Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 57

• 31 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
То хуск ядох, ленено семе, активия, ябълки, круши и пак се случва от време на време.
Четох за магнезиев цитрат и ще пия. Моят е от 200 мг значи по 2 таблетки дневно. Купих си на Солгар, че е на промоция 😆

# 601
  • София
За констипация мога да напиша книга вече.
Не знам какво го закъсах в последно време.
Как се справяте с това?
Хем ензими ми изписа лекаря, хем ям супи и манджи основно и пак мине се не мине и камъни.
Легираха ми 2 хемороида вътрешни при колоноскопията миналия месец. Ако продължавам така, пак ще цъфна.
Днеска си купих магнезиев цитрат. Вие по колко пиете от него?

По 3 на ден от този и няма излизане от вецето.
https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/vitamini-i-minerali/forte … -x-3020-caps.html

# 602
Къде мога да намеря темата с рецептите? Може ли линк?
https://m.bg-mamma.com/?topic=675266.msg31842162#msg31842162

# 603
Е, в темата... малка бройка е това. Аз всяко лято минавам на детокс режим, разтоварване от всякаква животинска храна, почти на 100%. Тогава бая вода изхвърлям и си отслабвам. Пролет-есен повечко вйца. Зимата ми се похапва по-плътно - пилета, млечни повечко... обаче с млечните май не се разбирам много и внимавам. Боб мунг бива ок, то и бял фасул колко често да се яде, не сме в Англия или Мексико за закуска да го ядем. И леща обичсм, супа, не яхния, с много чесън и оцет... Аз мислих, че драмата е с житни/глутен, картофи и ориз, а иначе протеини си има в бобовите, те затова толкова време на определена температура се варят, не като овесените ядки само ги залееш и глутена бухне набързо
Има по принцип варианти и за вегетарианци на такова хранене каквото е в заглавието на тая тема... Е, по-трудно е човек да си набави всичко нужно ама казват че успяват, значи може. Едва ли е лесно обаче. Масовото вегетарианско хранене е прекалено въглехидратно за нас дето сме с ИР. Тия пък дето хептен веган се хранят не ми е ясно как може да им се получи, дано не се налага да го мисля тоя въпрос някога.
Не че някой ти казва на теб лично какво да ядеш и какво не. Ама да се брои бобът към протеиновите храни с малко въглехидрати си е самозалъгване поне в моите очи. Колкото протеин има в него, поне още толкова и въглехидрати има, от там нататък всеки си решава какво да прави. Питането беше въглехидратен ли е, не в коя държава колко често го ядат.
Драмата... нищо драматично няма, има неща дето са подходящи за нас, други по-малко, а трети хич и трябва да са рядко.

Hurricane~, пробвала ли си парченце масло сутрин на гладно? Примерно около чаена лъжичка и после си пиеш кафе и прочие нормално. Обикновено помага да се раздвижат нещата.

# 604
Инулин ме спаси тази пролет от констипация вследствие на спиране на цигарите 😁 хем е фибри, хем действа бързо. Бутарен Ину ми изписа док

Ех, защо не знаех това. Можеше и да ми помогне.
Заради запека влязох в болница и пак пропуших после.

# 605
Аз и креон пия и то от 35 000 единици.
И гастрото вика то ще ти помогне за констипацията и пак получавам. 🙄

# 606
Същата съм и аз Frowning1 Редувам елакса и зелен чай и пак не съм добре.
Не помагат круши, масло на гладно и всякакви такива. Ще пробвам инулин.

# 607
Аз намерих и това.

https://apteka.framar.bg/30096676/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD … 2%D0%BA%D0%B8-120

Та се чудя дали да не пробвам.

# 608
20 кинта на месец за цикория ли бре? Ужас.
Ти не беше ли взела и кефир или се бъркам? Той не ти ли помогна?

# 609
Оф, взех кефир.
Не мога да го пия туй нещо. Сори.

# 610
На мен натуралакс ми помага. Но ако вече са се втвърдили, не ги размеква. Единствено клизма ме спасява в такъв момент, но то изобщо не е полезно да се прави редовно. Направо ужасна работа 😕 Дано не се цъфна пак с хемороиди.
Рициново масло пробвали ли сте? Личната ми го беше споменала.

# 611
Рициново грам не ми действа.

# 612
На мен натуралакс ми помага. Но ако вече са се втвърдили, не ги размеква. Единствено клизма ме спасява в такъв момент, но то изобщо не е полезно да се прави редовно. Направо ужасна работа 😕 Дано не се цъфна пак с хемороиди.
Рициново масло пробвали ли сте? Личната ми го беше споменала.
Да, веднъж като имаш запек и не става вече с тези хапчета. И аз какво ли не съм пила, една приятелка така ми каза - пиеш си нещата, но задължително свещичка, за да махнеш каквото пречи на изхода. И да, това ме спаси последния път.

Иначе такива жестоки проблеми имах преди, не можех да си седна и на д-то. Живеех на супи някакъв момент през живота си. И сливи.

# 613
Аз давам на детето лаксатинил, мармалад е, много вкусен, ако може да ви е от помощ.

# 614
Аз давам на детето лаксатинил, мармалад е, много вкусен, ако може да ви е от помощ.
Ей това нещо е абсолютен боклук! Това е всичко друго, но не и мармалад. Купих го и аз веднъж, точно когато имах проблем с изхождането и на другия ден настана някакъв ужас. Оср@х света /без извинение/. Не можех да изляза от тоалетната, обезводних се за 1 ден, то вече като няма какво да изхвърлиш и само вода после.
Ходих и до аптеката да питам и ми казаха, че не съм първия случай, който казва за тези последствия. Ако имах време, щях да го занеса в някоя лаборатория това нещо да го изследват, защото съм убедена, че има силна химия в него. Не може от един мармалад да осереш света и да се обезводниш. В нета също търсих мнения и намерих доста отрицателни - ето тук четете коментарите под продукта  https://apteka.framar.bg/30065317/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0 … -200-%D0%B3%D1%80

На дете пък още повече не бих го дала!

Общи условия

Активация на акаунт