Пъзели 48

• 21 665
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Вълнуваш се, но в крайна сметка май не се записа? Пак ли само ние трите си останахме + Eleyn?

Sugar Skull Cookies
1000 части
Cobble Hill

Много приятно се редиха тези бисквитки след кошмарния Трефл. Свободни са между другото, готини ама няма място.

# 151
# 152
  • София, България
Вълнуваш се, но в крайна сметка май не се записа? Пак ли само ние трите си останахме + Eleyn?

Sugar Skull Cookies
1000 части
Cobble Hill

Много приятно се редиха тези бисквитки след кошмарния Трефл. Свободни са между другото, готини ама няма място.

Може ли тези Черепи за мен, моля. Ако някой не се е обадил преди мен.
Бухти, аз съм бавна, или по-скоро съм бърза ако ми хареса пъзела. Отделно не мога да редя дълго време, губя скорост и мотивация, бих редила на макс около час и половина - 2 часа, после имам спад в енергията и всичко. Не на последно място, нямам си другарче за редене, пък ме е срам да се предлагам, защото не съм бърза.

# 153
Много благодаря на Happy eyes за възможността да наредя Алиса! Много приятен пъзел, картинката е готина, качетвото е супер! До сега не бях редила Магнолия.

# 154

Sugar Skull Cookies
1000 части
Cobble Hill

Бухтичка, за каква сума ще се разделиш с бисквитките?

# 155
Alucinado, Мона лиза го поиска по-горе.

Мона Лиза, като ти дойде адреналина знаеш ли как ще загубиш скорост и мотивация, никак Laughing
Ех, жалко, че не се пробва, реално не знаеш колко си бърза, защото не си редила в състезателни условия.

# 156
Един Schmidt от 500 части:

Правя и първи опит да залепя пъзел, да видим.

# 157
  • София, България
Alucinado, Мона лиза го поиска по-горе.

Мона Лиза, като ти дойде адреналина знаеш ли как ще загубиш скорост и мотивация, никак Laughing
Ех, жалко, че не се пробва, реално не знаеш колко си бърза, защото не си редила в състезателни условия.

Ще се пробвам по-натам в някое соло състезание.

Alucinado, аз не задържам пъзели.

# 158

Alucinado, аз не задържам пъзели.

Ще опитам да съм по-бърза като му дойде реда, тогава. Wink

# 159
  • София
Или просто казваш нещо от типа "пу за мен като го приключиш" и готово - Мона Лиза ти го дава, когато го нареди Wink Съвсем обичайна практика ни е - чудесен вариант ако не бързаш и ако не те притеснява, че го е редил още един човек (гарантирам, че след Мона Лиза са като все едно не ги е редила). А с времето научаваш и кой със сигурност си продава пъзелите Grinning

# 160
  • София
Тони имаш армагани в Сали.
Взела съм градините и утре ги започвам Simple Smile
Аз също се опитвам да намаля пъзелите, ама продам/подаря един-два и купя нови 2-3

# 161
Този омагьосан кръг край няма 😆

# 162
  • София, България
Добро утро, момичета!
И аз съм така, в момента, в който решително продам десетина пъзела и също толкова решително се сдобивам с нови десет. Joy

# 163
Добро утро!

Скрит текст:
Снимката е безсрамно открадната от групата Jigsaw Puzzle Lovers във Фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/jigsawpuzzlelover/permalink/1329559301113398/
Скрит текст:

# 164
  • София
Добро утро! Много добро начало на деня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт