Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 4)

• 20 406
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Аз пак съм болна, боли ме гърло и съм отпаднала....
Сами се сцепва да реве, продължава да не иска да се храни, направо се побърквам Confused

# 631
Анчо давам течен витамин С от 2мл, веднъж на ден по 1/2. Другата половина я пия аз. При проблеми с гърлото са ми изписвали и на мен да пия течен витамин С, но от 5мл.

# 632
М.Ангелова и при нас го имаше тоя момент "ама виж я , тя се смее , не и се спи" , но вече съм им обяснила  ,че това нищо не означава.Ние също сме на гости от вчера до към края на седмицата.Съответно малката беше доста превъзбудена , така че те разбирам.
Анчо , давах и със силиконова лъжичка.Първия ден изяде 3 лъжички горе долу половинести , защото още и е трудно да лапне цялата лъжичка.Втория ден изяде може би 5 пак такива половинести.Бурканчето не е и на половина празно в общи линии.Днес ще и отворя ново де.
НЕ я е запекъл за сега моркова.Тиквата трябваше да е първото при нея ама нали ви казах , че обърках, та следващото ще е тя.

# 633
Мами възможно ли е на 3 месеца и 4 седмици, Алекс да проявява интерес към храна? 😅
Забелязвам, че ядем ли около него следи всяко движение и отваря уста 😂 Не му ли е рано още?
За напъните са стои седнал няма са говоря, нон стоп правим коремни преси.

# 634
Извинявам се за тъпия въпрос, но под прахосмукачка имаш предвид прахосмукачка за чистене на под ли или има и друг специален уред 😅 много често съм го чувала това с прахосмукачката и съм се срамувала да питам. Някакси не мога да си го представя. Не се ли разранява лигавицата така повече? Аз като знам какви ги причиних на детето с аспиратора за уста - дни наред повръщаше кървави секрети заради разранената от мен лигавица.
Снощи пак не сме спали, цяла нощ кашляше, много ми е мъчно като я гледам така, но всъщност не мога да разбера дали е кашлица или просто се дави от секретите, които се стичат в гърлото. Силно се надявам да е второто. И аз уж и правя инхалации с физиологичен разствор, но каче ли става по-лошо. Започва още повече да кашля и да се дави. При вас има ли го този момент?
quote author=Nessa link=topic=1494700.msg45609251#msg45609251 date=1668964872]
Много помага физиологичен разтвор в нослето и после с аспиратора,но не на уста,а с прахосмукачката
Отначало ги дърпахме на уста,но като започнахме с прахосмукачката и като видяхме какво нещо излиза…бяхме в шок,как изобщо е дишало това бебе..ужас
[/quote]

# 635
и аз се чудя каква е тази прахосмукачка

# 636
И аз в отбора на чудещите се Thinking ...

# 637
И аз се чудя. Не мога да си представя да дърпам от носа на детето с прахосмукачка, особенно пък както с нищо не дърпам.

# 638
  • Пловдив
Ами аз ги дърпам сополките с прахосмукачка (за под, да) и досега не сме имали проблем. Капвам физиологичен разтвор и дърпам.  Дано не ме съдите строго 🙂
Мисля, че с уста няма да успея.

# 639
Специален аспиратор за нос се закача към прахосмукачка за под.Самия уред регулира силата на дърпане.Изсмуква се доста повече секрет и сополи.Мен лично ме е страх , а и прахосмукачката ми е вертикална и не става за тая работа.Иначе аспираторчето ни за нос( за дърпане с уста) има гумен , мек накрайник и гледам много да не шава детето , за да не го нараня
Гро , иди да я прегледат , да не ти направи някоя пневмония.
Прашинке, съвсем възможно е според мен , тъй като и на мен ми направи същото впечатление , че малката се заглежда като пия и дъвча .

# 640
Каката е с варицела. Утре ще я води ММ на лекар, но няма шанс да съм с грешка. А така се надявах, че може и да и се размине.

# 641
На Никол вкъщи не ѝ се спи. Ако преди бяхме навън и спеше от 10:30 до 16:00, то днес седвйки в нас от сутринта до сега е спала на 2 пъти по 1 час. Накрая вече в 15:30 реших, че излизаме навън въпреки хладното и мокро време. Та навън си направи 3та дрямка за около 40 минути. Междувременно целия квартал е в дупки и локви, бяхме единствените луди в парка. Едвам взех каката от градина. Мисля, че вече ще излизам само с раница да я взимам.
Та оплака ви се, но не се чувствам по- добре.

# 642
bolibon лоша работа. Ама ти май и с баткото така си казвала, че той го е изкарал като е била бебе сестра му.
Я кажете как ги обличате тез бебета в студа като слагате раницата?
i.skela ти беше писала, че са ти казали да не е с космонавт. Та ... то какви варианти остават за студа Thinking

# 643
Какво се чудите толкова Simple Smile бейбивак или Носко, вижте в нета, вади всичко и детето диша спокойно, ползвам от 10г с всички деца, ап пробвате на себе си, ще видите, че се усеща лек студ, на крайникът е дебел, няма как да разрани лигавицата.

Болибон, Ериус ако даваш, пъпките не сърбят и няма нужда да се мажат, дано бебето не хване!

# 644
  • Бургас / Славейков
И  Митко 3месеца +++също като ям стои и ме гледа от скоро.И той прави коремни преси ,дори се чудя дали да не го повдигам малко повече на шезлонга.Много обича и да го държат и да е прав ,ама много взе да ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт