Френдзона

• 18 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Е, ти завързан за 1 жена. Как съдиш от невръстните си години за жени. Казваме жени. Щото на 22 съм била жена, колкото Божинката е футболист.
//
За мъже не се конкурирам. Кой ще, ще. Кой не ще – свят широк. А и чисто биологично аз имам много по-голям шанс и за мен като жена се конкурират много повече мъже, отколкото обратното. Бъдете умни.
//
Мъжете ми досега са били винаги красавци по моя критерий. Не лигльовци, но привлекателни. Няма как да се чувствам добре до мъж, който не харесвам на базово ниво.

# 421
Ами ако Мечо е някакъв страшно добър в леглото?
Дебел мъж добър в леглото? Мислиш ли, че е възможно?

# 422
  • Столичанин ама не в повече :D
Време е да създадеш. Общо взето след 40 възгледите се променят

Ми след ония работи в началото,  моята не ми дава да си имам приятелки Simple Smile
Така че няма как да ви информирам как се развиват такива отношения в по зряла възраст
По същия начин, както казах какво се пише тук и кво се случва в реалността са две различни неща. Smile
Е с времето жените стават по-обрани де ама пак налитането на чуждо не е рядкост. Smile

# 423
Абе реакциите към конкретната ситуация може да са различни на 20 и на 40, но базата си остава същата. Иначе нямаше да има толкова заварки между колеги, комшии, даже семейни приятели и роднини на мъжа/ жената ( нали балдъзата- най добрия приятел на човека...). Където нещата не са тръгнали изначало в тази посока, ама са завършили в хоризонтално положение.

# 424
  • София
Маниер и манталитет бе, rf, стига бутахте пуберски истории в света на големите.

# 425
Много ми е жал като чета мъжете тук. Имам чувството, че имат достъп и комуникират единствено с приматки.

# 426
Да не казвам ай кю-тата на две от участничките, какво учеха тогава и какво работят сега, че може с доста да надминат много от пишещите във форума. Третата не блестеше с много интелект, ама при нея бяха най малко панаирите. Сигурно е било от детския им акъл, че принципно на 22 трябва да ги водят за ръчичка на пясъчника според стажа ми в мамата.

# 427
  • София
На 30та страница се сетихте да кажете, че темата е "Френдзона 40+".
Както обикновено. Grinning

Във всеки случай, импликацията от вашите твърдения е, че до 40г жените са инфантилни и узряват само след 40+. Може би не за всички жени, но поне за участничките в темата ...
Направо тръпки да те побият.

# 428
  • Наблизо
Тангра,такива жени поне си казал,че на 40 порастват.
От това тесто мъжете някъде към 60 им идва помъдряването.

# 429
Е, аз бях зряла на 18. Ма това не значи, че съм била по-секси и женствена от сега. Правете ги тези разлики. То си има мъже за определени жени. Които са им слабите реотаните се пускат на разни дечица. Нива, потенциал, кризи на възрастта при мъжете, ко да прайш. Няма справедливост в тоз живот. Хубавото не е за всеки!

# 430
Олеее никога няма да пораснеш, нали? - думи на мъжа ми, изречени в момент на отчаяние, осъзнавайки, че цял живот ще живее с инфантилна жена въпреки, че тая жена е вече на 34 по календар
Joy
Така, че някои са зрели на 18г, други - никога. Съдба...

# 431
Е ,то няма гаранция и за напомпените мъже, че са добри в леглото. Както и за “силикновите” жени, че правят хубав кекс…

# 432
Маниер и манталитет бе, rf, стига бутахте пуберски истории в света на големите.

Ко? Не!

# 433
  • София
Щот сме големи хора, не 18 годишни.
Включително и ти, Тангра. Водиш хорото с някоя обиколка.

# 434
Много ми е жал като чета мъжете тук. Имам чувството, че имат достъп и комуникират единствено с приматки.
В лето Господне 2022ро и с достъп до интернет? Ами! Някои мъже просто си търсят приматки.

Общи условия

Активация на акаунт