Търсим 100 желаещи, които да тестват крема Mixa Hyalurogel Rich

• 16 586
  • 504
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна, Пловдив
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Какви фактори влошават кондицията ѝ?

Кожата на лицето ми, и на тялото също, е суха. Има периоди, в които даже се люспи, основно на челото. Понякога  ежедневието и различни ситуации нарушават рутината ми и после веднага ми се отразява. Трябва с нещо по-ударно да я хидратирам и подхраня. Лятото, слънцето най-много ми се отразява.

# 406
Да, кожата ми е суха и чувствителна. Особено осезаемо се усеща след баня, както и през есенно-зимния сезон.

# 407
Кожата на лицето ми е смесена. Най-суха я чувствам след продължителна и гореща баняи тогава задължително по някои зони трябва да нанеса крем. През зимните дни, когато съм в по - топли помещения също усещам, че кожата ми изсъхва, както и при студено и ветровито време. Отделно се влияе много и от мръсния въздух в града в които живея.

# 408
Кожата ми е изключително суха през цялата година. Ползвам хидратиращи продукти.

# 409
Да,кожата ми на лицето (и не само) е суха ,особено през студените месеци и особено в последните години. Най-много си личи по челото и носа..

# 410
Да, чувствам кожата си суха и опъната. Студът и вятъра я правят дехидратирана и  раздразнена.Старая се да компенсирам с подходящи овлажняващи кремове.

# 411
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? - Да.

Какви фактори влошават кондицията ѝ? - Студ и вятър.

# 412
  • Варна
Кожата ми е суха, особено зимно време, когато има силен вятър, живея във Варна и тук го има постоянно

# 413
Кожата на лицето ми е суха, особено през зимния сезон. Усещам опъване и сърбеж, но с добра хидратация е поносимо.

# 414
Кожата ми е суха,недобър външен вид,отпусната и видими следи от умора и дехидратация.Ще се радвам да тествам продукта,както и да споделя мнение отностно ползата от него.

# 415
Кожата ми в този сезон започва да става суха - от студа и вятъра.
Ще се радвам да тествам вашия продукт.

# 416
Да,по принцип каложата ми е много суплха и през зимата става още по-суха.Много бих се радвала да тествам продукта и да изкажа мнение за него.

# 417
Последните години кожата на лицето от комбинирана стана суха. Според мен основния фактор е възрастта, но и работата ми на вън по 12 часови смени зиме и лято също допринася за допълнителното изсушаване на кожата.

# 418
  • Варна
кожата ми е суха в някои части на лицето, особено зимата. Една от причините е, че не приемам достатъчно вода предполагам, а другата годините

# 419
Кожата ми е суха през почти цялата година. Факторите, които най-вече ѝ влияят, са силното слънце през лятото и студеното време през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт