Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 4)

• 20 651
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Снощи Виктория едвам издържа до 18 часа за да я изкъпем , нахраним и да ляга. Това време със сигурност ѝ се отрази, а вече става за трети път да яде, отдавна не се беше будила, отвикнала съм 😃.

# 106
Снощи Виктория едвам издържа до 18 часа за да я изкъпем , нахраним и да ляга. Това време със сигурност ѝ се отрази, а вече става за трети път да яде, отдавна не се беше будила, отвикнала съм 😃.
И Криса става тази нощ да яде и сега не пожела да заспи сутринта. Вече заспа, но то няма за кога аз да заспивам. Но при нея може би е скок в растежа, защото втора вечер се буди през ноща да яде и също и през деня търси по-често. Но поне не е крива, че като се сетя какво беше със сестра й при скоковете в растежа още ми става лошо. А тя сега ми се смее и ми гука и само иска да яде повече и спи по малко. Още не е започнала да се опитва да хваща играчките с ръка, още се опитва с уста. Много са ми смешни като правят така.

# 107
  • Велико Търново
Преди да навърши 3 месеца имаше някакъв скок в растежа, бяхме се върнали в 1- вия ѝ месец 😃. Вече от седмица като заспи в 20 часа и се буди в 6 сутринта, с изключение на тази нощ 😃.
Вики изобщо няма намерение да хваща неща с ръце, нито си е видяла още ръчичките, само юмруците яко тъпчи до сливиците, чак ѝ се гади. За сметка на това, в количката няколко пъти се набира като за коремна преса, а даже сега докато я кърмих, два - три пъти се набра, и почти се беше изправила в седнало положение. Не е ли много рано, сега не знам какво да я правя, тя иска все да "става" 😃😃.

# 108
Не знам дали заради смяната на часа, но за първи път вчера Никола заспа в 21:00 часа, по принцип в 23 го приспиваме с 300 зора. Обаче се е научил да си вади биберона от устата и да го хвърля, та аз между 2 и 6 гоних биберона на из стаята и лиги колко избърсах направо ужас. На 2 месеца и половина не е ли малък да се лигави като куче? Зъби не се виждат но от вчера ми дъвчи и моят пръст опитва се и своята ръчичка да набута

# 109
На Пламена и тече понякога струя лиги🤣🤣Всичко каквото докопа и лапа. А как скубе,някакъв ужас е. Взема ли я на ръце и хоп хваща косата. Отделно въртележката на кошарката и,понеже матрака и е горе на най-горното ниво та хваща играчките на въртележката и ги дърпа,та скоро май ще трябва да ги махна. Иначе и тя се научи да си хваща биберона и да го маха.

# 110
  • София
Развиват им се слюнчните жлези (май така се казваха), таа от там и лигавенето Grinning

# 111
  • Асеновград
Ох и при нас е същото, лигавене, плюнчене, дърпане на биберона, опитва се да "става" хаха, мниго е смешен, все го питам за къде бърза, махна ли му шишето от устата и се започва едно набиране, едни коремни преси😂. Явно и при нас буденето е било от часа. Днес пак се събуди в 4,20 вместо към 5-6 както поринцип. А вечерта не мижех да го събудя за яденето в 9 и го яде чак в 11:30.. нямам думи.😄😄

# 112
И ние снощи едва успяхме до 19:30 да я задържим за нощния сън, тази сутрин в 8 се събудихме окончателно. За тези 12+ часа имаше четири хранения, не знам в скок на растежа ли е, но си търси. След два дни прави три месеца.
Лигавенето, балончетата, яденето на юмруци и дърпането на биберона го има и при нас, вече без бандана не мърдаме. Започна да посяга към играчките на активната гимнастика и редовно ме хваща за косата или блузите. Много гука, особено като запеем някоя песничка веднага се включва на мама гарджето 😄😍

# 113
Момичета, тези, които ползват памперс актив бейби, има намаление онлайн в аптека Гален, 208 броя за 64лв.
Ние изпробвахме пакет Пуфис и на Алекс за пръв път му се зачерви дупето, до тук бях с експериментите..

# 114
Момичета, тези, които ползват памперс актив бейби, има намаление онлайн в аптека Гален, 208 броя за 64лв.
Ние изпробвахме пакет Пуфис и на Алекс за пръв път му се зачерви дупето, до тук бях с експериментите..
Доста често са намалени там. Аз и от там мисля да вземам пробиотик Пандата на доста добра оферта е! Да се похваля с Пламена днес ни изтеглиха в една игра където партньори са Чико и спечелихме активна гимнастика☺

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 16:06 от Милото

# 115
  • Бурса
Милото честито! С кеф да си играе Плами на гимнастиката.

Аз идвам леко да се жалвам. И номер три не му се размина атопичния дерматит. Голямата кака го израстна след годинката, малката още страда от него а е на 5, и малкия сега от няколко дни го забелязах. Няма никакво съмнение че е това, знам точно как изглежда. Въпроса е че засяга и ръчички и краченца, коремчето и гърдите. Започнах сутрин и вечер да го мажа с атодерм на биодерма, дано да му действа, че като се сетя колко марки съм сменила с втората и лошо ми става. Има ли други бебчета с дерматит? Водили ли сте ги на дерматолог и с какво ги мажете?

# 116
telly на нас с голямата много ни помогна Нахткерценхаутбалсам на доктор Тheiss. А беше сериозно положението - бузките й чак сълзяха, толкова разранена беше кожата.
Предполагам го има в Бг или има опция да се поръча. Тук 200мл са към 22евро.

# 117
  • Бургас / Славейков
И при нас има много лиги:grinning:,и аз се чудя не е ли рано.Слага юмруците в устата ,също така се дави.Не се набира както при вас ,но е супер активен като е буден играе на гимнастиката,гука ,като го държа по скоро  изпъва краката все едно да стъпва.Дерматит не сме имали и немога да дам някакъв съвет.И аз да се оплача преди време бях писала ,че още не ми е дошло и лохиите ми спряха ,но имаше някакво цапане.
Ходих на доктор изписа ми хапчета ,изпих ги и ми дойде най -накрая.Направо ми олекна много ,то все едно една година почти не ми е идвало.Доктора ме предупреди ,че ще бъде много обилен цикъла.Всичко добре 3дни кървенето беше както и преди и си казвам ,ако е така супер няма разлика.Обаче от тази сутрин като почна едно кървене ужас.До обяд изхабих 3пакета нощни Превръзки.В 12храних Митко стана ми лошо докато го държах ,заглъхнаха ми ушите , много зле ми беше.Помислих че ще припадна .Нахраних го и го сложих в кошарата.Малко по късно заспа.Добре че беше каката в къщи та я пратих до магазина за кола и шоколад изядох един от раз.Друго незнам какво да взимам.Сега съм малко по добре вече ми поотмина ,дано нямам такова кървене.Ужас такова нещо не ми се е случвало до сега.Все едно съм заклала някой .Та сега пак го приспах и си лежа.

# 118
И при нас има много лиги:grinning:,и аз се чудя не е ли рано.Слага юмруците в устата ,също така се дави.Не се набира както при вас ,но е супер активен като е буден играе на гимнастиката,гука ,като го държа по скоро  изпъва краката все едно да стъпва.Дерматит не сме имали и немога да дам някакъв съвет.И аз да се оплача преди време бях писала ,че още не ми е дошло и лохиите ми спряха ,но имаше някакво цапане.
Ходих на доктор изписа ми хапчета ,изпих ги и ми дойде най -накрая.Направо ми олекна много ,то все едно една година почти не ми е идвало.Доктора ме предупреди ,че ще бъде много обилен цикъла.Всичко добре 3дни кървенето беше както и преди и си казвам ,ако е така супер няма разлика.Обаче от тази сутрин като почна едно кървене ужас.До обяд изхабих 3пакета нощни Превръзки.В 12храних Митко стана ми лошо докато го държах ,заглъхнаха ми ушите , много зле ми беше.Помислих че ще припадна .Нахраних го и го сложих в кошарата.Малко по късно заспа.Добре че беше каката в къщи та я пратих до магазина за кола и шоколад изядох един от раз.Друго незнам какво да взимам.Сега съм малко по добре вече ми поотмина ,дано нямам такова кървене.Ужас такова нещо не ми се е случвало до сега.Все едно съм заклала някой .Та сега пак го приспах и си лежа.

Една ампула витамин Ц от 5мл и ако ти призлява много Малтофер, за да не получиш анемия.

# 119
Telly, мойте са с атопичен дерматит, водила съм ги на кожен лекар, изписа ни биодерма атодерм и масло за баня линола фет, а отначало понеже имаха пъпки ни предписа и кортикостероиден крем, маслото за баня действа много добре, каза да не го изплаквам, слагам една капачка във водата и само с него къпя, всяка вечер и мажа с Биодермата обилно.
Прилагам снимка на маслото, лекарката каза до 4ти месец да къпя само с него.

Редактирам : хвърлила съм око на едно душ олио,  някой ползвал ли го е? Дали е хубаво? На промоция е в гален

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 20:19 от Lizi:) :)

Общи условия

Активация на акаунт