Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 4)

• 20 639
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
При нас до този момент не бих казала, че се е отразило. Режима и е плаващ, в зависимост от това кога се събуди сутрин. Единствената константа е лягането в 22ч. Обикновенно сутрин се буди около 6ч да яде и днес се събуди по новия час около 6ч да яде. Но пък яде през ноща за първи път от много време. При нас графика е яде и играе около 1ч и заспива, нищо от това не е в точно определени часове.

# 91
Ники се събуди да си хапне в 3 после в 6 по новото време, след това спинкахме до 8.30   Така че мисля че не му се е отразило

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 10:27 от Didister

# 92
При нас се отрази, събуди се в 8 по новото време, а съм я научила да не е толкова ранобудна 😄 но явно и при мен се е отразило, защото съм необичайно свежа за станала в 8.

# 93
  • Пловдив
Аз също се притеснявах от смяната на часа. Тази сутрин първото й хранене по новото време беше в 07:00.
Предишния ден беше в 6:30, преди това в 08:00.. Да кажем, че е плаващо 🙂
Музика пускам през деня, защото иначе е много тихо. Пускам джаз, класика, хип хоп, бг музика - побърквам детенце 😄
От време на време й чета книжки и й рецитирам стихчета. Горкото, няма много тишина. Тя, майка му е подвижна латерна.

# 94
  • Велико Търново
Явно ѝ се отрази, защото вече се бъди към 6 и 30, но днес стана в 5 и 30. Не ревна за ядене и поспа още около час.
Аз тази нощ не можах да заспя рано, но сега съм много свежа. Не сме оправили още единия часовник и гледам 9 и 15 и си викам колко е рано, а то дори било 8 и 15 .. днес денят ще мине бавно 😃.

# 95
  • Бургас / Славейков
Чак много не се отрази новото време.Днес стана за първо хранене 4.50.яде ,заспа ,събуди се в 8,яде към 8.50.В ,9.20заспа до 11.00 и  сега вече влизаме в ритъм 12,15,18,21.Както до сега.

# 96
И на нас се отрази, но на обратно 😅 Последните дни се будеше в 7:30, а днес в 8:30, което означава, че е спал с два часа повече, чак ме изненада. Дано се задържи този режим.

# 97
Майка ми снощи дойде да ми помогне изкъпа ги и аз съм заспала в 21:30, обикновенно лягам в 2,3,4:00, (спя по 3 часа на нощ) зависи кога се събудят за хранене. Та от 21:30 до 1:00 се бях наспала, и в 6:00 легнах пак да дремна, днес съм свежарка, друго е като някой ми помогне.

Иначе през ноща съм ги хранила
Яна в 2:30 и 4:30ч (по новото време), 8:00ч
Сами в   3:30 ч и 7:00ч

Сами започна да повръща и когато яде фризовом, просто повече се напъва, не знам какво ще го правя това дете, вчера повърна 4 пъти и днес до сега още два пъти. Яна пък повръща слюнка

# 98
При нас незнам дали се отрази времето, но това ще се отрази...

От снощи иска да изяде всичко което набара. Одеала, играчки, ръце, моите ръце, чак не може да яде бута шишето да си яде ръцете. Дрехите си прегръща и яде.
Аз мислех, че ще започне да хваща по осъзнато след две вечери странен режим. То и това стана и зъбки са тръгнали. Weary

# 99
При нас се отрази новия час, както очаквах.Първо , че не беше спала цял ден и си легна с час по - рано   съответно стана с час по - рано и отделно като добавим новия час - се събуди в 5  часа.Днес се чудя дали ще и се доспи в 20 вместо в 21 както обикновено и обмислям да я задържа , тъй като ми е прекалено рано ставане после в 6 вместо в 7 сутрин.Ще видим  .
Ади страаашно мн си яде ръцете също , буквално постоянно са и в устата, очаквам скири подути венци .Давам и залъгалка и от днес един текстилен морков да видим дали ще свикне с тях.
Обръщането определено е трудно , тя два пъти успя от корем по гръб и сега два или три дена св мъчи да пълзи.Мести си първо едната ръка , после се оттласква с крака и забива нос.Не може просто да си стои , иска да го прави това постоянно и се нерви , че не успява да си измести ръцете изпод тялото.
Музика напоследък рядко пускам , но онзи ден и танцувах и много се радва.Понякога и пея .

# 100
  • София
При нас се отрази от предния ден още 🤣
Тъкмо беше заспала към 22ч, ММ се спъна от люлката, падна и я събуди. Съответно нощния т и сън започна от около 0ч, после стана към 5 по новото време и в 8ч. Така че денят започна горе долу както обикновено. Днес бяхме на гости, та малко поразмести и малкото, което наричам режим, но смятам директно да си я сложа по новото време да спи. Кот такова 🤣
През деня като сме вкъщи работи телевизора за фон почти винаги, после баткото като се прибере от градина почти винаги има музика. Уж е свикнала на шум, но понякога си търси тишината, за да се унесе.

# 101
  • Асеновград
И при нас се отрази часа или по скоро като при Меджик от зъбите. Имам чувството че много го мъчат. Дъвче всичко, бибероните на една страна, събужда се с рев, плюнчи се много, муши и юмрука целия в устата. Даже има едно остричко на венеца не знам какво е но ми дере на пръста.. от днеска му давам Осадент, едни хомеопатични за зъбките. Мислех че ще имаме няколко месеца почивка от коликите но уви. И като цяло от ваксината преди 3 дни е малко по неспокоен, но спи много, буди се с рев понякога, като стреснат е.

Иначе ние бяхме до Турция вчера, до Одрин, само двамата с мм. Ами да ви кажа нямаше много изгодни неща както е имало преди, даже се върнахме с половин празен багажник, чак яд ме хвана, очаквах да има повече намаления, то всичко си е на цените като тук, памперсите премиум кеър даже са и по-скъпо от тука. Взех някакви други два пакета техни да ги пробвам, направо размер 4 че знам че са умалени, тамън са му, и майка ми ще ходи утре и и поръчах да вземе още излизат доста изгодно. От нашето АМ няма там, ние сме на фризолак вом. В Ебебек имаше само Аптамил, но не видях цената, но със сигурност е по евтино, който го интересува има сайт, можете да видите цените. Течен прах за пране бебешки взех хубав много изгоден от Ебебек и едни лъжички за самостоятелно захранване които исках, и това е. Дрешките от уайкики не бяха намалени много, само едно комплектче му взех и две бодита.. имаше като че ли за момиченца повече и по намалени но не знам.. не останах очарована. И за нас нищо не си взехме, мм едно зимно яке и това е. Другото храна и препарати, те са по изгодни да, и даже лекарства не взехме че вчера беше национален празник някакъв и всички аптеки бяха затворени, но майка ми ще ми напазаува утре това което не можах. Мислим пак да идем малко преди Коледа, дано да не вдигат повече цените.

# 102
Мале мами,не е ли рано за зъби?😵
На колко месеца са бебчетата ви?

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:43 от Nessa

# 103
  • Асеновград
На 3месеца и няколко дни! Да попринцип е рано но.. четох че вече все по рано излизали зъбките, то може и да не излезе зъбче скоро но определено го тормози от сега, не знам кога ще пробие, може да е и след 2-3 месеца, а сега само да се "подготвя".

# 104
Лизи, не се мъчете с децата с Фризолака. Сменете марката.

Общи условия

Активация на акаунт