Търсим 100 желаещи, които да тестват крема Mixa Hyalurogel Rich

• 16 562
  • 504
  •   1
Отговори
# 450
От както се помня съм със  суха  и чувствителна кожа, откриването на кремове, които не дразнят и изриват кожата на лицето ми е предизвикателство за мен. Студеното време, сапуните, вятъра , слънцето допълнително изсушават кожата. С радост бих пробвала този крем.

# 451
През студените месеци усещам кожата на лицето си суха. Това налага повече хидратация и богати кремове.Ще се радвам да изпробвам Mixa hyalurogel rich тази зимА

# 452
Кожата ми е суха през цялата година. Със застудяване на времето чуството за опъване и сърбеж става по - силно

# 453
Кожата ми винаги е била суха и чувствителна. Лесно се зачервява и я усещам тънка.
През зимата ми е трудно да намеря подходящ продукт, който да овлажнява и в същото време да защитава кожата и да я прави мека.

# 454
  • гр. София
кожата на лицето ми рядко е суха, защото спазвам стриктни ритуали за ежедневна грижа, вкл. почистване и хидратиране;
промяна усещам при пътуване - смяна на климата и в преходните сезони.
В много студените зимни дни ми се случва силно зачервяване, при продължителен престой навън

# 455
Здравейте и от мен!
Кожата ми е ужасно суха, раздразнена, в този сезон изсъхва много, сърби, зачервява се. Определям я като чувствителна. Опитвала съм доста козметични продукти, които да хидратират и в същото време да не омазняват ш запушват порите...
Ще се радвам ако съм една от избраните, а още повече ако действително успея да открия "моят крем' !

# 456
Кожата ми е суха, тънка и чувствителна и често през зимата изпръхва и се зачервява. Налага се да използвам доста хидратиращи и подхранващи продукти за да я поддържам в прилична форма.

# 457
  • Бургас
Доста ми е суха кожата.
Определям я като атопична.
Стана такава след операция на щитовидната жлеза.
Т.е. на хормонална основа е при мен.
Всичко я изсушава, дори кратък душ.
През зимата положението се влошава доста,студът и вятърът оказват отрицателно влияние и постоянно хидратирам с кремове.

# 458
И аз бих се включила в това предизвикателство. Кожата ми е по-скоро суха, а през зимата става още по-зле. Влияят ми и студът и вятърът, като често ми се налага да ползвам и хидратиращи кремове.

# 459
Аз бих се включила.

# 460
Когато бях малка имах голям проблем с кожата и ужасно акне по цялото лице. Успях да го преодолея, но в следствие на силните кремове, които ми изписваха дерматолози тогава кожата ми страшно много се изсуши. До момента тя е такава и става още по - суха през зимата. Паднат ли температурите и духне ли малко вятър почва чак да се лющи на места. Много бих се радвала да изпробвам крема Mixa Hyalurogel Rich. Мисля, че е точно за моята кожа и много би ми помогнал 😊

# 461
Сега е сезонът когато кожата ми е изключително дехидратирана.Ще се радвам да опитам нещо ново за сухата ми кожа.

# 462
Усещам кожата си суха и нееластична. Признаците се засилват през лятото при прекомерно излагане на слънце и през есента и зимата, когато е студено и ветровито.

# 463
Кожата ми през студените месеци става суха и опъната. Особено във ветровито и по-студено време усещането е много неприятно. В тези месеци спасението е често нанасяне на хидратиращ крем особено при излизане навън.

# 464
Зимата минавам на по-тежки кремове, за да защитя кожата от неблагоприятни атмосферни условия.
Определено е по-суха и раздразнена.

Общи условия

Активация на акаунт