Френдзона

• 18 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • Столичанин ама не в повече :D
Демек жените не обичат шоколад? Smiley

# 271
  • София
Демек аз трябва да обичам шоколад, защото е общоприето и защото съм жена?

Я кажи какво още трябва да обичам, защото ти си чел “какво искат жените” и да знам жена ли съм въобще?

# 272
Ами "общоприетото" го намеси ти обяснявайки, че имало "общоприети от жените", и като ти дадох един прост пример се оказва, че май не е точно така. Smile

# 273
  • Наблизо
Жените не обичат гаден шоколад.Това,че в даден магазин има само такъв например или пък им е набивано в главата,че трябва да си купуват гадния шоколад вместо хубавия,защото е българско производство,защото им е набивано в главата че не могат да си купят по-хубав и такъв заслужават,защото са се подлъгали да го купят защото бил на промоция и с хубава опаковка..причини много.
За жалост тези жени,изброени по-горе не знаят или да твърде смачкани да мислят ,че могат да отидат в друг магазин и да не купуват гадния шоколад или да не ядат сега шоколад и да изчакат да заредят хубав.
Има и жени,които не обичат шоколад.
Ето ти “общоприетото” ама с нюансите.

# 274
Общоприетото при жените тук жените масово го потвърдиха.
Четеното от мъж за общоприето при жените беше масово оборено.

# 275
  • София
Ами "общоприетото" го намеси ти обяснявайки, че имало "общоприети от жените", и като ти дадох един прост пример се оказва, че май не е точно така. Smile
Ти жена ли си? В тая завера нос няма да вкараш, само ще четеш да се излагаш в женски форуми.

# 276
Жените не обичат гаден шоколад.Това,че в даден магазин има само такъв например или пък им е набивано в главата,че трябва да си купуват гадния шоколад вместо хубавия,защото е българско производство,защото им е набивано в главата че не могат да си купят по-хубав и такъв заслужават,защото са се подлъгали да го купят защото бил на промоция и с хубава опаковка..причини много.
За жалост тези жени,изброени по-горе не знаят или да твърде смачкани да мислят ,че могат да отидат в друг магазин и да не купуват гадния шоколад или да не ядат сега шоколад и да изчакат да заредят хубав.
Има и жени,които не обичат шоколад.
Ето ти “общоприетото” ама с нюансите.
Само дето, кой определя кое точно е гаден шоколад, за една гадния шоколад за друга може да е много вкусен (и разбира се и обратното). Yum
Моите старомомински наблюдения се свеждат до
- тези не знам как някой се е излъгал да ги вземе
- с този характер можеше да си поне малко по-хубав
Общоприетото при жените тук жените масово го потвърдиха.
Четеното от мъж за общоприето при жените беше масово оборено.
Демек отново две мнения, които си противоречат, защото във второто нещо си било масово оборено, а в първото се оказва, че в реалността нещата не стоят точно така. Smiley Разбира се всеки решава сам/а за себе си да ли да е във връзка или не, защото една връзка винаги е низ от компромоси, бютифула може да говори за перфектния си мъж, връзка, живот и т.н., но в крайна сметка както и дренка казва, всички живеем в реалността, а там перфектност не съществува и в другата тема за жената, която въпреки здравословните си проблеми е имала любовен живот и трепети, със всички положителни и отрицателни неща произтичащи от това (защото в крайна сметка това е живота), защото има и хора, които само се ядосват и самосъжаляват, защо не им се случват нещата и живота просто преминава покрай тях, а всъщност това да се промени е толкова просто. Simple Smile 
Ти жена ли си? В тая завера нос няма да вкараш, само ще четеш да се излагаш в женски форуми.
Ами просто задавам въпроси нищо друго. Но за пореден път не разбирам за какво говориш сега пък някаква завера. Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 12:55 от jerami

# 277
  • София
Неспасяем си, наистина.

Следиш ли амплитудата на дискусията и ротацията на посоките ѝ?

# 278
Нещо и аз не схващам за какво се дрънкате. И като сте заговорили за шоколада, някой път и гадния е по хубав от никакъв, особено като напъне гладът за сладко.

# 279
Джереми се опитва да разбере жените, защо се дразните. Joy
Ама верно има различни предпочитания за шоколада, аз мразя черен, а сума народ около мен само такъв яде.

Rf, ама то черният шоколад е горчив, какво ти сладко... Sad

# 280
  • София
Освен шоколад, има достатъчно източници на щастие.

# 281
  • София
Между другото, аз имам лека склонност да се събирам за приятелки с жени с гадни съпрузи. Та, сега, като надигнах главица от моя оръфляк, една госпожа официално ме заряза.
В някакъв момент се оказа че един от тия съпрузи ми е бил страшен фен. Аз даже не знаех.
Баси приятелите, баси зоната на здрача.

# 282
Джереми се опитва да разбере жените, защо се дразните. Joy
Ама верно има различни предпочитания за шоколада, аз мразя черен, а сума народ около мен само такъв яде.

Rf, ама то черният шоколад е горчив, какво ти сладко... Sad
Спомням си една колежка дето пиеше кафето чисто и аз я питах не и ли е прекалено горчиво и тя вика, че щото живота и бил много сладък и заради това, инак и аз не обичам черен, особено високите проценти олеле каква горчилка са. Sweat Smile

# 283
  • София
Е, майка ми като овдовя млада и привлекателна, не един татин приятел се пробва.
Гнусна работа си беше това.

# 284
Филията не винаги пада с намазаното надолу.
Оръфляците сами се поставят в тази позиция.
Капацитет.

Само на хората без късмет им пада филията с маслото надолу.
На хората с късмет филиите им падат с черния хайвер надолу.

Много съдийки тука и все право съдят .
Trollface
Ще го оцените вие жерамито, ама ще е късно. Ще го е забила вече някоя от конкурентен форум.

Общи условия

Активация на акаунт