Френдзона

• 18 273
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Кхм. Зависи колко е голямо детето. Едно е 12-годишно, друго - на възраст за ясла. Във втория случай не е голям купон, както си го мислиш. Relaxed

# 601
  • Далечният изток
Пък камо ли да е по-щастлива без него.... Ей това не могат да го преглътнат.

# 602
Е , то точно тогава започва интересното 😄

# 603
  • Агент под прикритие
Ами аз си живея тук, в България. Не живея в САЩ, или там, която страна се визира.
Ама колко им е трудно на мъжете да повярват, че една жена може хем да работи, хем детето си да гледа, хем живота да си живее и да е независима. Тва май и в някоя друга тема го писах, че жените можем да сме напълно самодостатъчни. За мъжете не съм го забелязала...
Ама никой не те е спрял. Бъди си самодостатъчна. Няма лошо.
Само че е хубаво да решиш дали искаш да задоволиш идеологичната ти нужда от "независимост" и "самодостатъчност" или биологичната си нужда да бъдеш майка и да имаш нормално семейство, но не можеш да правиш и двете на 100%, защото в повечето случаи се изключват взаимно.
А, и когато го решаваш това, хубаво е да гледаш да няма засегнати трети лица от това ти решение, ако се спреш на първия вариант. Има генетични банки и прочее, тоест, варианти има.

# 604
Ами аз съм майка и имам нормално семейство и си живея с БНД, защото, както вече написах, това ми носи щастие и ми прави живота по-приятен и лесен. Ама ако спре, ще мина на самодостатъчността и това не е проблем. Не е на всяка цена, имането на мъж, това ми е мисълта. Ако не става, по-добре без него.

# 605
  • Далечният изток
Чакай сега. Ако след 5, 8, 20 години поради някакви причини не желаеш да бъдеш с този човек, нямаш вариант да се разделиш с него ли?!

# 606
  • Агент под прикритие
И нека да позная: тези "някакви причини" са се появили след 5, 8, 20 години и в началото не е имало и помен от тях, нали така? Grinning

# 607
  • Далечният изток
Що да не, смешно ли ти е?

# 608
  • Столичанин ама не в повече :D
Ако мислиш, че 20 години можеш да си далновиден, мога само да ти се изсмея.
https://www.youtube.com/shorts/GQofbA7dmnA Smile
Жените, отглеждащи децата си сами, по- скоро не са случили на свестен мъж.
А такива, които в детеродна възраст също са сами ,отново не са срещнали читав мъж.
Ема нали според изнесените "статистики" Laughing от нарциса жените имали в пъти по-големи шансове да се уредят с мъж, е след като въпреки в пъти по-големите шансове не са успели това какво ли говори за тях? Smiley
Ами аз си живея тук, в България. Не живея в САЩ, или там, която страна се визира.
Ама колко им е трудно на мъжете да повярват, че една жена може хем да работи, хем детето си да гледа, хем живота да си живее и да е независима. Тва май и в някоя друга тема го писах, че жените можем да сме напълно самодостатъчни. За мъжете не съм го забелязала...
А къде са децата в цялата картинка? Или те са там някакви си вещи без чувства Thinking
Пък камо ли да е по-щастлива без него.... Ей това не могат да го преглътнат.
А ти съветите които даваш следваш ли ги? Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:07 от jerami

# 609
  • София
Естествено, че разминаванията идват с времето. След 10г могат да се случат повратни събития за нашите отношения, обаче - нищо не е насила в наши дни.
Искаш стоиш, не искаш - бъди щастлив.

Джеръми, как да ти кажа - безопасен си.

# 610
  • Агент под прикритие
Освен ако няма промяна в психологичното поведение на човек (и държанието му в последствие) в следствие на инцидент или нещо в тази категория (каквито случаи са напълно възможни), няма как зад дадено поведение да има "някакви причини", "разминавания" и т.н. освен ако тези същите вече не са били налични от самото начало...
И ако в началото си е личало по-малко, дали защото дадения човек е бил още на фаза "меден месец", дали защото другия не е обръщал чак такова внимание поради същата причина, дали и двете, то е било там.

# 611
Аз затова те питах имала ли си връзка с такъв човек, а не питах би ли имала 🥳.
Аа, това не съм го видяла.
Срещах се два месеца с един с недъг по рождение. Това, което не издържах, беше хленченето му и споделянето на миналото му с някакви жени. За същото нещо и в същата продължителност период съм отсвирвала и нормални мъже.

# 612
Невена даде елементарен пример - единият партньор иска да се премести в друго населено място\държава\континент, другият не иска. Това не е нещо, което жената - като сочена за най-виновна в тази тема за разпада на "нормалното семейство" - би могла да предвиди 20 години по-рано. Има хиляди подобни ситуации, които не са в графата "такъв си го взела, сега ще си теглиш брачния хомот".

# 613
  • Далечният изток
Абсолютни глупости говориш.
Има милиони причини двама човека да се разминат.
Само от собствения си живот мога веднага да ти дам поне 10.

# 614
  • София
Освен ако няма промяна в психологичното поведение на човек (и държанието му в последствие) в следствие на инцидент или нещо в тази категория (каквито случаи са напълно възможни), няма как зад дадено поведение да има "някакви причини", "разминавания" и т.н. освен ако тези същите вече не са били налични от самото начало...
И ако в началото си е личало по-малко, дали защото дадения човек е бил още на фаза "меден месец", дали защото другия не е обръщал чак такова внимание поради същата причина, дали и двете, то е било там.
Финикс, шегуваш се, нали?

Общи условия

Активация на акаунт