The Handmaid's Tale - Тема V - "Praise be!"

• 17 534
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Аз харесвах сериала, ама последния сезон така и недогледах. Тя беше станала като Супермен, колеше и бесеше наред и все е права, все й се разминаваше. Нз дали ще гледам следващия, честно да ви кажа. Ще ви чета тук, и ако го похвалите, ще се включа и аз Simple Smile

# 106
  • София
Аз естествено ще го изгледам, искам да видя как ще го навържат с втората книга и дали изобщо ще направят това.

# 107
По HBO 3 повтарят сериала от снощи и днес е втори епизод. Бях забравила колко хубав беше първи сезон. Няма да чакам да ми го пускат, ами направо ще го изгледам пак.

# 108
  • Sofia
+снимка на леля Лидия
Според коментарите бебето на първата снимка е на Серена

# 109
  • Berlin
Започнах сериала, обаче много ме дразни Джун/Оффред… много маниакален поглед вади и тотално не в резонанс със сцената, все се чудя какво й щукна сега на тая жена и каква физиономия ще извади. Иначе като цяло ми е интересно за този строй, който са изградили и малко по малко миналото на Джун, усещам, че ще е интересно.
Нещо, което не разбрах, е - книгата е една, но сериалът е вече 5 сезона, до къде е книгата и после сценаристите са си измислили продължение ли?

# 110
  • София
първият сезон е книгата и след това е сценаристите плюс писателката е помагала. Има втора книга която излезна преди няколко години която слага край на историята.

# 111
Как завършва книгата (втората)

# 112
  • Варна
Как завършва книгата (втората)
То там е след няколко години.
Скрит текст:
Дъщерята на Джун искат да я женят за старец, но тя не иска. Лидия за да не я женят и предлага да стане леля (понеже по това време лелите са доста застарели и намалят и търсят нови попълнения). Та тя решава да стане леля. Обучава се и я учат да чете и пише. Лелите бяха единствени, които могат. Тя там прочете информация за майка си. Никол пък се обучава за шпионин. Учат я даже да се бие и се влюби в един. Изпращат я в Гидият да вземе едни документи. Тези документи са у леля Лидия. Оказва се, че тя вече работи за свалянето на Гидият. Двете сестри се срещат в центъра за лели. Отначало не знаят че са сестри. Леля Лидия им каза и организира бягството им. Двете тръгват заедно и дават пътуването. Накрая двете минават границата. Предават файловете, които Лидия им даде и се  срещат с майка си. Така свършва като се събират трите.
Може нещо да не е съвсем точно.

# 113
Започнах го сериала и ударно изгледах 2-3 сезона, НО след това започна адски да доскучава. Както и да е, попрехвърлих и останалите сезони, но доста отгоре, през няколко серии. В imdb го дават до 2025, приключил ли е този сериал или да очакваме още сезони? Четох последния коментар и явно края на книгата е доста напред във времето, щом и Никол е пораснала 🤔

# 114
  • Berlin
Ами сега го дават да излиза 6ти сезон. Аз съм на 2ри сезон, Джун продължава да ме дразни.

# 115
  • Варна
Забравих да спомена за Никол .
Скрит текст:
Като тръгна да бяга със сестра си, фрасна една леля, която се опита да ги спре и лелята се строполи на земята. Ей това беше най якото нещо. Голям кеф беше.

# 116
То като гледам какви локуми се разтягат и как действието тръгва във всевъзможни посоки, не 6, ами 66 сезона могат да направят 🤦‍♀️ Май го отписвам този сериал, до 3 сезон ставаше.

# 117
  • с трима мъже :)
Още нямаме нов сезон?

# 118
  • София
Още нямаме нов сезон?

В момента го репетират на живо.

# 119
  • Berlin
Как го репетират на живо?

Аз стигнах до 4ти сезон. Обачееее един голям въпрос имам - когато децата избягаха със самолета, нали те имаха по една Марта да ги заведе до мястото на срещата, после какво става с тези жени? Всички ли са убити след това? Това е голяма дупка в детайлите, все пак 80 деца, значи и толкова жени…

Общи условия

Активация на акаунт