До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 692
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте ние съвсем се изгубих ме,но ме тръшна короната бях в болница на системи, слава на бога Бебето не разбра нищо.
След това трябваше да се местим по голяма квартира, то бяха ремонти обзавеждане местене на докоменти интернета,и пак се узовах в болница със натравяне пак системи ,пак слава на бога бебчо е добре.! Blush
В момента съм 35г.с + 2 дни бебчо е 2,600кг. Онзи ден ходих да се записвам за раждане и бебчо се оказа,че се е обърнал със главата на горе. Confused
Мъчиха го да го обърнат ,но не можаха и до следващия преглед ако не се е обърнал до 28.11 ще ми правят план за секцио и ми казаха,че в 38г.с ще го изкарат. А така исках да си е на датата или поне за Коледа,но явно няма да е.Rolling Eyes Раждала съм нормално до сега и не знам какво да очаквам от секциото  .Rolling Eyes

# 601
Разбирам те! Ама тоя доктор не го разбирам! Почини си два дни, изчисти си тялото и пробвай с Билкова. Много добре се усвоява но я пиеш на гладно без млечни поне час около нея. Аз, като стана още сънена удрям една глътка и след 40 мин. си правя мляко с како (аз кафе не пия). От четвърти месец само с нея и съм ок.
Не чаках още В началото казах на докторя той ми каза не в прав текст че се лигавя , после като ходих на преглед пак му казах а той само извъртя нагоре очи и дори аз почнах да си мисля , че се лигавя и си въобразявам докато не изригнах така -тогава вече и той ми каза да ги спра

# 602
Аз засега съм ок от тотема. Пия 3х1 ампула на ден. Само сутрин ми е на гладно. После гледам да е час след хранене. Казаха ми в болницата, че може да се наложи да продължа приема и след изписването. Иначе след самото раждане само един път ми взеха кръв и тогава ми мериха кръвното. Визитациите са точно 2 секунди. Никой нищо не обяснява с подробности. Никой не ми помогна да стана след операцията. Пак сама. Бебетата са на антибиотик. От това какви ще са им изследванията зависи кога ще ни изпишат. Може би в частните болници вниманието е по различно. Нито за кърменето някой обяснява или те пита дали имаш нужда от помощ. Вчера една единствена жена ми помогна да ги сложа на гърда да засучат, за да стимулират кърмата. Засега се пробвам с помпата сама да се стимулирам. Надявам се да ни изпишат вече и като се успокоя да си дойде всичко на мястото.

# 603
  • Вестерос
Защо са на антибиотик, Веси? Казаха ли ти?

# 604
Првпоръчвам за хемоглобин фреш от цвекло , моркови и нар . В dm има био сок от цвекло и от морков , че някой път е трудно с фрешовете .

# 605
Защо са на антибиотик, Веси? Казаха ли ти?

Ами някаква инфекция от мен е преминала към тях. Не е високо Црп. Казаха ако съм боледувала нещо, вагинално течение, хрема дори казаха ако съм имала нещо развалени зъби. Иначе са си добре. По цял ден са при мен. Само вечер ги вземат, за да мога да отпочина, защото боли след операцията.

# 606
  • Вестерос
Ясно, дано бързо им мине! Обаче много тъпо, че не ти помагат да се раздвижиш, нито да ти покажат за кърменето... Аз даже памперс не знам как се слага, дано да ми покажат това поне.

# 607
Ясно, дано бързо им мине! Обаче много тъпо, че не ти помагат да се раздвижиш, нито да ти покажат за кърменето... Аз даже памперс не знам как се слага, дано да ми покажат това поне.

Абе с памперса, обличането, храненето от шише се оправям. И аз не си представях как ще ги пипам, ама като ти ги оставят и искаш не искаш мъчиш се. Тук в момента мн бебета има. Като тръгнат да ги носят с количките. Оставят ти ги и идват само да ти носят шишета с мляко през 3 часа. Даже днес понеже спинкаха сладко и не посмях да ги будя. Щом не плачат значи не са гладни. И ми се скараха, че съм разваляла режима. Викат будете си ги и ги хранете. Има някои доста нелюбезни.

# 608
  • Вестерос
За мънички бебенца бяха казали на един семинар ( аз с тези семинари сигурно досаждам вече..) че е хубаво да се будят да папкат наистина. Ама то много зависи дали на 3 часа ще ги храниш, или на поискване. Но дори и на поискване казваха, че е хубаво да няма големи паузи, особено вечерно време. Браво, че се справяш и с двечките! Simple Smile
Ей, тези грубите и нелюбезни акушерки мен ме притесняват, тъй като аз хич не си мълча и ще направя сигурно скандал.

# 609
За мънички бебенца бяха казали на един семинар ( аз с тези семинари сигурно досаждам вече..) че е хубаво да се будят да папкат наистина. Ама то много зависи дали на 3 часа ще ги храниш, или на поискване. Но дори и на поискване казваха, че е хубаво да няма големи паузи, особено вечерно време. Браво, че се справяш и с двечките! Simple Smile
Ей, тези грубите и нелюбезни акушерки мен ме притесняват, тъй като аз хич не си мълча и ще направя сигурно скандал.

В АГ ще е е същата работа като тук

# 610
Аз мисля, че трябва да се храни на поискване. Как да ядеш като не си гладен? А за нощното хранене знам, че се отказват сами след един период, хубаво е за стомахчетата да почиват през нощта 🤷♀ очевидно е, че инфото се разминава ама с тия комунистически разбирания 🙄 всяко дете е различно и не е окей да се поставят под общ знаменател

# 611
Tiffany A, на мен сте ми много полезни като споделите за мнения от семинари/лекция. Само ме карате да се чувствам безотговорна и безхаберна, че аз още един клип не съм гледала изцяло. Хваща ме шубето и не мога да ги изгледам докрая. Наистина от раждането толкова не ме е страх отколкото от след това какво ще правя 😃 И дали ще съм добра майка.

И за храненето съм чела разнородни мнения, като за всичко друго. Ще видим бебка как ще е в началото, аз как ще съм и ще се мъча да се водя по нея.

п.с. Бяхте прави, че прането на дрехите е брутално. Останах без кръст от гладене и то на една пералня 😥😬😬 Тия дребните ръкави и всичко едвам ги отварям, не знам как ще промуша крак/ръка през тях, ще умирам от страх да не ѝ счупя нещо.

# 612
  • Варна
https://youtu.be/UvA5N6mQOqU това беше първата лекция ,която изгледах още в началото на бременността и много се смях. За жалост уикенда не успях да отида на живо на лекция с Ася, но приятелка писа че доста се е забавлява. Много интересно обяснява нещата и скоро пак ще си я пусна.
Иначе и аз не мога да гледам много онлайн, повече ходих присъствено,защото  вкъщи се разсейвам, но вече като поседя повече вкъщи ще прегледам някоя друга лекция имам набелязани доста....
Мале вие колко дрехи имате ние имаме  много малко дрешки и със сигурност бързо ще приключа с тях,  а другото са чаршафи и хавлии. И съм сигурна,че и тези дрехи ще са му големи 😁😆 но имам от 50 до 62 за всеки случай

# 613
  • Вестерос
Харесвам онлайн лекциите на МА МА във фейсбук. Последно гледах за дишането по време на раждане, много интересно.

Вики, като количество не ми се виждаха много дрехите, на мен нали ми и дадоха, освен купените. Но като се изперат и почнеш да гладиш, мале мила, нямат край.

# 614
Tiffany A, на мен сте ми много полезни като споделите за мнения от семинари/лекция. Само ме карате да се чувствам безотговорна и безхаберна, че аз още един клип не съм гледала изцяло. Хваща ме шубето и не мога да ги изгледам докрая. Наистина от раждането толкова не ме е страх отколкото от след това какво ще правя 😃 И дали ще съм добра майка.

И за храненето съм чела разнородни мнения, като за всичко друго. Ще видим бебка как ще е в началото, аз как ще съм и ще се мъча да се водя по нея.

п.с. Бяхте прави, че прането на дрехите е брутално. Останах без кръст от гладене и то на една пералня 😥😬😬 Тия дребните ръкави и всичко едвам ги отварям, не знам как ще промуша крак/ръка през тях, ще умирам от страх да не ѝ счупя нещо.

И мен мн ме беше страх как ще пипам бебетата да не им направя нещо. И от обличането ме беше страх. Майка ми все казва, че нищо няма да им стане, не били чупливи. И така си е. Лесно ще се оправиш, то нямаш и избор. Аз сега с двамата в болницата като ми ги оставят и няма никой който да помогне, да ти обясни.... Ами оправяш се. Добре, зле...запасвам ги до ушите и това е. Храня, оригвам, памперс. И аз гледах семинари, ама на живо като ги хванеш и като знаеш, че са твоите е съвсем друго. Всички ще се справим.

Общи условия

Активация на акаунт