Френдзона

• 18 364
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Не съм го приемал като стоене на скамейка, харрсвало ми е да имам момичета приятелки. Може би щото не са ме кефели достатъчно за връзка, нито пък те са проявили достатъчно интерес за такава. Ама като имаш повече такива приятелки, движиш с в такива компании, накрая винаги изкача по някоя тяхна приятелка, с която става заварката. Май тва не е точно френд зона както го разбирам, иначе съм виждал такъв фен клуб при моя позната. Нещастнците в него чакаха трохи от внимание и не поглеждаха към друга, при това с години. Найрая мацката все пак се омъжи, ама не за такъв от фен клуба, и май същия още съществува до колкото знам.
След време плавно ще премине в пенсионерски клуб. Joy

# 376
  • София
И тогава на Павел Баня…..

# 377
  • Далечният изток
Аааа, на Павел баня си е хубаво, минерална вода, спа... Даже се каня да ходя скоро. Simple Smile

# 378
Не е ли опасно там?
(Ще искат да нахлуят разни във френдзоната... Grinning)

# 379
  • Далечният изток
Няма страшно Simple Smile
Миналата година хотелът беше пълен само с млади семейства.
Не миналата, тази година, зимата...

# 380
Да не се окаже после, че с Павел на баня е по готино?

# 381
  • Далечният изток
Дето ходила една да си лекува кръста. Ходила и на баня, ама повече помогнал Павел.

# 382
При болки в кръста трябва да се опъне гръбначния стълб. Някъде от към последния прешлен.

# 383
  • Далечният изток
Павел знае... Grinning

# 384
Купих масажно кокосово масло вчера. Очаквах да е по-миризливо, то грам не ухае. Бляк, разочарована съм. Няма да ми върви масажа. Ще се върна на шкембе чорбата и други мурафети.
//
Това със скамейките ме разсмя. Представих си го като скамейка на футболен отбор. Седят си и чакат да влязат в играта. Всеки според позицията му и мача в момента.

# 385
Абе друго се чувства една жена като има фен клуб "Момин проход".

# 386
Да не си взела фракционирано?Течно е, без аромат. Масажно се води, базово. Можеш да си го смесваш с етерични, да не отива зян, и да примамваш мъжорята.

# 387
Ползвай го като лубрикант

# 388
Ползвай го като лубрикант
Joy Joy
То на мен не ми трябва. За крака ще стане.

# 389
Скрит текст:
Купих масажно кокосово масло вчера. Очаквах да е по-миризливо, то грам не ухае. Бляк, разочарована съм. Няма да ми върви масажа. Ще се върна на шкембе чорбата и други мурафети.
//
Това със скамейките ме разсмя. Представих си го като скамейка на футболен отбор. Седят си и чакат да влязат в играта. Всеки според позицията му и мача в момента.

Ми представяй си го като скамейка на хокеен мач. На всеки 2 минути скачаш, участваш, после се връщаш пак на скамейката да си поемеш дъх...

Общи условия

Активация на акаунт