Френдзона

• 18 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Затова пък, пренасянето от квартира на квартира е песен.

# 391
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Купих масажно кокосово масло вчера. Очаквах да е по-миризливо, то грам не ухае. Бляк, разочарована съм. Няма да ми върви масажа. Ще се върна на шкембе чорбата и други мурафети.
//
Това със скамейките ме разсмя. Представих си го като скамейка на футболен отбор. Седят си и чакат да влязат в играта. Всеки според позицията му и мача в момента.

Ми представяй си го като скамейка на хокеен мач. На всеки 2 минути скачаш, участваш, после се връщаш пак на скамейката да си поемеш дъх...

И накрая никой не вкарва. Laughing

# 392
  • София
И накрая никой не вкарва. Laughing
Е, като вратарката е сложила мрежата на вратата отпред, как да стане?

# 393
  • Paris, France

За сам, млад човек и когато има мотив, да. Зависи и колко багаж има човекът. Първите две местения ми бяха песен. После играта загрубя.

# 394
Джемесе, не!
Много кратки полувремената. То няма време да отсъдиш дали си струва или не.

# 395

Ми представяй си го като скамейка на хокеен мач. На всеки 2 минути скачаш, участваш, после се връщаш пак на скамейката да си поемеш дъх...
...
Sweat SmileStuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes Дааа, френдзоната може да крие неочакван потенциал. Не е за пренебрегване, хич. Wink

# 396
  • София

За сам, млад човек и когато има мотив, да. Зависи и колко багаж има човекът. Първите две местения ми бяха песен. После играта загрубя.
Хм, май не разбра същината.
Повикваш 10ина 100килограмови мъжаги, настоящи, бивши и бъдещи "приятели" и всичко "лети".

# 397
  • Paris, France
Танграта, трудното при местенето е опаковането и разопаковането, подреждането, закриване на абонаменти и откриване на нови, не самото местене. Само веднъж мъжът ми нае хамали, но имахме бебе в болница. Ако бях сама, нямаше да ги викна.

50 и 60 килограмовите ми приятелки местят всички мебели без проблем и даже разглобяват и сглобяват. 100 килограмови мъжаги нямам в приятелския кръг и не ми и трябват. Не винаги килата са признак на сила.

Като поканя мъжагите, нали после ще знаят новия ми адрес? Ако половината тръгнат да наминават за по кафе през ден, friendly, отиде! Фирма хамали и чиста работа.

# 398
Не са един и два случаите, когато точно резервата е бил този който обръща мача. Щото и много набедени титуляри има.

# 399
Резервата почти винаги обръща мача ако го пуснат на терена. Иначе се разкапва да чака на скамейката или се появява друг отбор, където ще е титуляр, даже звездата на отбора Simple Smile
И тва като стане, тренера се усеща, че набедените титуляри нищо не става от тях и ела гледай предложения после

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 13:34 от rf22

# 400
  • Агент под прикритие
Точно в тази сфера, резервите рядко биват пускани. Има изключения, естествено, но недостатъчно за да направят правило.

# 401
Точно в тази сфера, резервите рядко биват пускани. Има изключения, естествено, но недостатъчно за да направят правило.

На мен ми се е случвало, след което си извоювах титулярното място, ама звезда на отбора така и не станах. Така че без да те оцени друг отбор или поне без да се разкараш от резервната скамейка както казваш няма много шанс.
Но пък при почти всички момичета, с които съм имал приятелски отношения се е проявявало това нещо, да ме заискат  след като вече съм с друга. Къде чрез съвсем директно предложение, къде чрез интриги или ясна промяна в отношенията. Не знам защо така е устроена женската психика, като че ли при мъжете тва е доста по рядко

# 402
Чета от самото начало темата, освен да се включа вече.
Според мен е малко вероятно да се получи пълноценна връзка с човек от френдзона. Обичайно това са отношения, при които единият се надява да получи своя шанс, докато другият се ласкае от проявеното внимание, но не отвръща със същото. Става за запълване на времето, докато се появи някой по-подходящ, но е редно и двамата да са наясно с това, за да няма неприятни изненади накрая.
Два пъти съм се поставяла във френдзона на мъж, за да не загубя контакт с него. Първият път бях на 19, без опит в отношенията, искрено вярвах, че имам шанс. Човекът даваше сигнали, че няма романтични намерения към мен, но аз не можех (или не исках) да ги разчета правилно. И до днес поддържаме контакт, станахме приятели наистина. Аз вече отдавна нямам други желания към него.
Вторият случай, преди няколко години, набързо ми стана ясно, че няма шанс за нещо повече от флирт. Обаче и да искам, не бих могла напълно да изляза от обкръжението на този мъж, работим в една сграда. Пък и не искам. Знам, че нищо повече няма да се случи, но все пак ми е приятно да го виждам и да общувам с него. Поне докато не се появи по-подходящ обект.

# 403
Най-голямата щерка току що се самопрецака, ръководена от подбно мислене. Дряма, дряма и като се появи конкуренция,  тогава се юрна и тя. Е, взеха ѝ го под носа. Не иде реч за мъж.

# 404
На мен ми се е случвало, след което си извоювах титулярното място, ама звезда на отбора така и не станах. Така че без да те оцени друг отбор или поне без да се разкараш от резервната скамейка както казваш няма много шанс.
Но пък при почти всички момичета, с които съм имал приятелски отношения се е проявявало това нещо, да ме заискат  след като вече съм с друга. Къде чрез съвсем директно предложение, къде чрез интриги или ясна промяна в отношенията. Не знам защо така е устроена женската психика, като че ли при мъжете тва е доста по рядко
Женската психика не е устроена така. Така е устроена комплексарската, наранена, себична и обидчива женска психика. Никоя уважаваща себе си жена няма да тръгне да се бута, когато има друга.

Общи условия

Активация на акаунт