До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 879
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Моите води намаляха. Утре сутрин съм в Русе ,тук са нямали право да вадят бебето преди 35г.с. Вече не са съмнения, а са 100%сигурни. Малко по малко ми текат на системи съм🥺😭. Дано утре ни изкарат и да има кой да ми прави секцио в Неделя. Много съм притеснена, нямам контракции. Тоновете на бебето са 160. Вече искам само да ми я спасят.

Направо се върнах 6 години назад, предишното ми раждане беше по същия начин, с постепенно изтичане на води, предизвикаха ми раждане, заради риск от инфекция, бях 34+2. Не се притеснявай, всичко ще е наред, малките герои са най - силни, много бързо си навакса!
Стискам палци!

Радвам се,че при вас всичко е минало и детенце е добре.Вече голям мъж 😊
А как се разбира,че са води?Само с тест ли?От мен постоянно излиза нещо течно.Все мисля,че е урина,защото  бебето силно притиска.Както написах последно док. така ме претупа,че ми иде да се върна още тази седмица да си свърши прегледа като хората.Цяло нощ контракции имах,дано се укротят  нещата.
Кадерай,стискам  палци всичко  да е наред! Дръж  ни в течение .
При мен все съмнения имаха , водили са ,течение ли урина ли е. Постоянно следяха на видеозон и снощи ми казаха , че определено водите са намалили и вече нямат съмнения досега все бяха в норма. Сега чакам визитацята и да ми казват какво ще става. Те колко могат да ме държат така?

# 286
Моите води намаляха. Утре сутрин съм в Русе ,тук са нямали право да вадят бебето преди 35г.с. Вече не са съмнения, а са 100%сигурни. Малко по малко ми текат на системи съм🥺😭. Дано утре ни изкарат и да има кой да ми прави секцио в Неделя. Много съм притеснена, нямам контракции. Тоновете на бебето са 160. Вече искам само да ми я спасят.

Направо се върнах 6 години назад, предишното ми раждане беше по същия начин, с постепенно изтичане на води, предизвикаха ми раждане, заради риск от инфекция, бях 34+2. Не се притеснявай, всичко ще е наред, малките герои са най - силни, много бързо си навакса!
Стискам палци!

Радвам се,че при вас всичко е минало и детенце е добре.Вече голям мъж 😊
А как се разбира,че са води?Само с тест ли?От мен постоянно излиза нещо течно.Все мисля,че е урина,защото  бебето силно притиска.Както написах последно док. така ме претупа,че ми иде да се върна още тази седмица да си свърши прегледа като хората.Цяло нощ контракции имах,дано се укротят  нещата.
Кадерай,стискам  палци всичко  да е наред! Дръж  ни в течение .

С тест да, слагат един разтвор и се оцветява

# 287

Ти през какво ли не премина. Все по болници. Кръвно, контракции, сега водите.... Всичко ще е наред, дори и да ти насрочат секцио. Hands Pray

# 288
Кадерай, всичко ще бъде наред! 🙏

# 289
Кадерай , пожелавам ви и на двете много позитивни мисли , сила и всичко да е наред ! Дано максимално бързо се наредят нещата ! ❤

# 290
Kaderay Всичко ще е наред ! Колко я измериха бебка последно ? И според мен би трябвало да е добре , макар и малко да подранява . Тоновете 160 не са ли също доста добре ? Дръж ни в течение какво се случва . Ти изтърпя толкова много и това ще мине . Heart

# 291
Kaderay27 всичко ще е наред 🤗 Бебенцата родени между 32 и 36та седмица се водят с най-ниска степен на недоносеност и с 98% шанс за абсолютно безпроблемно развитие. Доста такива бебета познавам, които вече са големи, палави малчугани 😎 В 32 като бях на ФМ, докторката ми каза, че вече и да тръгна да раждам заради шийката, изобщо не трябва да се притеснявам, защото всичко ще е наред 😎 Освен че бебето трябва да поседи за няколко дни в кувьоз, другото всичко ще е наред 🤗 Така че спокойно, щом си под лекарско наблюдение и могат да реагират по всяко време със спешно секцио, значи всичко ще е точно!

Мисли си как скоро ще се гушкате 🤗🤗🤗 Стискаме палчета и чакаме добрите новини!

# 292
Кадерай, сега се сетих, че ти имаше притеснения, че си родена в 7м., и поради това ще родиш по-рано... нали не бъркам? Ето виж, това, че вече си бъдеща мама, трябва да ти вдъхва кураж и да си спокойна, че всичко ще е наред. 😊

# 293
Веси , пожелавам ти успех и дано всичко мине по-леко отколкото си си го представяла .

Пожелавам и на всички мами в болница или с дискомфорти да изкарат още малко и да завършат и те успешно на финала ! Всъщност съм сигурна , че ще е така .

Някоя мама да се следи в Щерев и да планува да ражда там ? Ако да , при кой лекар сте ?

Моето бебче си е седалищно , вече съм 35 + 3 …..
Аз съм в Щерев и планувам раждане там при д-р Билчев

# 294
  • София
Kaderay, Krispy, стиснати палчета да се развият максимално щадящо и за вас, и за бебчетата следващите часове, дни и седмици. С вас сме! ❤️

# 295
Момичета ❤️,
стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин.

# 296
  • Вестерос
Кадерай, бъди спокойна и мисли само как ще се гушкате 🤗🤗🤗 Всичко ще е наред!

# 297

Какво усещаш при това изтичане? Капка по капка или все едно течение си върви?

Пожелавам ти всичко да мине добре ❤️

# 298
Момичета  , а по колко  контракции имате на ден?

# 299
Момичета  , а по колко  контракции имате на ден?
Може би 10 . Не съм сигурна не ги броя . Ако контракции наричаме това стягане на корема без болка , са около 10 . Днес на 3 пъти имах като менструална болка , мен обикновено си ме боли кръста . Сигурно е ,защото се разтяга таза . Ако това наричаме контракции , тогава супер рядко .

Общи условия

Активация на акаунт