Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 014
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
Дано бързо да реагира жокера - Шиниъд ОКонър, била приела исляма.
А, не се търси така. Търсене - певица папа борете се с истинския враг, излиза на първо място. Не се ли научиха младите как се търси в мрежата...

Че Гевара се оказа. Ако не беше профукал жокера от приятел...

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 18:52 от Недоволна

# 376
Тия младежи как можаха така да се издънят на въпроса за Шиниъд О'Конър, на високоговорител ли беше жокерът не разбрах, ама въпросът си беше супер за търсене. Иначе аз го знам това още от дете от баща ми.

# 377
Двама от приятелите му бяха възрастни и трябваше да се обади на някой от тях за Шиниъд Оконър...

# 378
  • София
Второ младо момче и второ много приятно впечатление.
Браво, има надежда в младите... Simple Smile

Жалко за жокера. В потрес останах какво направи... По-скоро какво НЕ направи.

# 379
Тенденциозно само младите момчета стават за сметка на младите момичета Simple Smile

# 380
Жените сме по-склонни да се водим по мнението на околните и да се страхуваме от "излагане". Затова и в дълбокото скачат най-смелите, откачените или празноглавите 😆

# 381
Може би младите момичета, които имат знания, не искат да ги дават по телевизията.

# 382
Кипър, елементарно.
А хлапето е невероятно - умно, чаровно, спокойно, усмихнато. Но ще следва в Кеймбридж и най-вероятно никога няма да живее и работи в родината си.

# 383
  • Русе
Невероятно, но се представих отлично на въпрос за футбол, при положение, че не се интересувам нито от футбол, нито от някакъв спорт. Потърсих решение в историята. Реших, че футболът е измислен в Англия (football), а английските мерки са специфични и най-вероятно е топката да тежи паунд, т.е. 450 г. Проверих и се оказах права. Ще видя момчето каква обща култура има (гледам на запис).

# 384
Възрастния играч ми допада.
Личи си, че е от едно друго поколение, което е четяло. И на въороса за маратонеца знаеше отговора. Дано стигне до повечко пари.

# 385
  • София
Браво на възрастния играч. Много хубаво разсъждава и знания има и логика вкарва. Дано днес стигне по-далеч. Simple Smile
Този сезон 10 000 лв. за нищо ги нямат вече...

# 386
Тихо, тихо, преди като не даваха пари - защо не дават, сега като дават - защо дават Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
Това ще да е нещо, свързано с часовите пояси. Може би най-източната?

# 388
Самоа е, аз го заподозрях и после намерих. Но е много трудно да се търси и излезне отговора за половин минута. На Самоа ме наведе мисълта, че е близо до линията за смяна на датата.
Ето на картинка, вертикалната линия.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 18:22 от Недоволна

# 389
Човекът разбира от плаване, не от книги...
Между другото, Данте е бил на 35, когато е написал "на попрището жизнено в средата" Neutral Face

Ох, усетиха го, че не е интелектуалец и вече го бъзикат с въпросите...

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 18:53 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт