Френдзона

• 18 405
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Наблизо
За много хора, ако в картинката има мъж, жена и проблем в отношенията им, то винаги жената е виновна и трябва да се коригира. Ако щеш за френдзоната, първо - жената няма право да е толкова самодостатъчна и самовлюбена, че да няма френдзона, второ - като проима френдзона, задължително на жената трябва срочно да ù дойде акълът за някой от френдзоната и да му пристане без оглед болести, лудости или грозота.
Да и явно се пеят специални песни от съжаление към мъжа и как може жената да избира и ако изборът е зле,да не избере никой за момента.

# 241
Нали това ти казвам. Не можеш ти да казваш на друг да изчакал с мъж или каквото там не му е наред. Първо, това теб не те засяга и второ - всеки си живее с решенията и опита.

# 242
  • София
Логиката го казва, не тя.
Посредствени отношения не са алтернатива на никакви такива.

# 243
  • Наблизо
На кого Лично казвам :Не се омъжвай за Иван,не става.
Говорим си примерно и ако някое момиче се припознае и реши,че струва повече от Иван ,който си попийва,мама му диктува живота,ревнува от всички други мъже и е доволен да работи за 700 лева-тогава ок.
Засягаме до толкова,че моят опит показва че има и По-добри мъже и го споделям в публичен форум и може да е полезен на някого,който е виждал само обратното и смята че няма по-добро.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 20:28 от BeautifulM

# 244
  • София
Аз пък си признавам, че съм мъжелюбка. Чувствам се по-добре, по-силна, по-спокойна с някого до мен.

# 245
  • Наблизо
Мисля,че повечето жени сме така,Рокстар..но човекът да си заслужава и да си наистина спокойна до него.
Иначе нямаше да се развеждаш,ако твоят мъж все още беше такъв за теб..( извинявам се,че го намесвам).
А той поне преди е бил подкрепа..Представяш ли си някакъв оръфляк,който изначало не става..и е ясно че и него ще влачиш на гръб и ще те тормози..

# 246
В момента във френдзоната ми има само такива, дето и с трън не искам да ги пипна. Те всъщност не са и във френдзоната, просто са твърде тъпи и не щат да си ходят по пътя. Единият е безобиден, гледа ме с влажни очи и се облизва като койот, но другият е настъпателен и противен.
В истинска френдзона имам само един човек - той сам се постави там преди много години, макар чудесно да знае, че никога няма да го огрее по начина, по който той иска. Обичам го като приятел, но самата мисъл да бъда с него, ако някога се разделя с мъжа ми, ме отвращава. Не знам защо - той е умен, добър, чист и симпатичен, но физически ме отблъсква.
Като цяло темата е ужасно депресираща за мен - осъзнах, че ако някога остана сама и закъсам за секс, нямам нито един играч на резервната скамейка.
Когато бях млада и свободна, от време на време хващах по някой от френдзоната с предварителната уговорка, че става дума само за секс. Човек би си помислил, че за тези мъже е идеално, щото нали в крайна сметка това искат. Да, ама не - когато осъзнаеха, че наистина искам от тях само секс и не желая обвързване, егото им се активираше, откачаха и напираха да ме накарат да се влюбя в тях, да имаме връзка и всичко отиваше по дяволите.

# 247
  • Столичанин ама не в повече :D
В момента реално обиждаш жените, защото коя ще вземе оръфляк, който изначало не става...и е ясно че и него ще влачи на гръб и ще я тормози, айде отговори на тоя въпрос, или може би все пак оръфляците, които изначало не стават не са само мъже м? Wink И въобще обратната ситуация е абсолютно невъзможна така ли?

# 248
Не виждам нищо продуктивно в доводите ти дан си по-убава.
Мъж не съм чула да е върнал жена заради кофти мусака. Или мъжките критерии са ниски, или жените добре си вършим женската работа. Кхм, кхм.

# 249
Е добре де, аз непрекъснато чета оплаквания от жени, как нямало свестни мъже, защото мъжете искали само слаби и красиви модели, буквално непрекъснато ги чета, сега пък мъжките критерии били ниски? Последно? Thinking

# 250
Аз предлагам Нарциса и Джерами да се вземат за проба, тука и без това е нещо като френд зоната😂

Иначе по темата - същия феномен като Ева и аз съм наблюдавала.

Другото е - ако се появи един читав мъж на хоризонта, ама наистина читав и от горите тилилейски се появява и втори. Да се чудиш и маеш в коя дупка са се крили тия двамата толкова време и кой да избереш.

# 251
Писах за мусака. Манекенките са задължителни.

^ти добре ли си?

# 252
Аз предлагам Нарциса и Джерами да се вземат за проба, тука и без това е нещо като френд зоната😂

Иначе по темата - същия феномен като Ева и аз съм наблюдавала.

Другото е - ако се появи един читав мъж на хоризонта, ама наистина читав и от горите тилилейски се появява и втори. Да се чудиш и маеш в коя дупка са се крили тия двамата толкова време и кой да избереш.
“Fool me once, shame on you. Fool me twice shame on me". Simple Smile (не е насочено към теб).
Писах за мусака. Манекенките са задължителни.

^ти добре ли си?
Какво мусака, наистина ли сериозно мислиш, че е особено трудно за мъж да си намери секс, с всичките тея сайтове за запознанства? Вече ако вярваш, че всички мъже искат манекенки е там вече не мога да ти помогна. Hug Но винаги има и мъже, които гледат единствено важните неща, а за тях външността не е определяща. Simple Smile

# 253
Джерамито пак намаза.
На някои все им върви.

# 254
  • Наблизо
Какво да ти се отговори на въпросите,Жерами,като преди да те заметат,обясняваше ,че съм мъжемразка тъй като не понасям смотаняци.
Обожавам истинските мъже,имам много такива в семейството си и ми служат за пример.
Иначе,има много такива жени,които взимат такива оръфляци,защото имат ужасни модели в живота си,ужасни комплекси и смятат ,че не заслужават по-добро,защото им се набива канчето от някакви тетки,че са престарели,че жените не може да са без мъж,че никой няма да ги вземе като минат еди каква си възраст.И още мога да изброявам.За жалост такива смачкани жени привличат такива оръфляци.
И обратното го има,но е в пъти по-рядко и храни легендите.Зла жена,ама мъжът си стои.Както е казала Нарциса мусаката е достатъчна.

И не,за мъжете,освен ако не са доста добре финансово или красиви над средното,не е лесно да си намерят безплатен секс.Въпреки много апликации.Вземи се регистрирай,дори без снимка,като жена и пак ще те затрупат поне 200 мъжки съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт