Френдзона

• 18 411
  • 725
  •   1
Отговори
# 255

Другото е - ако се появи един читав мъж на хоризонта, ама наистина читав и от горите тилилейски се появява и втори. Да се чудиш и маеш в коя дупка са се крили тия двамата толкова време и кой да избереш.

И после който и да избереш, все съжаляваш, нали?

# 256
Не, изобщо. В такъв случай физическото привличане си казва тежката дума и отговорът на въпроса.

# 257
  • Столичанин ама не в повече :D
Какво да ти се отговори на въпросите,Жерами,като преди да те заметат,обясняваше ,че съм мъжемразка тъй като не понасям смотаняци.
Обожавам истинските мъже,имам много такива в семейството си и ми служат за пример.
Иначе,има много такива жени,които взимат такива оръфляци,защото имат ужасни модели в живота си,ужасни комплекси и смятат ,че не заслужават по-добро,защото им се набива канчето от някакви тетки,че са престарели,че жените не може да са без мъж,че никой няма да ги вземе като минат еди каква си възраст.И още мога да изброявам.За жалост такива смачкани жени привличат такива оръфляци.
И обратното го има,но е в пъти по-рядко и храни легендите.Зла жена,ама мъжът си стои.Както е казала Нарциса мусаката е достатъчна.

И не,за мъжете,освен ако не са доста добре финансово или красиви над средното,не е лесно да си намерят безплатен секс.Въпреки много апликации.Вземи се регистрирай,дори без снимка,като жена и пак ще те затрупат поне 200 мъжки съобщения.
Само, че твоите разбирания за смотаняци оръфляци и не знам си какво, не означава, че се припокриват с разбиранията на други жени за смотаняци нали? Както е възможно и твоите разбирания за истински мъже, за други жени да са именно смотаняци нали? Wink И да мъжемразство е да обясняваш как мъжете, които не влизат в твоите разбирания за света са смотаняци и оръфляци. По нищо не се различава от това, някой да тръгне да определя жени, които са с различен мироглед от неговия с някакви обидни квалификации. Simple Smile
Относно другото признавам, че регистрации в апликациите нямам, но всъщност и изобщо не бих се регистрирал заради секса.  Но както и в реалността зависи какво търси човек. Smiley
Аз предлагам Нарциса и Джерами да се вземат за проба, тука и без това е нещо като френд зоната😂
Джерамито пак намаза.
На някои все им върви.
Нали знаеш, че намазаната филия винаги пада с намазаното надолу. Sweat Smile
А и аз я попитах два пъти какво е дискретно и какво недискретно предложение с примери и тя така и не отговори. Smile

# 258
Отговорих, че не поддържам френдзона. Единствено в тинейджърските години го правехме това, за да има кой да ни черпи и да ни вози насам-натам, да ни вкарва по дискотеките и подобни. Френдзоната си е нагло използвачество. Да знаеш, че някой има чувства към теб и да го заблуждаваш, си е грубо и нагло и егоистично от всякъде. Ама гледам, че сега е нещо модерно не само сред тинейджърите, което е жалко според мен.

# 259
  • София
Отговорих, че не поддържам френдзона. Единствено в тинейджърските години го правехме това, за да има кой да ни черпи и да ни вози насам-натам, да ни вкарва по дискотеките и подобни. Френдзоната си е нагло използвачество. Да знаеш, че някой има чувства към теб и да го заблуждаваш, си е грубо и нагло и егоистично от всякъде. Ама гледам, че сега е нещо модерно не само сред тинейджърите, което е жалко според мен.
Хората станаха по-цинични и по-безцеремонни. И по-големи егоисти, над здравословното. По-точно казано, не-тийм играчи.

# 260
Филията не винаги пада с намазаното надолу.
Оръфляците сами се поставят в тази позиция.
Капацитет.

# 261
  • София
Абе, да се говори ни в клин, ни в ръкав, ни по темата, ни по адрес на човек или мнение за някакви мистериозни "оръфляци", че и да се повтаря на всеки коментар, си е признак за сериозни дефицити.
Иначе има и "оръфляци" по света. Хора всякакви.
Нещо по същество?

# 262
Мистериозни оръфляци няма. Имат си име и приблизителни години и месеци на присъствие.

# 263
Филията не винаги пада с намазаното надолу.
Оръфляците сами се поставят в тази позиция.
Капацитет.
Всъщност всичко зависи от различните разбирания какво точно се разбира като значение на дадено определение. Simple Smile

# 264
  • София
Има общоприети от жените, не го мисли ти.

# 265
Френдзоната може да се раздели на няколко части, защото има много съществени разлики между тях и обобщенията не са коректни.
- фен зона- кандидати за връзка, но не достатъчно атрактивни да се класират. Разчитат на някаква форма на приятелство да са близо до обекта на желанията си и чакат своя шанс да ги огрее. Не е задължително обекта да ги стимулира по някакъв начин, в други случаи някои умишлено си създават цял фен клуб.
- нормално приятелство - имат някви нормални отношения за приятели, виждат се от време на време, движат заедно или в компании, излизания, споделят някви общи интереси, и т.н нормалните неща за приятелство.
- най добри привтели- постоянна комуникация, почти ежедневна или най много през няколко дни се търсят, виждат се предимно заедно само двамата, споделят си много лични неща, дори и по интимни подробности евентуално покрай връзки ако имат и т.н. В по тежки случаи се стига до ревност към евентуални партньори на другия и емоционална зависимост един от друг.

В зоната на феновете почти няма никакъв шанс да се стигне до нещо друго, при нормалното приятелство според зависи, в третия тип е почти неизбежно, но не винаги. Защото има и такива еднополови приятелства, най вече при жените. Но вариантите са или раздалечаване при появата на нов партньор при поне единия, или ставане на заварката.

# 266
Има общоприети от жените, не го мисли ти.
Мдаа то всички жени ядат само шоколад 85%. Sunglasses

# 267
  • София
Аз шоколад не ям.

# 268
Еми значи сама си противоречиш, защото знам от мноого мноого източници (и онлайн и офлайн), че любимото сладко нещо на жените е шоколада, демек е "общоприето". Yum

# 269
  • София
Демек нищо не знаеш, още повече за мен.

Общи условия

Активация на акаунт