Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 48 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Хенри Кавил направи "Вещерът" още по-популярен и реално им вдигна продажбите и на книгите, и на игрите. Очаквам, че като го сменят ще стане като с "Двама мъже и половина" - известен актьор, който не може да излезе от сянката на предишния.
Каквато и да е причината за напускането му, губим ние - феновете.

# 466
Има нов сезон на Black mirror

# 467
Вещерът нямах нерви да го изгледам до края, вие явно сте някакви върли фенове за да гледате тази негледаема продукция.

# 468
Аз също не догледах втори сезон. Даже не знам къде спрях, имам спомен за лагер на опърпани горски елфи...
Във всеки случай, проблемът ми не беше с Кавил, а точно обратното - че дават прекалено малко сцени с неговия персонаж.

# 469
Да, той и Лютичето си бяха екстра. Да дават само

# 470
Трейлър на 3 Body Problem по книгите на китайския писател Лиу Цъсин. В този случай от създателите на Game of Thrones и ще се излъчва по Нетфликс. Премиерата за януари 2024 и първия сезон ще има 8 епизода.

По-рано през годината китайците излъчиха свои сериал по същите книги - Three-Body,аниме и се очакват два филма.

# 471
Анимето не съм гледала, но китайския игрален сериал ми хареса.
Имаше бавни и скучни епизоди в началото, но после стана по- интересно.

От този трейлър ми прави впечатление, че главната героиня е жена (дали не са оставили жива дъщерята на другата главна героиня - в такъв случай всички със значими роли ще са дами; или пък другата са я направили мъж, понеже е "проблемна"...). Това категорично не ми харесва. Може да заформи някой досаден романс с полицейския инспектор, което аз не искам да виждам. Unamused
Освен това, тук изглежда ще се набляга на насилието и ефектите. Почти съм сигурна, че ще вкарат още насилие "за цвят", което никак не ми харесва...

В трейлъра видях сизигито - така ли се казваше? Изглежда интересно, някак прекалено реалистично; харесвам моментите от играта, но винаги съм си ги представяла като леко изкуствени. В китайския сериал бяха добре.

# 472
Да,ние го коментирахме китайския сериал. И на мен ми хареса.
Моментите с играта са ми любими.Сега чата книгата и частите от играта си ги представям като излезнали от китайско аниме (дунхуа).Нещо като от типа на Dou Po Cangqiong: San Nian Zhi Yue

За сериала на Нетфликс имам леко съмнение. То е ясно,че няма да използват китайски артисти,но не очаквах промяна на пола на главния герой (защото съм наивна) и бях малко като Scream Rolling Eyes Weary

# 473
Аз може да се откажа да го гледам заради това. Защото ще промени цялата динамика на отношенията между персонажите.

# 474
  • Berlin
Гледате ли Black Mirror? На 3ти еп. съм, има провокации, но някак по-“леки” (и по-очаквани от по-досетливите), не толкова брутални, както бихме очаквали може би. Има доста познати муцуни, и то големи - Салма Хайек, Джош Хартнет и т.н. И аз поне този път хванах една връзка м/у сериите, че иначе после ходя да чета как са свързани.🤭

# 475
  • София
Съобщава се, че Дейвид Бениоф и Д.Б.Уайс (Игра на тронове) правят SciFi сериал за Netflix. Заглавието му е 3 Body Problem и вероятно ще го гледаме догодина. Яху ми "съобщи" новината, като си отварях днешната поща. Готов е 90-секунден тийзър. Продукцията за тях е първата след края на Троновете, а и след като не ги взеха за поредните Star Wars. Любопитна е литературната канава - романи на китаеца Cixin Liu за петима колеги-учени и млада жена, които ще се борят с предизвикателствата на поредна заплаха за човечеството.
Джес Хонг (Inked), Бенедикт Уонг (Доктор Стрейндж 2), Джон Брадли (Игра на тронове), Ейза Гонзалес (Екстраполации), Йован Адепо (Съжалявам за загубата ви), Алекс Шарп (Пробата на Чикаго 7), Джонатан Прайс (Короната), Лиъм Кънингам (Игра на тронове) и Розалинд Чао (Мулан) са сред звездния актьорски състав на 3 Body Problem. Продукцията трябвало да приключи до края на тази година, но се очаква сериалът да се появи в ефир в началото на идната 2024-а.

Моят източник: https://www.yahoo.com/lifestyle/game-thrones-showrunners-trade-b … dy-214003300.html

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 11:41 от EmBrother

# 476
 Tuon е сложила тийзър трейлър - точно това коментирахме по-горе.

# 477
Ще го видя сериала,но незнам дали ще го доизгледам.Още повече,че тогава ще съм и завършила (такъв е плана) и книгите.
Анимето е адаптация на втория роман на Лиу Цъсин и още не съм го видяла.Първоначално трябваше да излезне по-рано,но Партията не го одобри,после се забави поради смъртта на генералния секретар на Партията и накрая феновете се възмутиха,че не е съвсем по книгата и има нови герои и сюжетни линии.

Има и създадена от фенове адаптация на романа,но в света на Майнкрафт.Първият сезон е направен от един човек,но по-късно е от екип и качеството се подобрява.Цели 3 сезона.

# 478
Гледате ли Black Mirror? На 3ти еп. съм, има провокации, но някак по-“леки” (и по-очаквани от по-досетливите), не толкова брутални, както бихме очаквали може би. Има доста познати муцуни, и то големи - Салма Хайек, Джош Хартнет и т.н. И аз поне този път хванах една връзка м/у сериите, че иначе после ходя да чета как са свързани.🤭

Почти го изгледах. Определно по-леки провокации в този сезон. Не са ми така силни епизодите като предишните.
Четвърти епизод никак не ми е на място и в духа на сериала, но ще изгледам и пети тогава ще си правя заключения, за да имам пълната картина.

# 479
Слабичък сезон на Black mirror,само Joan is awful и Over the sea  ми харесаха или по-скоро провокираха
Това в Майнкрафт ме разби. Колко труд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт