Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 442
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
На изписване се започна с 1-ца на Pampers premium care, после минахме на 1-ца на Huggies  и за проба 1-ца на Лидълските, по един пакет за ориентиране..
Най-добре се чустваше с Hugigies. Бебе Мила се роди 3100, 50 см. На първия месец вече минахме на 2-ка, пак на Huggies - да видим до кога и мисля да си останем на Huggies.

# 436
Здравейте, от известно време търся една помощна количка, намерих я в Икеа, но цената и не ми се струва много ниска Grinning за метална етажерка си е доста... знаете ли друг магазин където може би се предлага, ако пък има някой, който има такава и не и намира приложение, с радост бих я взела Simple Smile

Ето тук има почти двойно по-евтина и със сходни размери, но е пластмасова: https://accent-homedecor.com/bg/domakinski-organajzeri/3286-etaz … 29kh42kh80sm.html

Металните са си на сходни цени с Икейските.

# 437
Тази виждала ли си я на живо, става ли?
Здравейте, от известно време търся една помощна количка, намерих я в Икеа, но цената и не ми се струва много ниска Grinning за метална етажерка си е доста... знаете ли друг магазин където може би се предлага, ако пък има някой, който има такава и не и намира приложение, с радост бих я взела Simple Smile

Ето тук има почти двойно по-евтина и със сходни размери, но е пластмасова: https://accent-homedecor.com/bg/domakinski-organajzeri/3286-etaz … 29kh42kh80sm.html

# 438
  • au bout du monde
Аз имам икейската. Много ми харесва, заслужава си. Но моят модел е без дръжка.

# 439
  • София/Севлиево
Памперси имах за начало по 2 пакета 1,2 и 3 размер(това ми бе пратила сестра ми),в болницата занесох 1-чки и до 2--рия месец бяхме с този размер, Росен се роди 3,480 и 51 см.

# 440
Относно покупките ние сме с бебе на един месец и мога да кажа, че към момента най-безполезна покупка е дървената кошара. Нашата е на Икеа. Бебето просто не иска да остане вътре и дори да е заспала и преместена там се буди винаги бързо.
Затова в момента дори обмисляме Next to me кошара, защото в момента спи на леглото, а таткото на дивана 😀 …
Някой да има подобна кошара и да сподели мнение?

# 441
  • до най-прекрасния мъж
Относно покупките ние сме с бебе на един месец и мога да кажа, че към момента най-безполезна покупка е дървената кошара. Нашата е на Икеа. Бебето просто не иска да остане вътре и дори да е заспала и преместена там се буди винаги бързо.
Затова в момента дори обмисляме Next to me кошара, защото в момента спи на леглото, а таткото на дивана 😀 …
Някой да има подобна кошара и да сподели мнение?
Дайте време на детенцето да свикне да спинка самичко. До 3ти месец им е трудно, будят се, търсят мама. Вижте дали не може да се свали преградата и да се долепи до родителската спалня. Моето 2 месеца спеше на ръце денонощно, между 2 и 3 месеца се научи да спи нощем в кошарата, а между 5 и 6 месеца се научи и денем да спи вътре. Не бързайте да заслеймявате кошарата като ненужна вещ, няма гаранция, че бебето ще иска да спи в Next to me, което пак е вид кошарка, но е по-малка и се ползва до 6 месеца само.

# 442

Не съм я виждала, просто разглеждах магазина и се сетих, че беше питала за Икейската наскоро.
На мен не ми допадат подобен тип мебели по принцип, имаме само за килера няколко подобни, но с чекмеджета, защото с открити рафтчета ми стои като разхвърляно, когато всичко се вижда. Но изглеждат удобни.

# 443
Ние сме от началото с Chicco  next to me  Magic,  само там си спи от раждането и ми е много удобна, аз я ползвам даже с вдигнатата преграда, защото бая шава. Единсвеният недостатък е че ще му е максимум до 5-ти месец, защото върви високичък.

# 444
black_mamba, от началото сме с дървена кошара на Mamas & Papas и нямам забележки. Нали не очаквате бебенцето да започне да спи непробудно и блажено от първия ден? Отнема време, но ако за вас е по-удобно, вземете си кошара Next to me.

# 445
Не, нямам такива очаквания, но при нас заспиването става основно по време на кърмене, което през кошарата е невъзможно, а на леглото няма проблем. Ако след това я преместя винаги се буди след няколко минути. Вчера пробвах 5 пъти и накрая се отказах.
black_mamba, от началото сме с дървена кошара на Mamas & Papas и нямам забележки. Нали не очаквате бебенцето да започне да спи непробудно и блажено от първия ден? Отнема време, но ако за вас е по-удобно, вземете си кошара Next to me.

# 446
  • Германия
Не, нямам такива очаквания, но при нас заспиването става основно по време на кърмене, което през кошарата е невъзможно, а на леглото няма проблем. Ако след това я преместя винаги се буди след няколко минути. Вчера пробвах 5 пъти и накрая се отказах.

С сина ми точно така бях и аз, той си заспиваше на гърда, аз си го кърмех легнала, за мен супер удобно, директно си го взех да спи при мен, от чист мързел. Сега е на 2г6м и още си спи при мен. Не ми пречи, обаче таткото си иска пак в леглото 😝 та скоро ще трябва да му обясня, че трябва да се изнесе 🙈 дребния де, не таткото

# 447
Май е много популярен сценарий - и близка приятелка е така и едно време преди да забременея ѝ се чудех как спи с това малко бебе 😀 е сега ми се връща и на мен!

С сина ми точно така бях и аз, той си заспиваше на гърда, аз си го кърмех легнала, за мен супер удобно, директно си го взех да спи при мен, от чист мързел. Сега е на 2г6м и още си спи при мен. Не ми пречи, обаче таткото си иска пак в леглото 😝 та скоро ще трябва да му обясня, че трябва да се изнесе 🙈 дребния де, не таткото

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 21:28 от black_mamba

# 448
С дъщеря ми 6 месеца упорито пробвах да я местя в кошарата след кърмене, но тя спеше дълбоко и не се будеше. Със сина ми само в началото докато дохранвах с АМ го местех в next to me. Много е удобно това легло наистина. От 2рия месец го взех при мен нощем и досега спим така. Вече не заспива докато го кърмя, но ми е по-удобно да лежа до него на спалнята, вместо да се бутам в неговото легло. Не бързам да го уча да си спи в леглото, много ми е хубаво да се гушкаме.

# 449
  • София

Да и тази също я гледах, аз я харесвам, ще седи добре и в дрешника после, а и в кухнята, но като за начало ще ми е от помощ поне на мен, ще преценя иначе, металната сякаш изглежда по- добре, но да... за момента ще изчакам с този вид покупки и като се появи бебето ще видим дали изобщо ще ми е нужна, аз всичко премислям...на ден сменям мнението по 100 пъти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт