Пъзели 48

• 21 690
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Ох, вярно за животните, мимок Smile За успокоение няма много животни в тази серия, само 2-3 с кучета се намират Satisfied Ще ги разгледам по-обстойно, че току-виж точно това ни се падне Joy

Между другото малките пъзели на Вретено ги има налични на сайта. За 7 лв. бройката аз пасувам засега.

# 226
# 227
  • София
Току-що завърших видрите и вече съм фен на Eboo - разкошен пъзел, а както ги обичам гланцирани... Абе, супер е за мен Simple Smile Бухтичка, май ги поръчваше от чужбинско, нали? Ако е така, пиши ми да поръчаме заедно следващ път? 
Сними ще му направя утре, че при нас е почти напълно тъмно Simple Smile

# 228
  • София, България
Аз вече съм нетърпелива да видя какви пъзели ще се паднат на състезанието. Утре ще ви помоля да пуснете един линк, защото аз все се омотвам и не го намирам или го намирам, но с огромни мъки.

# 229
Страхотен е, от къде е взет? Ще го продаваш ли?

# 230
Благодаря, Йоанка! От Ибей съм го взимала, дори наскоро пак гледах че го има. Засега мисля да го запазя.

# 231
  • Варна
Днес получих поредния си пъзел от ибей, но този път беше в безобразно състояние. Луд скандал вдигнах на Доставки Англия, как не ги е срам?! Много съм ядосана. Направила съм снимки и ще напиша унищожителен мейл, макар че съм сигурна, че ефект няма да има. Не знам как са го транспортирали, но кутията е деформирана непоправимо.

# 232
Аз отдавна спрях да се занимавам с тях. Наистина са една идея по-евтини (или поне бяха, не знам вече), но за сметка на това са супер бавни и немарливи, направо са ме изкарвали от обувките.

# 233
  • Варна
Досега не съм имала проблеми с тях, а доста пазарувах от Англия. На всичко отгоре са ми и супер наблизо до вкъщи. Оттук нататък обаче бездруго няма да мога да си взимам пратки от тях, тъй като минавам на нормално работно време, а тия мързеливци не работят уикенда. Ще търся алтернатива. GGBG нещо не ми допадат. Ще видим.

# 234
Аз ползвам шопър бг за поръчки от немския амазон и съм доволна.
От Англия не съм поръчвала.
Виждам, че имат офис и във Варна, ако искаш проучи ги.
Скрит текст:

# 235
HighSpeed, аз ползвам Габиели, мисля, че имат офис и във Варна.
Stensfild, може ли да кажеш името на пъзела

# 236
  • Варна
Аз даже имам регистрация в Габиели. Ще взема да се прехвърля при тях, тъкмо знам къде им е офисът и май бачкаха в събота.

# 237
HighSpeed, аз ползвам Габиели, мисля, че имат офис и във Варна.
Stensfild, може ли да кажеш името на пъзела

Ето го, това е в английския Ибей.

# 238
Тони, за съжаление е от ибей на търг с доста дебнене. Има ги в някои чужбински сайтове, но са по 50 лв. нови иначе.

HighSpeed, аз си ползвам пак Габиели. Не работят в събота за съжаление, през седмицата от 12 до 18. Но и те вдигнаха цените, 5 лв. на кг са май от Англия ако не се лъжа.

# 239
  • Варна
Clementoni 1000 High Quality
Много красив и труден. Редя го от септември Sweat Smile Тази седмица усърдно, за сметка на домакинството Stuck Out Tongue Closed Eyes

Парчетата са уникални, наистина е добра изработка. Пък и стигна за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт