Търсим 100 желаещи, които да тестват крема Mixa Hyalurogel Rich

• 16 585
  • 504
  •   1
Отговори
# 420
Усещам кожата си суха и опъната през студените дни, особено зимата. Затова през този период ползвам по-мазни кремове. Лятото обратно.

# 421
Усещам кожата си суха, защото в момента съм на терапия с антибиотик против акне. Кожата ми става суха и през зимата, от вятъра и от дехидратиране.

# 422
Кожата ми е суха целогодишно за съжаление. Лятото, от слънцето, зимата е от студа. Хидратирам и не мия с агресивни продукти.

# 423
Кожата ми е суха,влошава се от вятър,студ и с напредване на годините.

# 424
С напредването на годините, кожата ми става суха. Вечер я чувствам изпръхнала от климатиците в офиса, и от хладното време навън.

# 425
През зимния сезон кожата ми става суха.

# 426
  • София
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Какви фактори влошават кондицията ѝ?

През студените месеци усещам кожата на лицето си суха. Това налага повече хидратация и овлажняване. Ще се радвам да изпробвам Mixa hyalurogel rich тази зима.

# 427
Кожата ми принципно е суха.Зимата става и по-зле.Определено се старая да я овлажнявам ,като почиствам лицето си с глицерин,овлажнявам с 9 масла за лице. Бих се възползвала от възможността,да изпробвам Mixa Hyalurogel Rich и да споделя впечатленията си.

# 428
Кожата ми е суха от студа и вятъра през зимата. Също и с годините при жената кожата де променя и трябва да се полагат грижи, за да изглеждаме добре.

# 429
Здравейте,много харесвам вашите продукти за деца,за себе си ползвам минералната ви вода и съм изключително доволна как действа на кожата ми,чувствам се свежа и с чиста кожа!Бих се радвала да пробвам и вашите кремове! svety_20@abv.bg   Светла Николова

# 430
Усещам кожата си суха на места, особено сега през зимата, когато е студено.

# 431
Кожата ми е смесена - понякога е суха, понякога мазна, зависи от сезона и външните фактори.

# 432
Имам суха кожа,а през зимата студът засилва сухотата.Доста е неприятно...

# 433
  • София
Кожата на лицето ми е суха, дехидратирана и със загубена еластичност на места. Освен това студът и силното слънце също я изсушават допълнително.

# 434
Кожата ми е суха, нуждае се от Mixa особено зимата

Общи условия

Активация на акаунт