наясно е с всичко. Вариант е и да мечтае просто да бъдем интимни и да си бие шута после, но не мисля така от държанието му. Обича си детето, аз не бих се сърдила да го поставя на първо място, що за заключение изобщо, просто аз нямам желание да се запознавам с детето и да бъда част от живота му. Няма вариант никога това дете да заживее с него ( не знам и дали той би искал това, той живее сам, няма как да се грижи за дете и да ходи на работа), така че всичко е ок. Бившата му съпруга е от доста богато семейство и от години не работи. Някой попита, иначе са били заедно 11 години, развеждат се по нейно желание 1 малко след раждането. Когато се разболях всички обожатели, които от години се въртяха на пета около мен и уж бяха готови на всичко, тъй като аз съм сериозен човек и с глупости и празни приказки не мога да бъде впечатлена, си биха шута и ми пишеха периодично да видят дали съм се оправила и да им пиша като се оправя да се видим, но никой не предложи дори морална подкрепа или помощ, освен него, така че ми е ясно какви са 90% от мъжете в днешно време.

Аз също смятам, че с времето хората се променят и чувствата към някого може да се променят.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 16:42 от Анонимен

# 62
Анонимната казва че са близки с въпросния мъж, не мислите ли, че може по добре от вас да знае тия неща за него?

По темата, сетих се за още 2 случая, запознавам се с някво момиче, дали покрай учене или приятели, почваме да излизаме, ама тя не ще връзка. Движим в една компания, излизаме дали само двамата или в обща компания и така доста време - месеци или години без да се случва нищо. До момента в който се хвана с нейна приятелка или дори друго непознато момиче.. И тогава се сеща, че май нещо ме е харесвала повече, почват се едни интриги и стават все хубави работи. Та тва май е излизане от френд зоната. Не знам защо ми се е случвало толкова пъти и дали има общо с това, че всички участници сме били в началото на 20те.

# 63
  • СИ
...
И това че смяташ, че който има брак и дете е по-напред от някой друг показва липсата ти на опит. Няма как да ми липсва нещо, което не съм желала никога.
...

Като не искаш брак и деца, за какво точно е цялата драма?

# 64
  • София
Иска мъж да се грижи за нея - емоционално, физически, финансово и да си пътуват и живеят, каза си.

# 65
  • София
Да я носи на ръце и да не иска нищо в замяна… ясно написано.

# 66
Не схващам с какво те дразня? Какво означава "мъжете"? И какво означава "жените"? От какво се оплакваш? Повдигнала си тема за френдзоната, а нямаш такава.
Доста буквално се изразявам. Май ти се почувства подразнен и настъпан.

Анонимната ксто я чета, е поредната бивша манекенка с бизнес, както и подозирах. Пак ще си повторя въпроса - защо Мечо загражда бивша манекенка с бизнес, а не някоя бедна очилата библиотекарка или стажантка в неговата институция?

# 67
  • СИ
Българска миска ли ти е представата за красота? Laughing
Не съм казала, че е министър, нито че е богат. Аз изкарвам колкото него, защото работя директно за UK компания. Манекенка не съм от години, както казах. Имам образование, издържам се сама, зная и езици, не търся мъж от нужда. ...

Не търсиш мъж от нужда? Че от какво друго? Който търси, значи има нужда. Само ти търсиш без нужда...      Satisfied
Остана само да ни кажеш, че четеш Паулу Коелю и се бориш за мир...         Satisfied

# 68
Анонимната ксто я чета, е поредната бивша манекенка с бизнес, както и подозирах. Пак ще си повторя въпроса - защо Мечо загражда бивша манекенка с бизнес, а не някоя бедна очилата библиотекарка или стажантка в неговата институция?
[/quote]
Благодаря, Нарциса ме кефи много Laughing
Нямам собствен бизнес, работя си както повечето хора за компания.
Ами всеки иска другар в живота в един момент, колкото и да обичам да бъда сама по принцип. Просто споделих по темата моя опит и чудения. Всички мъже приятели в живота ми са искали нещо повече, не ми се е случвало някой да не иска. Тъжно ми е да го кажа, но да - за мъжете визията е много определяща. Още по-тъжно ми е и да кажа, че абсолютно всички женени или обвързани мъже, които познавам/ съм срещала, дали колеги, дали познати са изразявали сексуалното си влечение към жени различни от партньорките им.
Чакам водното конче да ми изброи колко мъже с моите качества познава Laughing

# 69
  • София
Към бившата моделка - Вярно е, че много голяма част от мъжете са повърхностни говеда. Но ако искаш да имаш връзка с този човек, ти трябва да умееш да пазиш мъжкото му достойнство, не говоря за половия орган, а за мъжката му гордост. А ми се струва, че това ти е непосилно. Отправната ти точка не ми изглежда правилна, аз не бих почвала отношения с мъж, когото не уважавам достатъчно и към когото изпитвам физическо отвращение. Той може да не е дебел, ама като не те кефи на външен вид, как ще се доближиш до него дори..
По темата - споменавала съм и преди, по никакъв начин не вярвам в преданото и искрено приятелство между мъж и жена на близка възраст и сходни интереси. Винаги единият има интерес за нещо повече и в 99% от случаите това е мъжът, но се контролира, защото ясно му е показано от жената. При удобен случай обаче всеки нормален, хетеросексуален мъж би се възползвал от възможността. Аз имам приятелки само жени, с които си общуваме на много и най-различни теми и се чувствам прекрасно от факта. Преди да се омъжа, покрай мен се навъртаха разни “приятели”, които в най-различни ситуации показваха, че си имат и други намерения, съответно приятелството просто умираше.

# 70
Моделката лекинко се надценява и доста ограничен мироглед за връзка с мъж.

# 71
  • Столичанин ама не в повече :D
Конче, в кое е по-напред? Понае*ал, направил дете, метнал го на майка му и сега загражда бившата манекенка. Защо бившата манекенка,
а не някоя бедна очилата библиотекарка?
Много добре знаеш, че за мъжете първо имането на дете не е баш същото, както за жените. И в брак, и без брак, и след раздяла/развод.
Второ, също би трябвало да знаеш, че жените пренебрегват визията в пъти по-често, ако решат, че човекът има потенциал за повече от секс - доколко се оказва вярно е доста съмнително - ето ти примера - дебел и непривлекателен, ама някоя се омъжила и родила от него и после се развел. На мъжете винаги първата ви оценка за някоя е визията, чак после мусака и евентуалното дете е съвсем на опашката.
Това твърдение е същото като да се твърди, че на жените първата им оценка за някой е портфейла, но разбира се и двете твърдения са напълно неверни, това че примерно за теб или анонимната (въпреки, че след предпредпоследния и пост не излиза точно така, тъй че може и някой да се гъбарка, защото не може след като сама е видяла, че като се е разболяла как всичките и обожатели са се разбягали, да не си е променила коренно разбиранията, а от писанията и струи именно това) това е най-важното не означава, че за всички жени е така. Smiley Със сигурност има и мъже за които външността е най-важна какъвто според анонимната е нейния обожател (защото нали тя твърди, че ако била пълна и непривлекателна, тоя човек нямало да полага усилия за нея), но след като търси човек, който да е с нея в добро и лошо, наистина е много важно да си преосмисли мирогледа за света и да реши кое всъщност е важното за нея, дали портфейла, дали плочките, дали в добро и зло и т.н. Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 17:02 от jerami

# 72
  • София
Аз пък имам достатъчно приятели мъже с които имам връзка повече от “здрасти, как сте у дома” и никоя от страните на настоящи, бивши и деца не го приема като бомба със закъснител - приятели мъже, толкова.

Анонимната не разграничава желанието да я… с желанието за връзка.
Мисли е таргет, защото е красива.
Таргет е всичко, което мърда на тоя свят, това е истината.

# 73
  • СИ
Благодаря, Нарциса ме кефи много Laughing
Нямам собствен бизнес, работя си както повечето хора за компания.
Ами всеки иска другар в живота в един момент, колкото и да обичам да бъда сама по принцип. Просто споделих по темата моя опит и чудения. Всички мъже приятели в живота ми са искали нещо повече, не ми се е случвало някой да не иска. Тъжно ми е да го кажа, но да - за мъжете визията е много определяща. Още по-тъжно ми е и да кажа, че абсолютно всички женени или обвързани мъже, които познавам/ съм срещала, дали колеги, дали познати са изразявали сексуалното си влечение към жени различни от партньорките им.
Чакам водното конче да ми изброи колко мъже с моите качества познава Laughing

Нарцѝската е добра. Дялка ме от време на време, но умерено и някак си елегантно.         Smile

Да продължим по същество. Така... Казваш, че за мъжете визията била определяща и всички около тебе си правили устата да им пуснеш? И това при положение, че ни обясняваш за дебелия, грозен и плешив чичко, който иначе бил душа човек и добър характер, ама пусто не бил красив, а? Извинявай, но си противоречиш напълно и отвсякъде.
Колкото до твоите качества... Хм-м-м-м-м... Как да ти го кажа разбираемо, като за манекенка? От математиката би трябвало да знаеш, че нулата умножена по всяко едно друго число си е пак нула. Затова и всичките твои качества отиват на боклука, ако няма никой около тебе.        Smile

# 74
Таргет е всичко, което мърда на тоя свят...
...и има терен.
Що 'сериозни' мъже ми се покриха след като им казах, че у нас не е публичен дом. У тях вечно било в статус 'слалом с препятствия'.

У, кончи, аз и елегантно, смея се с глас Joy

Общи условия

Активация на акаунт