До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 903
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Късмет,момичета,които сте в болница.Да задържите максимално!
И аз постоянно имам контракции и дори леко болезнени.Увеличих Магнерот.Искам бебо да си издържи до датата за секцио.
 На последния преглед докторката беше толкова  заета и закъсняваше с часовете,че забрави да види шийката и да вземе секрет.Дано няма раздвижване,но ако така продължават болките и аз ще ходя до спешното.

# 271
Krispy_ дано задържите поне още 5-6 дни🙂
И скоро да гушнеш едно пухкаво,сладко и здраво бебче.

# 272
Криспи, стискам палци да овладеят положението и бебче да стои вътре докато е напълно доносено. 🍀🙏

# 273
Благодаря много момичета за подкрепата! Hug

Всичко ще е наред, стискам палци, да задържите, какво разкритие имаш, казаха ли ти?

Севда, в отговор на въпроса ти, нямах никакво разкритие по време на прегледа, когато ме приеха. Нямам паднала тапа, нямам и изтекли води. Само контракции, чести и болезнени. И все по-болезнени стават. Направо не знам. Засилиха ужким системите, пък да видим Hands Pray

# 274
Моите води намаляха. Утре сутрин съм в Русе ,тук са нямали право да вадят бебето преди 35г.с. Вече не са съмнения, а са 100%сигурни. Малко по малко ми текат на системи съм🥺😭. Дано утре ни изкарат и да има кой да ми прави секцио в Неделя. Много съм притеснена, нямам контракции. Тоновете на бебето са 160. Вече искам само да ми я спасят.

# 275
Ох, душичка, с теб сме! Спокойна бъди и мисли само за нея. Насочвай си мислите, как ще сте си вкъщи и ще се гушкате, как всичко ще мине и ще забравиш тези дни на тревога. Достатъчно голяма е макар и подранила. Радвам се, че отиваш в големия град. В Русе ще се погрижат добре и за двете ви! Изпращам на всяка майчица много любов, а на тези в болница сила и спокойствие❤️🙏🍀🌷🍀❤️
Моите води намаляха. Утре сутрин съм в Русе ,тук са нямали право да вадят бебето преди 35г.с. Вече не са съмнения, а са 100%сигурни. Малко по малко ми текат на системи съм🥺😭. Дано утре ни изкарат и да има кой да ми прави секцио в Неделя. Много съм притеснена, нямам контракции. Тоновете на бебето са 160. Вече искам само да ми я спасят.

# 276
Кадерай, всичко ще бъде наред! 🍀💗
А нали е нормално водите да намаляват към края на бременността (така ми каза АГ), или при теб си има изтичане и затова намаляват?

# 277
Има кой да ти направи секцио в неделя със сигурност. Била съм там доста време за жалост и знам че правят без значение деня и имат добри екипи. Бъди спокойна, моето приложение казва,че бебе изваденопв 35 седмица в 80% от случаите може да се справи с живота без интензивна помощ.
Чакаме хубавите новини 😊

# 278

Направо се върнах 6 години назад, предишното ми раждане беше по същия начин, с постепенно изтичане на води, предизвикаха ми раждане, заради риск от инфекция, бях 34+2. Не се притеснявай, всичко ще е наред, малките герои са най - силни, много бързо си навакса!
Стискам палци!

# 279
Успех на всички момичета в болницата, още малко остана. Всичко ще бъде наред! Драсвайте  как сте от време на време

# 280

Направо се върнах 6 години назад, предишното ми раждане беше по същия начин, с постепенно изтичане на води, предизвикаха ми раждане, заради риск от инфекция, бях 34+2. Не се притеснявай, всичко ще е наред, малките герои са най - силни, много бързо си навакса!
Стискам палци!
Детето добре ли е

# 281

Стискам палци!
Детето добре ли е
Да, имам си 6 годишно палаво момченце, което не се спира Simple Smile Роди се 2200, 7 дни беше в кувьоз, 2 дни при мен в стаята и ни изписаха от болницата

# 282
Бъдещи майчета, абсурдно е да пиша за каквито и да е заобиколни теми когато ви чета през какво преминавате.

Бъдете силни, изтърпяхме много, малко остана. Всички, които са по болниците и с проблеми, ъпдейтвайте ни. Чета ви всеки ден с надежда да сте по-добре и се моля всичко да мине възможно най-леко! ❤

# 283

Стискам палци!

Радвам се,че при вас всичко е минало и детенце е добре.Вече голям мъж 😊
А как се разбира,че са води?Само с тест ли?От мен постоянно излиза нещо течно.Все мисля,че е урина,защото  бебето силно притиска.Както написах последно док. така ме претупа,че ми иде да се върна още тази седмица да си свърши прегледа като хората.Цяло нощ контракции имах,дано се укротят  нещата.
Кадерай,стискам  палци всичко  да е наред! Дръж  ни в течение .

# 284
Момичета, здравейте.
Включвам се и аз от болница. Снощи към 2 през нощта започнаха едни контракции на всеки 10 минути. След няколко часа се разредиха, но през деня днес отново започнаха и така цял ден. Пратих мъжа да пазарува за бебо, че нямахме много неща, а аз ужким лежах вкъщи. Но така се засили болката в края на деня, че преди малко дойдохме до дежурния кабинет и ме приеха със започнала родова дейност и контракции. Сложиха системи с магнезий, ужким за задържане. Ще се пробваме да го задържим още малко, пък да видим дали господина ще стои мирен. Има още много време до термин, аз днес съм 35+1.

Малко ми е притеснено да си кажа честно. От една страна искам да излезе доносен, a от друга малко ми се иска да го гушкам вече.

Стискам палци и на другите мами в болниците и чакам добри новини от всички Simple Smile

Hands Pray Всичко ще е наред, щом сте под наблюдение. Малките човеци са най-големите герои.

Общи условия

Активация на акаунт