Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 937
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
Как я преведе през задачата с ромба Simple Smile

# 76
Ха, ти и на английски го знаеш? Аз като чета английски книги за повечето растения подхождам като троловете на Тери Пратчет - приемам, че става дума за някакво "ууграа" и изобщо не се занимавам да търся какво точно, понеже най-често и названието на български не ми говори нищо Simple Smile
Хаха, падам си nerd и знам всякаква лексика на английски от чисто любопитство понякога.

# 77
  • София
Мъжът се надцени малко, но все пак взе 3 бона. Ако бе заковал по-рано втората сигурна сума можеше и да късмет с въпроса за 5000 лв.
Нямаше чак толкова много знания и увереност. Не е рискова игра това неговото, защото се отказа на първата трудност и без жокери.

# 78
Семенцата на рожкова са равни по тежет и размер,затова са се използвали.

# 79
Днес пак веселба…

# 80
И на мен така ми изглежда - пропилени жокери, но от друга страна друг път на други хора дават въпроси, на които аз пък не мога да отговоря, а те отговарят. Просто всеки човек си има свои области на познания.

# 81
Просто всеки човек си има свои области на познания.

Да, и въпросите са съобразно нивото му. Колкото по-семпли знания, толкова по-лесни въпроси.
Колкото е по-ерудиран или мислещ логично участникът, толкова по-трудни въпроси.
За едни и същи суми обаче.

# 82
Определено понякога има несъответствия между трудност и пари, но не се наемам да кажа, че не е съвпадение с моите силни области.

# 83
Въпросът за боговицата е от сорта,на които не може да се отговори с помощта на логиката. Трябва да го знаеш. Докога ща пускат такива въпроси?!

# 84
Въпросът за боговицата е от сорта,на които не може да се отговори с помощта на логиката. Трябва да го знаеш. Докога ща пускат такива въпроси?!

Абсолютно. Ама ако не беше хабила жокери това е баш за питане по телефона.

# 85
Аз например знаех отговорите на всичките ѝ въпроси – без жокери.
Лесни въпроси за хора, които четат – учебници, книги...
Но на клюкарските и спортните въпроси съм гола вода. И те са свързани с четене, ама на други източници.

# 86
Напротих, аз го познах точно с логика, защото реших, че произлиза от бог, което еднозначно води до ритуална погача. Каквито има безкрайно много видове у нас, на практика за всеки по-голям празник.
Но пък жокирът за Вардар означава пълно невежество по география. Струма извира от Витоша и отива в Гърция. Марица извира от Рила, после Гърция и Турция. Сава е в Белград. Остава Вардар.
И за гумите не знае 4 милиметра е. А е шофьор...

# 87
И на тоя му знам отговорите, ама не съм там Wink

# 88
Не вярвам в Аржентина да няма говеждо, най-вероятно е олио, което и в Германия беше изчезнало.
А, стикери било. Пълни откачалки...

# 89
  • София
Много зле таз мома,че и и подсказват!Възмутително!
Пълна трагедия!

Общи условия

Активация на акаунт