Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 500
  • 744
  •   2
Отговори
# 405
Другата седмица ще има бебе-артикули + за по-големи в Лидл.

# 406
  • до най-прекрасния мъж
Имаме доста техни неща, качествени са и си отговарят на номерацията.

# 407
Някой с матрак на isleep baby puzzle или на екотех? Намерих са 1-2 мнения за първия и едно за втория 😆. И във фб масово се говори за моделите на magniflex pierre cardin. Просто първите два модела сега са намалени и се чудя. Иначе леглото е за матрак 62/110, но понеже в този размер има мн малък избор и то дунапренени матраци, според вас голям проблем ли е да е 65/110? Ние в магазина пробвахме матрак с р-р 65/110 и освен проблем с по-трудно смъкване на рамката друг видим нямаше ама знам ли..

# 408
  • София/Севлиево
И аз съм доволна от нещата от Лидл,също и от дрешките от Кауфланд (тях се оказа,че ги правят в Германия).

# 409
Кауфландските дрешки много ми допаднаха на мен, съотношението цена качество е супер просто.

# 410
Редовно съм взимала на каката чорапки от лидл. Сега също взеха за бебето. Чувалчетата за спане сега също ще са от Кауфланд.

# 411
Момичета, пак съм аз - ползвахте ли възглавници за бременни? Харесваха ли ви?
Трябва да избера подарък, който да не е излишен и да се ползва..

# 412
Аз ползвам възглавница за бременни - една приятелка ми я даде. Използвам я, но не изцяло - моята е тип "котва", но не ми е удобно главата ми да лежи на нея и си лежа на моята, а тази я използвам само между краката.. Зависи какво би й било удобно на дамата.. Имате ли представа дали тя вече си има обаче?

Момичета, а поръчвали ли сте от сайта на Tediko? Оригинални/качествени ли са нещата?

# 413
  • Вестерос
Аз имам възглавница и ползвам от тези малките като полумесец, които са. Спя с нея, но не мисля да я ползвам за кърмене, тъй като се поразвали.

# 414
И аз имам възглавница за бременни и кърмене, моята е от големите U-образни възглавници и ми е мн удобна. Слагам си една малка Деко възглавница върху горната част и така чета най-добре. Единствено с нея нямам киселини и спя по цяла нощ, явно е от позата нещо

# 415
Препоръчвам такава възглавница, който си е взел не е съжалил... Много много по удобна е от другите.

Бях в рая на коремите с нея Grinning

# 416
А когато се завъртите на другата страна, премествате ли възглавницата с вас? Не можах да свикна с възглавниците, които пробвах по време на първата ми бременност, постоянно се обръщах, и сега се чудя дали има смисъл да опитвам въобще.

# 417
А когато се завъртите на другата страна, премествате ли възглавницата с вас? Не можах да свикна с възглавниците, които пробвах по време на първата ми бременност, постоянно се обръщах, и сега се чудя дали има смисъл да опитвам въобще.
Да, завъртам си я. Но в напреднала бременност, аз и не се въртях много. Ако се завъртя, съответно и се събуждах от затруднението което изпитвах.
Имам всички видове възглавници ма пазара, защото качих 32кг и пробвах какво ли не. Само тази ми помогна.
Хубавото е, че може да се вкара под корема, колкото и докъдето искате и не мърда.
Продължих да си я ползвам докато не ми се прибра корема. ММ даже спи с нея Grinning , много било удобно (той има малко коремче)
Между краката също е много удобна,

# 418
  • Вестерос
Аз лично я ползвам между краката, че те много ме болят. Иначе като се въртя свикнах да си я местя, даже вече не се усещам.

# 419
Спях с възглавница между краката в началото, за да не се усуквам и да си издавам коляното напред. Бях свикнала при обръщане да си е стискам с коленете и да се въртя заедно с нея Grinning

Имам средно тъп въпрос - колко много внимание трябва да обърна на памучните тампони, клечките за уши и т.н.? Няма да взимам първите от рафта в магазинчето, но все пак има ли нещо, за което да гледам, освен 100% памук? Начин на избелване, нещо? Че все пак се ползват за очетата на малкото зверче, предполагам не е ок да са съвсем какви да е.

Общи условия

Активация на акаунт