Пъзели 48

• 21 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Не исках да се чувстваш задължена, затова пак предлагам - аз го купувам от теб и го пускам по веригата после Simple Smile Ако ли не - записвам се първа, пу Grinning
Въобще не се чуствам задължена, но при толкова много желаещи, даже с удоволствие ще го пусна да пътува. Надявам се само да е добро качеството и да издържи.

# 526
  • София, България
Мислим еднакво, исках като го взема да го пусна Пътуващ, но изчаквах все пак да го купя от Йоанка, че да не излезе, че я пресирам тя да го пусне директно.

Хайде този Черен петък какво стана с него.

# 527
Тони, няма с какво друго да го облагат освен таксите на превозвача, просто те са доста по-солени от превозвачите от Европа.
Това е от официалния сайт на Бъфало, те доставят само и единствено в САЩ, така че няма никакви опции през Англия или друго.
40 лв. за 16 долара пъзел нищо не е, със сигурност ще ми излезе повече, поне за тези от 10 долара.

# 528
NalSi, върнах ММ от паркинга, ама успях да му набутам и петлите. Още се смея, ако щеш вярвай Joy
Тони, много благодаря Hug Благодаря и на твоя мъж Simple Smile

# 529
  • Русе
Еве,съгласна съм с предложението.Давай го на Тони и тя когато е готова с цветятя на Кобъл,ще ми ги изпрати.
Бухтичка,аз бих взела жената на Buffalo.

Аз си мисля,че намалението ще започне в понеделник и ще е цяла седмица,като за всеки ден вадят още промоционални стоки

# 530
Трапезата на баба и аз я имам Simple Smile като стигна до нея и я наредя ще я пускам да си търси нов дом:smile:
И саксийките с цветя на Кобъл и тях.

Само да успея да редя, че последния месец не съм пипнала пъзел....

Приказливка, може ли Кобъла с цветята да е за мен? Simple Smile

# 531

Аз си мисля,че намалението ще започне в понеделник и ще е цяла седмица,като за всеки ден вадят още промоционални стоки

Съдейки по миналата година и аз мисля, че ще е така. А Черният петък ще е на 18 ноември(миналата година е бил на 19 ноември).

Аз съм на 32 лв. от влизането в група платина, но нещо хич нямам желание за поръчки. Чакам Озон да ме съблазнят с неустоими оферти. Simple Smile

# 532
Аз напоследък много страдах, че вече съвсем съм се заринала с кашони, имам пъзели за години напред, но все искам да поръчвам още и още, че пъзелите в любими са над 300... Е, познайте - Озон ме спасиха днес! Такова потребителско изживяване имах, че ми изчезна всякакво желание да поръчвам и сигурно ще ми държи влага няколко месеца!
Оставям без коментар чата с Озон и само го пускам да го видите:
Скрит текст:
Пояснение, тъй като не съм снимала началото на разговора: в първото си съобщение в чата обяснявам, че имам поръчка еди коя си, в нея има пъзел с пострадала кутия и искам замяна с друг екземпляр на същия пъзел.
Пояснение номер 2: поръчан е редовен артикул, не такъв с намалена цена заради повреда.
Пояснение номер 3: в момента пъзелът все още се продава на тази цена, на която съм го поръчала първоначално.

# 533
Доста нагло от тяхна страна!

# 534
Уфф, всичко ми се обърна, защото си спомних и моя негативен опит от преди една година, само че със сортерите. Е по същия начин ми обясняваше, че била наранена опаковката, а не продуктът, а те сортерите са 6 кутии, които влизат една в друга и най-голямата имаше дупка. Никаква опаковка не беше, а сортерът, който си ползвам и до днес, всеки ден. Залепен с тиксо.
Но развитието беше различно, на мен май ми предложиха замяна, но на мен не ми се занимаваше по ред причини и отказах. Надявах се май да ми възстановят някаква част от сумата (въпреки че 3 лв. е обидно), но не ми предложиха.

# 535
Аз имам едни пъзели с Дисни герои, които май бях обещала на Йоана, сега се сещам. Още не съм ги наредила, мисля следващият който започна да е един от тях. Та, не съм забравила, просто...не съм стигнала до тях, ама хич не ми беше до пъзели последните месеци.

# 536
Ghibli, и аз имах идентичен случай и още ми държи влага. Замениха ми го, но още изпитвам лошо чувство като се сетя. Оттогава поръчвам само по два пъзела на една поръчка, че идеално се събират в единият размер от кашоните им и няма натъпкване, при което може да се случи подобно вдлъбване на кутията. Ама сега с това ниво на безплатна доставка ще трябва да целя броя пъзели за следващия им размер кашони. Май четири трябва да са Simple Smile

# 537
Poppy-fairy, ти ме застреля:) Я покажи какво съм си заплюла пак Simple Smile

# 538
  • София
Попи, дано всичко е наред вече!
Ghibli, аз не се впрягам за такива неща вече - имат инструкции хората да пробват, пък ако не мине номерът, тогава да свършат работа. Интересно от къде знаят, че пъзелът не е за подарък, примерно? Или ако го подаряват те на свой близък, ще му обясняват, че картонът не е част от подаръка, а е само опаковка... Ха-ха, смешници.

Допълвам се: https://www.ozone.bg/razopakovani/
"По-ниска цена – разопакованите продукти са със същото качество като стандартните, но поради нарушението на целостта на опаковката, те се предлагат на по-ниска цена"

Значи: "Ако сме ги видели и не е имало как да ви ги пробутаме, ще им намалим цената. Но ако веднъж сме ви ги пробутали, можем да се опъваме, докато не ни заплашите с нещо". Що за търговска логика... май ще си купувам Airpods за 300 лв от някъде другаде, няма да рискувам с жалки номерца.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:00 от ToniShu

# 539
Poppy-fairy, ти ме застреля:) Я покажи какво съм си заплюла пак Simple Smile

Йоана, ще ги снимам после като се прибера. Ама са от charity shop-ове пак и трябва да ги наредя, за да проверя дали всички части са в кутиите.
Тони, благодаря! Всичко е точно, слава Богу.

Общи условия

Активация на акаунт