Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 996
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не познах за жената, рискува и изгърмя, жалко.
Мъжът след нея слаб. Аз това за Дан Колов и легенадрния мач на Юнак си го знам.
Последното момиче ме изненада приятно, защото очаквах да се изложи. Билалов май очакваше същото и тръгна да я подиграва, но не му прави чест. Явно от слушалките идва де, ама много му личи.
Честити и 3000 лв.

# 451
Каква беше тая интуиция - аз за гърмящи домати не съм чувала, а имам и на балкона...

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:23 от pppqqq

# 452
Статуя на глава? Пияни ли са тази вечер?
Преди малко мина „експлоАдирам“, сега статуя на глава...

# 453
Експлоадирам, като експлоатирам Wink

# 454
Това с шамфъстъка нещо не ми харесва. Никъде в нета не намерих информация, че се самозагрява и даже експлодира. Намерих, че при излагане на топлина мазнините гранясват. Не съм чула мазнините да имат свойство да се самозагряват...

# 455
Аз си представих затворена ядка, която при процеса на зреене се разтваря и "гърми". Но действителрно пише, че е заради високото съдържание на протеини и мазнини:
 https://www.tastingtable.com/850505/do-pistachios-actually-combust/
The last thing you may not know is that pricey pistachios are tricky to transport in large quantities. While pistachios' high fat and protein content is what allegedly makes them a good snack in freezing temperatures, it's also what makes them flammable, under the right (or wrong) conditions ... and what can cause a barrel of them to combust.

# 456
Да, ама и тук се набляга на околните условия, а не на самозапалването.  Все едно, аз щях да кажа също шамфъстък, защото за да гръмне нещо се иска твърда обвивка. А и домати се возят без никакви специални условия, това знам.

# 457
Не зная защо обявиха пещта за съд. Първият въпрос. Защото въпросът беше за съд в името на яденето. Аз клонях към плакия, защото в някои райони казват "плаке" на правоъгълна тава.

# 458
# 459
Тандур наистина е пещ, но точно вътре в нея готвят, по стените репят тесто и така пека плосък хляб. Аз нямах съмнение кой е верния отговор.
Е, в Голямото преследване имаше много по-голям гаф. Въпрос - с какво се отличават котките корниш рекс. Отговори - повече зъби, къса козина, разноцветни очи...
Уж верният отговор - къса козина. Е, аз цял живот гледам късокосмести котки, но никоя от тях не е била генен мутант. Котките рекс (корниш или девон) са мутанти и са с къдрава козина.
Толкова за неадекватните въпроси и техните отговори.

# 460
Това с шамфъстъка нещо не ми харесва. Никъде в нета не намерих информация, че се самозагрява и даже експлодира. Намерих, че при излагане на топлина мазнините гранясват. Не съм чула мазнините да имат свойство да се самозагряват...
За това и момчето се подведе.

# 461
  • София
Не ми хареса вчерашия епизод. Късмет желая на жената днес. Дано стигне по-далеч. Това с шамфъстъка беше логично ама аз не се замислих и стрелях първосигнално с доматите. Grinning

# 462
Човекът твърди, че Ермитаж звучи турско, питат го за резиденция на крале и той пак го посочи, защото предполага, че в Турция е имало крале...

# 463
Човекът твърди, че Ермитаж звучи турско, питат го за резиденция на крале и той пак го посочи, защото предполага, че в Турция е имало крале...
Хванах се за главата!
Въпреки,че Мария Антоанета е насилствено държана в Лувъра не го прави затвор.

# 464
Мен ме бъркаше това със затвора. Нямах спомен Лувърът да е бил и затвор. А за Ермитажа пък ми се струваше възможно първо да е бил затвор и после да е разширен и модернизиран за музей... Аа май не е бил резиденция, а за Лувъра всеки знае.   Труден въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт