Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 351
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
Решихме да вземем, кошара за игра на две нива, съответно и нормален матрак който да поставим в нея след като кошарата идва само с подложка-подобие на матрак. Получихме непотърсения съвет, че евентуално след поставянето на нормален матрак детето можело да се обръща и дори да се преобърне и трябвало да спи само върху твърдата подложка (матрака ни е на магнифлекс и от твърдите).Ще ни е първо дете и не сме изобщо запознати с повечето неща, но ми звучи абсурдно при положение, че то няма ще може да се обръща докато е на горното ниво поне няколко месеца след раждането. Въпроса ми е как да процедираме да използваме подобието на матрак или този, който закупихме отделно?

# 571
  • au bout du monde
Слагате твърдата подложка и отгоре матрака. Ние така я ползваме.

# 572
Здравейте,
Решихме да вземем, кошара за игра на две нива, съответно и нормален матрак който да поставим в нея след като кошарата идва само с подложка-подобие на матрак. Получихме непотърсения съвет, че евентуално след поставянето на нормален матрак детето можело да се обръща и дори да се преобърне и трябвало да спи само върху твърдата подложка (матрака ни е на магнифлекс и от твърдите).Ще ни е първо дете и не сме изобщо запознати с повечето неща, но ми звучи абсурдно при положение, че то няма ще може да се обръща докато е на горното ниво поне няколко месеца след раждането. Въпроса ми е как да процедираме да използваме подобието на матрак или този, който закупихме отделно?

Този който е подобие не ви трябва,ползвате си на магнифлекс.

# 573
На какво казвате кошара за игра? Ако е на текстилна кошара 60/120, в която бебето ще спи, купувате си матрак. Едва ли има бебе, което спи на твърдата подложка. Аз също имам текстилна кошара с матрак вътре.

# 574
Благодаря, да моя грешка. Имах предвид текстилна кошара.

# 575
Момичета, някоя пазарувала ли е от този сайт: https://mypharmacy.bg/kozmetika/medicinska/mama-i-bebe/mustela-b … elenite-50ml.html

Има доста намаления и се чудя дали е надежден.

# 576
  • до най-прекрасния мъж
Слагате си твърдата подложка отдолу с мекото нагоре, за да се осигури на детето твърда основа и отгоре си слагате матрак по избор. Ние сме със сгъваем, но нашата кошара я ползваме при бабите и като сме на път. Спеше си без проблем на горното ниво, а сега си спи и на долното така. Когато детето започне да се изправя и има вероятност да обърне кошарата или да падне, нивото се сваля. Така че ползвайте си спокойно купения матрак и не се притеснявайте.

# 577
  • София
Два пъти вече си поръчвам кремове на мустела против стрии от тях и съм много доволна - продуктите са с дълъг срок на годност и ми ги изпратиха много бързо.

Момичета, някоя пазарувала ли е от този сайт: https://mypharmacy.bg/kozmetika/medicinska/mama-i-bebe/mustela-b … elenite-50ml.html

Има доста намаления и се чудя дали е надежден.

# 578
Момичета, а някоя от вас използвала ли е козметика за бебе на Wooden Spoon?

# 579

Сигурно ще прозвучи като светотатство, но все пак ще те посъветвам да ограничиш козметиката до един измивен продукт и евентуално един лосион за след баня. Дали ще е мустела, wooden или бочко - колкото по-малко и рядко толкова по-добре за бебето.

А на въпроса - не е лоша, но не се използва масово заради цената.

# 580

Аз съм много доволна. Използвам душ гел, масло за тяло и крем за подсичане. Маслото го използвам и за себе си от време на време.

# 581
Да да, аз смятам да взема също 2-3 продукта от която и да е марка - измивен гел, крем против подсичане и лосион за след баня - нещо такова.

# 582
  • Варна
И аз съм много доволна, но понеже бебето има екземи, смених всичко - прах и козметика, за да се подсигуря. Даже сега имам 2-3 душ гела на Wooden и ще ги ползвам за себе си. Поръчвам с код за отстъпка и е супер - чудесна българска марка са. Не бих слагала на бебето козметика, която има кофти съставки.

# 583
Честно казано, сравнявайки съсавките, Wooden Spoon са най-естествените. Просто не са коментирани много тук и затова исках мнения.. благодаря ви! Ако някой друг ги е ползвал и се отзове, също ще съм благодарна. 😍

# 584
Честно казано, сравнявайки съсавките, Wooden Spoon са най-естествените. Просто не са коментирани много тук и затова исках мнения.. благодаря ви! Ако някой друг ги е ползвал и се отзове, също ще съм благодарна. 😍
Всъщност няма какво да ви помогне мнение за козметика. Например на моето бебе кремове, които тук много хвалят за под памперс, въобще не са вършили работа. Мустела, която също е много харесвана, с бебе номер 2 направи кожата груба. Трябва да пробвате как се отразява на детето. Вземете малка разфасовка, ако не е вашето да не трупате количества. Иначе от мен глас за Биодерма АБСдерм гел за баня от глава до пети.

Общи условия

Активация на акаунт