До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 844
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Моето стягане е съпроводено с болка в кръста и болка ниско долу. Имам и менструални болки понякога .Много зачести всичко тези дни.Дори като ме стегне корема имам и стягане чак в гърдите.Много е странно.

# 301
Аз тези дни се размърдах повечко, явно се поуспокоих, че съм в 36+1 г.с. и започнах да усещам над 10-15 стягания на ден, понякога усещам и тъпа болка като менструална. Но пия но-шпа и магнезий и ме поотпуска. АГ каза, че но-шпа мога до последно да пия, но го бях ограничила предните месеци, защото нали отпускало и шийката (според някои АГ). Каза ми и да намаля магнезия вече и скоро напълно да го спра, но още се притеснявам да махна магнезия.

Относно водите, и на мен ми е интересно какво е усещането, когато изтичат малко по малко. Аз постоянно имам бистро течение, а понякога е съвсем воднисто. Притеснявам се, защото на последния преглед АГ ми каза, че водите са намалели, но според нея било нормално вече.

# 302
Стискам палци на всички момичета, които са в болниците! Пожелавам ви и вярвам, че всичко ще се развие по най-добрия начин за вас и бебчетата. Пишете често, защото се вълнуваме с вас!

# 303
Аз също си имам воднисто течение , но моето е така през цялата бременност . Лекарката каза , че е нормално и не са води . На предния преглед , не ми е казвала да има проблем с водите .

# 304
Kaderay бъди спокойна, всичко ще е наред! 🙏🧡

И аз си имам течение от самото начало, и става все по-обилно, което е нормално. А подготвителни контракции вече 3ти ден много често, не съм ги броила, но сякаш са през целия ден. Вече втора седмица откакто спрях магнезия, и си оказва въздействие явно. Не ме притесняват обаче засега.

# 305
  • Варна
При мен вечер най-много се стяга корема и през нощта усещам как всичко си е ок. А в момента освен, че е стегнат и бебето прави много движения от следобеда и вече усещам някакъв дискомфорт. Пих магнезий и но шпа  дано и след като хапна да се успокои малко.
Стискам палци на всички мами всичко да мине по най-благоприятния начин. Леко започнах да се притеснявам особено като се променят усещанията ми, но след два дена съм на преглед и нямам търпение. А и като слушам какво става мисля, че малко подценявам нещата и ще се опитам да се поспра. Макар че два дена си бях вкъщи и сега не ми е ок...не знам кое е правилно вече

# 306
И аз от два дена съм със стягане на корема, нощно време нямам проблем но през деня явно й е тясно на госпожицата и от всяко движение започнах да изпитвам болезнен дискомфорт. Днес отидох до  спешен кабинет води в норма, но мамата се подготвя за излизане. Пазете се момичета почивайте повече и не подценявайте ситуацията

# 307
  • Вестерос
Аз все още не знам дали имам контракции. Боли ме кръста от време на време последните дни, но аз не се спрях да пера и гладя... АГ ми направи от последния преглед 3х2 магнезия. И бях ви споделила, че имах няколко дни менструални болки за кратко.

# 308
Направи ми впечатление, че корема ми се е смъкнал/паднал.. по-ниско е и е твърд, не усещам да им контракции няма болки само кръста ме понаболява повече май. Четох че е нормално да слезе, предвещавало раждане до две три седмици. Аз съм 34+5 струва ми се рано, според вас трябва ли да се тревожа? В четвъртък съм на тонове и ще говоря и с лекарката де..

# 309
Всички трябва да стискаме по още мъничко, наистина много малко.
Аз съм 34+1 и сегашната ми цел е 36та Simple Smile макар че се надявам да издържа до началото на декември за когато ми е секциото. Обаче да ви кажа някой път с тази ужасна болка в таза и това,че не мога да излизам почти заради нея ,се усещам, че си мечтая да излезе бебчо разбира се жив,здрав и донесен и да го гушна  ( и болката да спре) 🤣

# 310
  • Варна
Моят корем със сигурност все още е на високо надявам се това да е хубаво. То после може друг проблем да има бебето да не слиза надолу, но се надявам за сега положението му да е правилно

# 311
Моят корем падна 2или3 дни по-рано, даже си мислех, че само аз го забелязвам, но 1 баба на пазара ме спря и каза да стягам багажа, че коремът ми е паднал и раждането идва. Пожела ми леко раждане и на другия ден родих. Сега като че ли коремът си ми е по-ниско по принцип, спрямо първата бременност, та ще видим дали ще падне още 🙄

# 312
Момичета по болниците, стискам палче всички да сте здрави и добре 🌹🍀 мислете за това, че сте под лекарско наблюдение и за вас се грижат свестни професионалисти! Успех и късмет на всички 👣🍀🌹

# 313
И аз усещам вече повече контракции, а корема почна да тежи яко. Няма сутрин няма вечер. Постоянно  ми тежи, тромава станах, болките в гърба се засилиха много. Изтръпвънето на ръцете е непоносимо. Кръвното малко се покачи, абе...така ще е. Аз съм още 33 г.с. Поне с всичко съм готова. Остана ми да харесам малка нощна лампа и памперси. Всичко ми е купено и изпрано. Свекето ми купи сушилня, бре то голям кеф бе. Как съм живяла без сушилня🤣. Количка взехме от Айко, че беше на оферта и вчера изпрах частити. Днес сглобявам и прибирам. Търся си дъъълги сериали за оставащото време. Аз влизам в режим почивка!😀

# 314
Здравейте момичета, и моят корем е паднал май,  това го забелязах преди 3-4 дена . Вече съм 36+2 и още не сме уточнили с доктора датата на секциото Joy. Ако тръгне бебка да излиза незнам как ще стигнем до болницата която е на почти 2 часа от дома. Тази седмица сме на консултация и ще уточним датата. Багажът ми е готов само помпата за кърма трябва да я стерилизирам и да я взема. Знаете ли колко дена трае стерилизацията , кога най късно мога да я стерилизирам?
Момичета които сте в болницата не се притеснявайте, погледнете го от другата страна че вие сте под лекарско наблюдение, а ние като мен такива незнам изтичат ли ми водите и колко са , защото и аз имам някакво изтичане но си мисля че е урина. Постоянно съм с ежедневна превръзка.
Стискам палци на всички за един добър финал Sparkling HeartFlowers Four Leaf CloverHands Pray

Общи условия

Активация на акаунт