Търсим 100 желаещи, които да тестват крема Mixa Hyalurogel Rich

• 16 579
  • 504
  •   1
Отговори
# 435
Кожата ми е суха,през зимата става по-зле и са нужни повече грижи

# 436
Моята кожа от години е суха, дехидратирана, въпреки, че приемам много течности през деня. Положението се влошава до нетърпимост и сърбеж предимно лятото и зимата, когато съм повече на открито под влиянието на силното слънце, вятър, студ!

# 437
  • I want it all and I want it now.
Кожата ми е  много суха особено през зимата.

# 438
През зимата кожата ми става определено по-суха. Тогава ползвам хидратиращ крем.

# 439
  • София
Кожата ми е много суха. Влошава се от студ и студен въздух, най-вече. Но и от по-агресивни почистващи препарати.

# 440
Често усещам кожата на лицето си суха. Имам лек сърбеж или болка и едва доловимо белене. Като си сложа крем, попива за секунди. Факторите, които влошават положението, са: излагане на висока температура, например взимаше на душ с гореща вода, дълго сушене със сешоар и др. Отделно липса на редовна хидратация и може би неправилен избор на гримове.

# 441
Чувствам кожата си суха почти винаги след баня. През зимния период е суха почти постоянно. Бих искала да открия крема, който ще я поддържа свежа и лека.

# 442
Усещам кожата си суха. Влошава се, когато времето е студено или ветровито, също така при хармонален дисбаланс. Попадането на определен тип шампоан за коса по лицето (челото), също е изсушавало кожата при мен.

# 443
  • На морето!
За съжаление с времето кожата ми от смесена (като момиче) премина в суха (като жена).

# 444
С напредването на годините, кожата ми става суха. Вечер я чувствам изпръхнала и суха  а сега и влияе и хладното време навън.

# 445
  • Велико Търново
Кожата на лицето и тялото ми е много суха и чувствителна. Не полагам ли ежедневни грижи се зачервява и цепва на места. Това което я влошава са сухият въздух, вятъра и мръсотията.

# 446
Кожата ми е суха и трудно намирам продукт, който да я хидратира добре. Студеното време само влошава положението.

# 447
Кожата определено ми е суха , от години се боря с този проблем и все не улучвам точния крем за мен . Ще се радвам да пробвам този .

# 448
Кожата ми е много суха и винаги използвам хидратиращ крем. Особено при студ и вятър, веднага оказва влияние на кожата ми.

С удоволствие бих изпробвала Mixa Simple Smile

# 449
  • Sofia
С напредването на възрастта, усещам кожата си все по-суха и все по-чувствителна на атмосферни влияния - особено при студ и вятър.

Общи условия

Активация на акаунт