Пъзели 48

 • 17 036
 • 745
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 1 765
Този днес вярно е с кафето Simple Smile да се чудя що не гледам размерите. Този е с някакви огромни части ужас направо, хем е само 500ч.

# 31
 • Мнения: 3 918
Аз не следя кой колко държи пъзелите, но само да вметна. Коледните пъзели никой не ги искаше, понеже навън е все още топло. Така че колкото и да ги задържи някой, нямаше никакво значение.

# 32
 • Свищов
 • Мнения: 851
Ох, и аз с тия слънчогледи хич не се понасям нещо. Хем, Бела на 2 ми ги е отделила....просто и ние у дома се разболяхме и само ми се лежи и спи. Все пак вчера ги почнах и поне долу-горе самите слънчогледи са наредени. Утре мисля да понапредна, че не съм на работа, та се надявам през уикенда да го довърша. Видях, че след мен има 1 човек само, та се надявам, че няма да бавя много положението. За мен това е труден пъзел, но пък качеството е страхотно.

# 33
 • Мнения: 1 403
Никакви подмятания не съм направила, а си го казах напълно директно. Троянската керамика даже не е наш пътуващ пъзел. На всеки се случва да няма време да реди и да има трудности в живота, но според мен тогава просто не трябва да взима Пътуващи пъзели. Това е мое мнение и имам право да го кажа.
За Троянската керамика се разбрах на лично с жената, която го пусна тук в групата. Ако има проблем, се надявам да ми пише и да се разберем какво да го правя.
За другите пътуващи не мисля че бавя някого.
Винаги когато са се застъпвали два при мен съм отказвала втория. Ако никой от следващите не може да го вземе чак тогава съм застъпвала два.

Ще прегледам списъка с пътуващите и може и да се отпиша.
То кефа и удоволствието се губи.
Хубав ден на всички.
Темата с бавенето я приключваме тук.
Повече няма да я отварям.
Ама да си знаете, записвайте се за пъзели, които може да редите за седмица, максимум две с личните проблеми.

# 34
 • Мнения: 6 849
Happy eyes си беше записана за Троянската керамика, но в онзи момент отказа да я реди.

Йоана, завиждам благородно, ние посетихме Барселона през 2016г., в началото на ноември. Разкошен град, мечтая скоро да го посетим отново. Имам много подробна програма с карти, автобуси и т.н., ако имаш желание мога да ти я изпратя.  Да си изкарате много, много хубаво!

# 35
 • Варна
 • Мнения: 36 334
На мен също не ми допада бързането и отчета за пътуващите, поради което не се и записвам за тях. Сложете им по един срок щом е такава драма, примерно по седмица в човек. Мине ли седмицата, наредил или не, праща на следващия. И всеки ще може да си изчисли кога ще дойде при него пъзелът.

# 36
 • Русе
 • Мнения: 979
Приказливка,аз този път се заледах в по-големите на Кобъл Хил от новото зареждане и един вече ме чака в Спиди.Ето този https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-2000-chasti-rosemary-s-birds/

Йонка,,никога не съм била в Барселона,но ми е мечта.Прекрасни моменти пожелавам и да ни дадеш отчет после със снимков материал. Blue Heart

Аз тази седмица също съм в някакъв застой с реденето.Едно парченце не съм сложила,но другата седмица смятам да наваксам,че толкова пъзели ме чакат.

# 37
 • Варна
 • Мнения: 36 334
Аз съм явно на приливи и отливи. Имам моменти, в които редя неистово, а после периоди без редене изобщо. Сега не редя. Но страстта ми да трупам не ме е напуснала. Трупам си понеже знам, че ще дойде и момент, в който ще вървят на конвейер.

# 38
 • Мнения: 6 849
Аз реших да кажа две думи по повод коледната игра и споменатия жест в начина на подаряване, както и този пост на Мона Лиза:
"...да определим по 2 пъзела този път, защото три е прекалено много и изпускаш възможността да си ги купиш."

За мен лично всичко би имало смисъл, ако се колебая между три пъзела и в този случай някой е помислил за мен, избирайки . Или пък дам линкове за пъзели, които при друго положение не бих купила. Но ако смятам да ги притежавам и трите, е все тая откъде точно ще пристигне единия, просто няма елемент на изненада.
Наясно съм, че с наличностите на повечето от вас, няма как да се процедира другояче, но съм особено сантиментална на тази тема, та реших да споделя Grinning

За мен не е ок азда държа пъзел повече от седмица, защото това означава увеличаваща се опасност за самия пъзел 😄

# 39
 • София, България
 • Мнения: 5 555
Аз за Коледната размяна само си разсъждавам, съгласна съм на всякакви варианти. Лично аз давам линкове за пъзели, които много, много искам. Joy Миналата година вместо един пъзел получих цял кашон с изненади, за което благодаря на HighSpeed.

Приказливка, аз харесах едни шаренички, предполагам, че са от същата художничка като Коледните каравани.

# 40
 • Мнения: 418
Тази седмица е явно застой за повечето от нас. И аз не редя. Хубавото беше и че не разглеждах пъзели, за да не се изкушавам. Приказливка обаче ме провокира с въпроса си и за да покажа кои Кобъли бях харесала, влязох в Озон и познайте – харесах си още няколко, освен първоначалните.
Приказливка, важното е че си освободила място за нови. То това е трудното. Пъзели, които харесваш със сигурност ще се появят скоро. Иначе, аз като почитател на колажите си харесах тези
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-timepieces/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-vintage-tins/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-mi … ason-s-greetings/
 А също и
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-vi … tage-main-street/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-beaucoup-bouquet/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-harbor-gallery/ - този го бях загледала в издание на Анатолиан ако не се лъжа, но във вариант на Кобъл ме изкушава още по-силно 😊

Виждам, че са заредили и Календар на градинаря, горещо го препоръчвам
https://www.ozone.bg/product/jardiniere-a-gardener-s-calendar/

Не зная дали видяхте новите пъзелчета на Вретено. Искам да си поръчам коледните – ще си ги редя по празниците в почивките между разните приготовления и обязаности. Но ги няма в онлайн магазина и може и да не наруша самоналоженото въздържание. Blush
Скрит текст:

# 41
 • Мнения: 1 781
Днес ММ ще ми донесе пъзелите от Мона Лиза Blush Заинтригувахме ме с Коледната размяна, може ли някой на лични, да ми каже освен ,разбира се пъзел , какво друго е подходящо и/или се харесва?

# 42
 • София
 • Мнения: 8 480
Добре, аз понеже не разбирам от изкуство, да попитам вас: някой може ли да ми разясни какво е това в небето и какъв може да му е смисълът? Дзверих се, чудих се, въртях екрана - никаква идея нямам.
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-sa … sh-coast-colours/

# 43
 • Мнения: 1 781
На това се вика ,,да редиш нещо, но не знаеш какво" Joy и аз нямам идея какво е....

# 44
 • Мнения: 6 849
Аз от изкуство май разбирам, но нямам никаква идея ко туй 😅

Тези дребоси на Вретено са страхотни, но да бяха поне по 100ч!  Щом ги няма в м-на им, откъде се поръчват?

Общи условия

Активация на акаунт